עבור לתוכן

מישהו יודע איך המחיר של ה-G9 ירד לאזור ה-290 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

בגלל שהמחיר הנמוך הוא בחנויות ה"מובחרות"

IVORY

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1765

ו K.S.P

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6404

נראה לי שיש כאן משהו מסריח

בחנויות אחרות לפחות 400 ש"ח לא ברור לי אם מדובר בעכבר בלי אחריות?

או טריק אחר?

פורסם

לא נמאס לשאול אותה שאלה מיליון פעם? לא שמעת על אופציית החיפוש? :nixweiss::s07:

אני יענה לך בכל מקרה, המחיר נמוך מאוד בחנויות האלה, בגלל שהם רשתות ענקיות, הם מרשים לעצמם לקנות סטוקים ענקיים של העכברים האלה - הם קונים במחיר נמוך = הם מרשים לעצמם למכור במחיר נמוך.

אולי האחריות לא של היבואן הרשמי, אבל אם תהיה לך תקלה, אין סיבה שבעולם שלא יחליפו לך לאחד חדש, הם יעדיפו לתת לך חדש שתסתום ת'פה מאשר להיכנס איתך לריב.

למה החנויות האחרות מוכרות במחירים יקרים? בגלל שהם קונים סטוק מצומצם של העכברים האלה, והם קונים דרך היבואן הרשמי, אז מה שהלקוח מקבל הוא אחריות של היבואן הרשמי תמורת כסף כפול.

בקיצור, לא משנה כמה החנויות האלה חרא (כל התלונות עליהם על קניית מחשבים ומימוש אחריות), אין סיבה לא לקנות שם מוצרים קטנים - המחירים זולים, ואם תצטרכו שירות, למה שלא תקבלו אותו ע"פ החוק?

*אם מנהל רואה את זה, אני ממליץ שישימו בסטיקי, השאלה הזאת נשאלת יותר מדי פעמים.

פורסם
  • מחבר

לא נמאס לשאול אותה שאלה מיליון פעם? לא שמעת על אופציית החיפוש? :nixweiss::s07:

אני יענה לך בכל מקרה, המחיר נמוך מאוד בחנויות האלה, בגלל שהם רשתות ענקיות, הם מרשים לעצמם לקנות סטוקים ענקיים של העכברים האלה - הם קונים במחיר נמוך = הם מרשים לעצמם למכור במחיר נמוך.

אולי האחריות לא של היבואן הרשמי, אבל אם תהיה לך תקלה, אין סיבה שבעולם שלא יחליפו לך לאחד חדש, הם יעדיפו לתת לך חדש שתסתום ת'פה מאשר להיכנס איתך לריב.

למה החנויות האחרות מוכרות במחירים יקרים? בגלל שהם קונים סטוק מצומצם של העכברים האלה, והם קונים דרך היבואן הרשמי, אז מה שהלקוח מקבל הוא אחריות של היבואן הרשמי תמורת כסף כפול.

בקיצור, לא משנה כמה החנויות האלה חרא (כל התלונות עליהם על קניית מחשבים ומימוש אחריות), אין סיבה לא לקנות שם מוצרים קטנים - המחירים זולים, ואם תצטרכו שירות, למה שלא תקבלו אותו ע"פ החוק?

*אם מנהל רואה את זה, אני ממליץ שישימו בסטיקי, השאלה הזאת נשאלת יותר מדי פעמים.

Slax אל תהיה חכמולוג בבקשה.

חיפשתי לגבי ה-G9 נושא כזה ולא מצאתי אז שאלתי.

תודה רבה על התשובה.

אבל לטעון שקניית מוצר שיובא לא דרך היבואן הרישמי תמיד תזכה אותך באותו שרות ובהחלפה אוטומטית לא נכונה.

סביר להניח שלא תקבל שלוש או חמש שנות אחריות.

ובמקרה של איזשהוא יבואן קטן שמחר פושט רגל לא בטוח שהחנויות האלה ספציפית באמת יתנו שרות החלפה יעיל וטוב.

פורסם

אבל אתה מסכים איתי שלא שווה להוציא פי 2 מחיר רק בשביל היבוא הרשמי?

אין סיבה שלא יתנו אחריות. זה לא מסובך. אם העכבר דפוק - מחליפים לחדש.

פורסם

ציוד היקפי קצת יותר בטוח לקנות.

במיוחד עכבר.

זה די פשוט באמת ואין איפה להאשים אותך או דברים דומים. אם העכבר מרצד ולא מדויק אתה יכול אפילו לקחת להראות להם וזהו. שום דבר שאולי עשית לא יכול היה לגרום את זה.

אם העכבר לא נדלק - כנ"ל.

במערכות משחב זה יותר מסובך,אפשר להגיד שעשית אוברקלוק או שלא דאגת לאיורור ועוד מליון דברים.

בכל אופן,העניין הוא פחות הסטוקים אלא יותר העניין של היבואן הרישמי.

כשזה עובר דרכו גם הוא רוצה נתח לפני שהוא מוכר לחנות שגם עושה נתח לא קטן. כשזה מהיבואן לצרכן זה תמיד יותר זול.

פורסם

המחיר ירד ל 270 עכשיו קניתי

פורסם

חבל שנזכרתם רק עכשיו חברה

לפני שבועיים המחיר באייבורי היה 250 שקל לעכבר ראיתי את המחיר ישר קניתי

ואני ממש מרוצה ממנו עכבר תותח!

פורסם

אני יכול להעיד שקניתי את ה-MX518 ב-KSP,

במחיר מצחיק של 150+- ש"ח.

בהחלט קניה טובה.

פורסם

^^

גם אני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים