עבור לתוכן

Take-Two הודיעו על תאריך יציאה ל Bioshock

Featured Replies

פורסם

WarMachine אתה אולי אומר את זה

אבל הרבה אנשים ששחקו במשחק והגיעו אם צפיות בשמיים התאכזבו

לא כולם אבל הרבה

מדברים על בעיות הפרימים במיוחד

עכשיו כל אחד והטעם שלו

שיצא למחשב נשחק ונראה

כרגע אני לא בונה אליו כמו שבניתי בהתחלה

פורסם

תשמע אני לא יכול להעיד על משתמשי PS3 שהם בעיקר הסובלים מבעיות הפריימים. אני אישית נתקלתי בבעיה הזאת אולי פעמיים במשך כל המשחק כך שאני יכול להגיד בודאות שזה לא השפיע על חווית המשחק שלי והיווה דבר זניח למדי.

פורסם

ביושוק עם מולטי - לא ממש יקרה , דיברו על זה עוד מכתיבת המשחק.

ג'ייד אמפייר היה משחק לא רע , אבל לא ממש יותר טוב מMASS EFFECT והתפספס בגלל יציאה מוגבלת לפלטפורמות וביגלל גירסאת PC באגית ברמות מטורפות.

COD - הנקודה היא מולטיפלייר.

בקשר לדברים שדיברת על GTA , פשוט רואים שלא שיחקת במשחק הזה אפילו שנייה.

העיר עצומה ומרגישה בתור שטח גדולה ומגוונת משמעותית מאוד ממה שהיה בSA וכיפית הרבה יותר.

אין שטחים מתים והשימוש באיזורים הוא מצוין!

כל שהשטויות של החדר כושר ואכילה שהיו כ"כ מיותרות עפו החוצה לטובת חברים ומשימות צד מגניבים בהרבה והוא שיפור מכל בחינה ברמה מטורפת.

לא יודע עם מי דיברת שהיתאכזב , אבל תכלס?

כל מי שראה אותו , אולי התלונן ב5 שניות הראשונות על הגרפיקה מקרוב ועל הפריימרייט , ומהשנייה השישית נשאב לסיפור המצוין ולזרימה של המשחק ברמות מטורפות.

יש לי חבר טוב - חובב נינטנדו ידוע , שאחרי ערב שהעברנו בזה ש3 שעות שיחקנו 3 אנשים בGTA באיזי כדי לראות את העלילה ולקלוט את העיר - קנה PS3 בגללו (העדיף לקנות PS3 עכשיו מאשר להכנס למרדף אחרי מחשב חזק , ולהרוויח הרבה משחקים שהוא רוצה ופשוט לא יוצאים למחשב)

שנינו יודעים שכשהוא יצא - אתה כמו גדול "תקנה" (סורי , לא מאמין שתקנה באמת... אפילו את מאריו גלקסי ואת זלדה לא קנית , אז את זה?) אותו כמו גדול ותחרוש עליו , ואז תעדכן אותנו גם ברזולוציה והפילטרים המופלאים של המחשב.

בא נסכם ש"בעיית הפריימים" בPS3/XBOX היא כ"כ שולית שאתה רואה אותה אם אתה נוסע בעיר ומחפש לראות אם הפריימים יורדים , כשאתה משחק כדי לשחק - אתה אפילו לא תשים לב לזה (במיוחד אחרי העידכונים)

ליביו

פורסם

התגובה הזאת פשוט סחטה את כל המשפטים הנכונים וקשורים למציאות שראיתי באינטרנט ואגדה אותם לאחת, כל הכבוד.

לגבי גודל שטח, בSA זאת היתה מפה ענקית שהיא דיי סתם לעומת GTA 4 ששם כל פינה הושקעו עליה מאמצים הרבה יותר מאשר שטחים של סתם חול בSA.

פורסם

ליביו, תודה שיש לך את הכוח והסבלנות לרשום הודעה ארוכה ומפורטת כמו שצריך בשביל קרירין. לי פשוט אין סבלנות לטחון מים לשווא.

פורסם

בפעם המיליון אמרתי שלא שחקתי במשחק

רק ראיתי את כל הדיבורים כולל בפורום

המשחק הזה קיבל 10 ויש הרבה אנשים שחושבים שזה לא מוצדק

אני כן מקווה שזה יהיה משחק מצוין ומחכה לגרסת המחשב

אבל צריך לשחק בו בפועל כדי לדעת

פורסם
  • מחבר

אני חייב להגיד שאני דיי משתעמם מ GTA עד כה...

אני בערך ב 12% מהמשחק ואני לא כ"כ נהנה... גם לא אהבתי את המשחקים הקודמים אז...

יש שם לפעמים משימות ארוכות שההתחלה שלהם ממש קלה ומשעמת (סע לכאן ואז תסע לכאן) ואם אני מגיע לחלק האחרון והקשה של המשימה ואני מת אני צריך להתחיל הכל מהתחלה. ממש מעצבן...

אני בנתיים לא נתקלתי אפילו בבעיה אחת של Framerate אגב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים