עבור לתוכן

9800gt vs hd 4850

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש למסך 32 אינץ (רזולוציה 1368 על 768 בערך) לא גיימר גדול (לפחות לא על המחשב) אבל מתחבט בים שני הכרטיסים כאשר הפרש המחירים הוא 200 ש"ח ( הזול יותר ב-640 ש"ח היקר ב-840 ש"ח) האם כדאי להוציא יותר על hd 4850?

המפרט שלי מבוסס על לוח ציפסט p35 ומעבד e7200.

תודה מראש. ;D

פורסם

בגדול למסך כזה צריך כרטיס חזק יותר אבל אמרת שאתה לא גיימר גדולאז HD4850 ולא פחות ממנו יהיה טוב

למרות שאם כבר קונים מסך כזה אז כדאי משהו יותר חזק

רק שתדע שאם בסוף תרצה ללכת על משו יותר חזק הלוח יגביל אותך עם הPCIE 1 שלו

פורסם

זו יחסית רזולוציה נמוכה ככה ש 9800gt יהיה מעל ומעבר.

פורסם
  • מחבר

בקרייסיס על high אני אוכל לשחק ב20 פריימים לשנייה?

בנוסף אני צופה במסך במרחק של 2מטר לעיתים נדירות מאוד במרחק של 1.5 מטר.

פורסם

בגדול למסך כזה צריך כרטיס חזק יותר אבל אמרת שאתה לא גיימר גדולאז HD4850 ולא פחות ממנו יהיה טוב

למרות שאם כבר קונים מסך כזה אז כדאי משהו יותר חזק

רק שתדע שאם בסוף תרצה ללכת על משו יותר חזק הלוח יגביל אותך עם הPCIE 1 שלו

איך הצלחת לטעות כ"כ הרבה ב-3 משפטים?

מדובר במסך עם רזולוציה טבעית שנמוכה יותר גם מרזולוציה של מסכי 19' (1280X1024). ה9800GT בהחלט יעשה את העבודה, ואפילו ה9600GT יכול להיות מצוין.

פורסם
  • מחבר

תודה הרגעתם אותי...

האם ב-9800gt יש hdmi?

ותודה על התגובות :xyxthumbs:

פורסם

רוב הכרטיסים היום מגיעים עם מתאם DVI-HDMI אבל זה לא טריוויאלי. תוודא שמצורף מתאם כזה לבאנדל של הכרטיס הספציפי שתקנה.

פורסם

חשבתי שבגלל שהמסך גדול גם הרזולוציה במשחקים תיהיה גדולה-כנראה שטעיתי

פורסם

בקרייסיס על high אני אוכל לשחק ב20 פריימים לשנייה?

בנוסף אני צופה במסך במרחק של 2מטר לעיתים נדירות מאוד במרחק של 1.5 מטר.

כן, וזה כולל AA.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות מה זה aa?

פורסם

Anti Analising

זהו פילטר שמעגל פינות חדות ועושה תמונה יותר חלקה...

זה בלי AA

http://img115.imageshack.us/img115/218/editor2008051012552096ug8.jpg

שים לב לקצוות של הקרשים הפילטר הזה עושה אותם יותר ריאליסטיים וישרים.

פורסם

בתמונה שהבאת יש AA, אבל לא מטורף.

ו AA זה פילטר שמיישר קווים, לא "מעגל פינות".

פורסם
  • מחבר

אני מודע לכך שהשירשור ישן אבל מחר אני כנראה קונה את הכרטיס מסך וזה די דחוף, לשאלתי: האם בהתחשב בכך שאת גרסת הoc אני לא אוכל להשיג (אבא שלי מוכן לקנות רק מהספקים שלו והמלאי שלהם טיפה מוגבל) האם כדאי לשקול שוב את ה-

hd4850 ?

אני יכול לקבל את הכרטיס במסגרת 3 שנות אחריות בשירות v.i.p.(חודש אחד בשנה מצד אבא שלי וכל השנה מהספקים שמפחדים מאיבוד לקוח) כנראה מבית טוב ב-845 ש"ח, שווה?

אין לי בעיה מיוחדת של כסף (ילד מפונק) ו200 ש"ח אני תמיד יכול לגרד, בנוסף האם הסונטה 3 יוכל להתמודד בחום שבוקע מהכרטיס?

תודה :yelclap: (זה תמיד תענוג בשבילי להשתתף בדיוני הפורום ובעיקר להשכיל ממנו מהצד)

פורסם

AA- אנטי אליסינג .

זה אפשרות שאתה מפעיל במשחק כדי שקצוות של פינות לא יהיה כמו מדרגות אלה ישרות, וזה דורש הרבה מהכרטיס, אך אני משאר שהכרטיסים שהציעו לך מספיק טובים בשביל זה לכל המחשקים (חוץ מcrysis כמובן)

פורסם

HD4850 הוא כרטיס חזק ויהיה מעל ומעבר לרזולוציה הזו. הוא ישרת אותך בכבוד בשנים הקרובות. כמו כן מדובר במחיר טוב ולא יקר בהרבה מהמחירים

של ה 9800GT. אם החום שהכרטיס מפיץ מפריע לך תוכל להעלות את מהירות המאוורר שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים