עבור לתוכן

מארז כמה שיותר שקט, סביבות ה- 500 שקל

Featured Replies

פורסם

אהלן חברס.

בשבועות האחרונים אני קורא פה המון ת'רדים לגבי מארזים שקטים\מאווררים\יפים\סקסיים\ספונטניים, אבל זה רק תרם לי לבלאגן בראש.

אני בונה מחשב עם מפרט פחות או יותר סגור, מכיל E8400, HD 4870 ו- P5QL. מה שכן, אני רוצה לצמצמם קצת בהוצאות כי אני בסה"כ לא משתמש במחשב כל כך הרבה - העבודה והחברה לא משאירות לך הרבה זמן - אבל אני כן רוצה להריץ משחקים בסבבה. לא דורש רזולוציות בשמיים העיקר שיטוס בשנה וחצי שנתיים הקרובות. כמובן שעם מסך 22" אני קצת מוגבל בקטע הזה, אבל גם לשחק ב- 1280X768 סבבה לגמרי מבחינתי.

בהתחלה רציתי ללכת על האנטק P182, אבל הוא קצת יקר מדי - לא מתחשק להוציא 800 שקל על קופסת פח מעוצבת ועוד בלי ספק כוח. אני מאוד מרוצה מה- Sonata 2 שיש לי עכשיו, אבל אין לי נאמנות יתרה לאנטק, אז כל חברה תתאים (חוץ מ- Raidmax שלא ראיתי מארז אחד שלא נראה כאילו הוא משווק לבני חמש ומטה)

אז בקיצור, הדברים שחשובים לי מאוד הם:

א. שקט! המחשב נמצא בחדר השינה שלי ולפעמים דלוק בלילה, לא רוצה לשמוע רעש של מאווררים.

ב. בלי לדים ואורות וזיקוקים במארז בבקשה, מעדיף קלאסי שחור שלא יעשה לי תאורת דיסקוטק בלילה.

ג. שיהיה מקום מספיק ל- HD4870 שממה שהבנתי הוא כרטיס די גדול ככה שהסונטה 3 לא ממש אפשרי (תקנו אותי אם אני טועה)

לא מתכנן לעשות CF או אוברקלוק או משהו כזה, גם להוסיף אוורור אני לא ממש מתכוון אלא אם כן מצב קיצוני שאני יכול לטגן סטייק אנטריקוט בתוך המארז.

הבנתי שה- CM690 מאוד מאוד פופולרי פה אבל אף פעם לא ראיתי שמישהו מציין עליו שהוא שקט במיוחד...

פורסם
  • מחבר

מישהו? :nixweiss:

פורסם

CM690 לא נועד להיות שקט, והוא אכן לא שקט.

בתכל'ס, יש לך כמה אופציות:

אפשר ללכת על NZXT APOLLO+מאוורר קדמי, הוא שקט למדי ועם מאוורר נוסף הוא מציע קירור ממש טוב. יש חלון בדלת, אם זה משנה לך במשהו.

אם אתה ממש פנאט של שקט, רק שתדע שהמאוורר של ה 4870 במאמץ לא הכי שקט, אפשר ללכת על ה 300 של אנטק ולקנות קיט פשוט להשתקת המארז. זה אם לא חשוב לך חלון.

פורסם

הההמלצה הכי טובה שלי תהיה - לחסוך עוד טיפה,ולקנות P182.

הוא סופר איכותי,קריר,גדול יחסית וסופר שקט. זה מארז שיכול ללכת איתך גם אחרי הרבה החלפות מחשב.

חוץ מזה,אם יש לך "בסביבות" 500 ש"ח למארז,לא חבל לא להוסיף 200 A"ח וללכת עליו?

יש חנויות שמוכרות אותו בכ-720 אם אני לא טועה,ואני בטוח שמחיפוש רציני אולי תמצא קצת בפחות.

אם ממש לחוץ לך,נסה למצוא כזה יד שניה למרות שזה נורא נדיר.

פורסם

אפשר לחבר HD4870 בסונטה 3, אם מוותרים על המאוורר שליד הכוננים הקשיחים.

פורסם

אכן..אבל זה משהו שעלול (ולדעתי פוגע) משמעותית ביכולת הקירור (שגם ככה לא היו יוצאות דופן) של המארז.

המאורר הקידמי מאוד חשוב,תפקידו הכנסת אויר קר למארז.

פורסם
  • מחבר

הההמלצה הכי טובה שלי תהיה - לחסוך עוד טיפה,ולקנות P182.

הוא סופר איכותי,קריר,גדול יחסית וסופר שקט. זה מארז שיכול ללכת איתך גם אחרי הרבה החלפות מחשב.

חוץ מזה,אם יש לך "בסביבות" 500 ש"ח למארז,לא חבל לא להוסיף 200 A"ח וללכת עליו?

יש חנויות שמוכרות אותו בכ-720 אם אני לא טועה,ואני בטוח שמחיפוש רציני אולי תמצא קצת בפחות.

אם ממש לחוץ לך,נסה למצוא כזה יד שניה למרות שזה נורא נדיר.

כן יש צדק בדברייך... אני קונה מחשב פעם באיזה ארבע שנים אז עוד 200 שקל לא ישנו כלום. תודה רבה על הייעוץ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים