עבור לתוכן

כונן קשיח ישן

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב ישן ששבק חיים

רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את הכונן הקשיח שלו ולהתקין אותו אצלי בלי פירמוט או איזהשהי פעולה או שאני צריך לעשות פירמוט או משהו?

פורסם

אתה יכול בלי פרמוט ברוב המקרים. תדאג להעלות את המחשב מההארד דיסק הרגיל שלו, אם במקרה הBIOS מזהה שני מערכות הפעלה (הרגילה וזו שמותקנת על הדיסק הישן שחיברת). אם המחשב לא יכול לפתוח את הדיסק הישן, כנראה שמערכת הקבצים בו ישנה מדי למערכת ההפעלה שלך ותאלץ לפרמט. אם יש לך עליו מידע חשוב, מציע לך קודם לחבר אותו למחשב שכן מצליח לפתוח אותו ולגבות את מה שאתה צריך.

פורסם

ג'אמפרים !!!!!

במחשב שלך מוגדר הארד דיסק אחד כפריימרי ראשי ( מאסטר ) אם אתה מעביר הארד דיסק ממחשב אחר גם שם הוא היה כזה ותצטרך לשנות לו מיקום ג'אמפר שיהיה סלייב

לא צריכה להיות שום בעיה נוספת בחיבור דיסק קשיח נוסף גם כזה עם מערכת הפעלה .

פורסם

היי, בדיוק עשיתי את זה אתמול. פשוט הורד את הג'אמפר מאחורה של הדיסק הקשיח (זה מגדיר אותו בתור slave), וחבר בעזרת כבל IDE (אני מניחה שזה IDE אם זה דיסק ישן) ללוח אם וכמובן כבל מתח. המחשב יעלה כרגיל והדיסק שחיברת יופיע בתור כונן נוסף (ואם היו לך שם partitions הם אפילו יישמרו). בהצלחה!

דרך אגב, כששני הדיסקים היו מחוברים בתור מאסטר (הישן בחיבור 0 והחדש בחיבור 2) אז היה זיהוי רק של מערכות ההפעלה שעל הדיסק הישן, והחלונות XP לא עלה.

פורסם

אם המחשב לא יכול לפתוח את הדיסק הישן, כנראה שמערכת הקבצים בו ישנה מדי למערכת ההפעלה שלך ותאלץ לפרמט.

הא?

פורסם

מומינים זה שאצלך הורדה של הג'אמפר הפכה אותו לסלייב ( מה שמאודדדד לא הגיוני דרך אגב, יותר הגיוני שהפכה אותו לקייבל סלקט ) לא אומר שאצל השואל זה יעבוד , על גב הכונן אמורה להיות דיאגרמה עם האופציות האפשריות לג'אמפרים . כל כונן והסידור שלו . וכאמור המטרה להפוך אותו לסלייב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים