עבור לתוכן

בעיה? בספק כוח

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחי יש את החשב הבא:

Athlon 3500+

Gigabytre K8-MNF9

Geforce 7600GS

compucase-HEC 6A14 + HEC 400TRT

המחשב עשה היום בעיות, וכחלק מתהליך הדיבוג בין השאר הרצתי OCCT, לראות האם מדובר בספק. להפתעתי גיליתי שמסילת ה-5V לא יציבה בעליל. איני חושב שזהו הגורם לבעיה, אבל יתכן שמצאתי על הדרך בעיה נוספת (החשד הגדול שלי הוא הדיסק הקשיח). מצ"ב הגרף מ-OCCT. לדעתכם יש טעם ללכת לנסות לנצל את האחריות (במידה ועוד יש), או לקונת אחד חדש?

תודה, יואב.

[attachment deleted by admin]

פורסם

איזה בעיות עשה המחשב? לפי OCCא הכל יציב ותקין, אז מה הבעיה?

פרט מה הבעיות שיש במחשב, מה הותקן ושודרג לאחרונה ומה עשית עד עכשיו, כדי שיוכלו לעזור לך לפתור את הבעיה.

בכל מקרה נראה לי שזה קשור יותר לתמיכה טכנית, אבל מנהלים יחליטו.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין עובד על מציאת הבעיה, כמו שציינתי מדובר ככל הנראה בדיסק או בלוח.

הבאתי כאן בדיקה שונה שעשיתי כחלק מהדיבוג - שים לב ל-ripple ב-5V, למרות שהוא טוען שזה נורמלי.. שים לב למשל ב-roundup שעשיתי לספקי 800W, ובמיוחד על התוצאות של ה-TT, ותראה שזה שהוא כותב שזה יציב לא בהכרח אומר שזה יציב...

פורסם

יואב..אתה רוצה לשתף אותנו "בבעיה" במחשב.? או מה?

איזה ספק יש לך? מה המערכת? האם אתה ב-OC..כאילו אתה צוות ביקורת ואתה אמור לדעת מה מצפים שתכתוב.

פורסם
  • מחבר

מלבד העובדה שאין OC, ציינתי הכל. ואם היה OC, הייתי מציין את זה :)

הבעיה היא שאין לי מושג מה הבעיה, וציינתי את זה, ואני רק יודע שהמחשב עושה בעיות שהוא עולה וסקאן-דיסק נתן לי ארורים של הקבה מאוד קלאסטרים, כלומר, שיש איזה בעיה בדיסק, ואני מנסה לאמת את זה. כרגע אני שואל רק לגבי הספק בבדיקה מקרית לחלוטין, אני נוטה להאמין שזה לא קשור לשאר הבעיות של המחשב, אבל אולי בעיה בפני עצמה.

מבין עכשיו?

פורסם

הנה דוגמא נהדרת ללמה לא בודקים מתחים של ספק בעזרת תוכנה, אלא רק בעזרת מולטימטר מכוייל/סקופ.

אם התוצאות של OCCT על ה-5V היו נכונות, המחשב פשוט לא היה עובד לך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי ראול, השאלה נבעה פשוט מכך שבמחשב אחר שבו מותקן הספק הזה (שממנו אני כותב כרגע :)), התוצאות תקינות ויציבות לחלוטין.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים