עבור לתוכן

שאלה לבעלי ה HD4850 - בבקשה לעזור מי שיכול..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי את הכרטיס הנ"ל כבר יותר מחודש ואני מרוצה ממנו. לפני כמה זמן שמתי לב שיש לי במנהל ההתקנים איזהו התקן לא מזוהה תחת התקנים אחרים שפשוט מוגדר כ PCI-DEVICE ויש לו את הסימן שאלה הצהוב הזה.. מאחר ויש לי כל מיני בעיות עם סאונד במשחקים (מתעוות במצבים מסויימים) החלטתי לבודד את הבעיה ולראות מי אשם ולמה.. התחלתי מזה שהסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול שלי (מאחר והוא הכרטיס היחיד שיש לי בסלוט PCI) ולאחר מכן ניתקתי אותו מהלוח - ההתקן ההוא עדיין נשאר כלא מזוהה במנהל ההתקנים. המשכתי הלאה והסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ולאחר מכן הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח ושמתי במקומו 7600GS שיש לי.. ההתקן הלא מוגדר הזה נעלם. הסרתי את ה 7600GS והחזרתי את ה HD4850 והוא חזר..

למישהו יש מושג מה זה ההתקן הלא מוגדר הזה ולמה הוא שם ? התקנתי את הדרייבר 8.7 והוא הותקן ללא שום תקלות..

אני חייב להבין את השטות הזאת והייתי שמח אם עוד בעלים של הכרטיס הזה ייכנסו למנהל ההתקנים שלהם ויגידו לי אם זה מופיע גם להם ..

צרפתי צילום מסך כדי שהיה ברור למה אני מתכוון..

תודה מראש, שחר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא, אין לי שום דבר תחת "התקנים אחרים" חוץ ממדפסת שעוד לא התקנתי את הדרייבר שלה.

אני רק לא מבין למה זה מפריע לך, אם הביצועים טובים.

פורסם

נסה לעשות להתקן הזה עדכון דרייבר.

בכרטיסי 3XXX ו-4XXX יש כרטיס קול מובנה להעברת קול דרך HDMI. יכול להיות שזה זה.

פורסם
  • מחבר

נסה לעשות להתקן הזה עדכון דרייבר.

בכרטיסי 3XXX ו-4XXX יש כרטיס קול מובנה להעברת קול דרך HDMI. יכול להיות שזה זה.

גם אני חשבתי על זה האמת.. אבל עשיתי לזה עדכון מנהל התקן והוא לא מצא כלום בשביל זה..

ניסיתי עכשיו להתקין במקום כרטיס הקול של CREATIVE את הכרטיס קול המובנה של הלוח - REALTEK HD AUDIO

וקבלתי עכשיו במקומו את זה :

*עריכה - אני מציין שוב - אין לי שום התקן שלא מזוהה כאשר חברתי את ה 7600GS , אז אני בוודאות יכול להגיד שזה משהו שקשור ל 4850

פורסם

צריך להעביר את זה לפורום תמיכה טכנית.

אתה בטוח שהתקנת דרייבר נכון לכרטיס קול המובנה?

פורסם
  • מחבר

עושה רושם שכן. הורדתי את מה שיש באתר של ASUS כדרייבר ללוח הזה..

פורסם

גם אצלי אין שום זכר להתקן PCI לא מוכר... זה בעיה אצלך :o

פורסם
  • מחבר

יש לי הרגשה שיש פה איזה התנגשות בין המפענח HD (סאונד הכוונה) שיש בכרטיס מסך לבין המפענח HD שיש בלוח אם..

אני מנסה עכשיו להוריד דרייבר אחר לכרטיס קול.. אני אתקין אותו ונראה מה קורה..

עריכה : הסרתי את הדרייבר של הכרטיס קול המובנה ועכשיו יש לי עוד חבר חדש : :-\

פורסם

את זה גם לי יש.. אבל לי יש רק אחד.. וגם אני לא יודע מה לעשות איתו ונמאס לי אז אם אתה מוצא דרך לפתור את זה דבר איתי...

פורסם

נסו להתקין את הדרייבר של רילטק, R200.

לפעמים בקר האודיאו של כרטיס המסך מזוהה כ "כרטיס PCI לא מזוהה"

התקנת הדרייבר הנ"ל פותרת אותו.

זה קורה רק על לוחות עם כרטיסי קול מסוימים.

פורסם
  • מחבר

טוב הבעיה בגדול נפתרה. מסתבר שיש איזה משהו שחסר ב WIN XP SP2 ומטה. אולי ה WIN אמור להוריד את זה בעדכונים אוטומטיים אבל אצלי ההתקנה של הווינדוס יחסית טרייה ואני לא חושב שיצא לי לעדכן אותו מאז שהתקנתי.. חוץ מכמה עדכוני אבטחה שהוא הוריד לי ..

בגדול הורדתי את שני אלו מהאתר של ATI :

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/hdmiaudio-xp

ועכשיו במקום השטות הזאת מופיע לי זה מה שבצילום מסך. זה מופיע גם אצלכם ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים