עבור לתוכן

GEFORCE 4 MX 440 ויציאה לטלוויזיה - עצות

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש לי GF4MX 440, עם יציאה לטלוויזיה, חיברתי את הטלוויזיה שלי עם כבל RCA (לא יודע אם זה משנה משהו, אבל הוא אדום...)

ומתאם SCART - (עשרים ואחד פין), אני משתמש באופציית ה CLONE שיש באפשרויות תצוגה, כדי לראות גם במסך הרגיל, וגם בטלוויזיה

ואני חייב לציין שרואים ממש חרא על הטלוויזיה, רואים הכל חרא, חוץ מסרטים, כשאני מנגן סרטים במסך מלא, רואים ממש נהדר, אבל ה WINDOWS, וטקסטים, בלתי אפשרי, נראה נורא, אי אפשר לשחק משחקים עם פרטים קטנים, למשל משחקי אסטרטגיה, כי הכל נראה עמום.

שיחקתי עם הפליקר RATE, זה לא משפר מי יודע מה .., גם ברזולוציה הכי קטנה.

מעניין אותי למה זה ככה, הרי בטלויזיה אפשר לראות איכות, תראו את PLAYSTATION וכל הקונסולות, איך הם מצליחות להפיק רזולוציה טובה מטלוויזיות ?

מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה ? אגב, שמעתי על TVTOOL, לא הבנתי כ"כ מה היא עושה, אבל בכל מקרה אל תציעו אותה, כי הכרטיס מסך היחיד שהיא לא לא עובדת על הצ'יפ שלו - נמצא ברשותי... (אבל אני אשמח לדעת מה היא יכולה לעשות..?)

אז זהו, בעקרון אני שואל כאן אם ואיך אפשר לראות באיכות טובה, את המחשב בטלוויזיה (זה אומר לשבת מטר וחצי מהטלוויזיה ולהצליח לקרוא בלי להתאמץ את מה שכתוב מתחת לאייקונים בדסקטופ...)

עוד שאלה קטנה, כשאני מנגן סרטים, רואים אותם רק במסך שמוגדר מסך ראשי, אם זה המחשב, אז בטלוויזיה רואים את הנגן, אבל עם מסך שחור, ואם הטלוויזיה מוגדרת ראשית, אז כנ"ל רק שהמסך השחור במחשב, איך אפשר להגדיר שיראו את הוידאו סטרים עצמו, בשני התצוגות ?

תודה מראש לעונים, אריק.

פורסם

מה לעשות אחי זה הפוקוס הנמוך של הטלויזיה גם אני משתמש בTVout בטלויזיה שלי (Toshiba21") וגם רואים פוקוס נמוך במיוחד בעצמים קטנים וטקסטים קטנים.

פורסם

תנסה להקטין רזולוציה.

אתה לא יכול לראות סרט בשני מסכים בו זמנית כי הכרטיס לא יכול לעבד מידע לשני מסכים בו זמנית, הוא לא DUAL HEAD

פורסם

ספיריט , אתה מתחיל להתרשל

לגבי האיכות , אין מה לעשות .

תמיד בטלויזיה רואים רע . היא לא נועדה לעבודה משרדית וגם לא למשחקים שמצריכים רמת פירוט גבוהה .

כל הקונסולות עובדות פשוט ברזולוציה מאוד נמוכה .

פורסם
  • מחבר

תודה כולם.

יורד יאבל, עשיתי מה שהראית, ועכשיו שאני מנגן סרט , אז לא משנה איך רואים אותו במסך של המחשב - חלון או מסך מלא -- בטלוויזיה הוא תמיד במסך מלא, ואם אני שם כתוביות, לא רואים אותן בטלוויזיה, רק את הוידאו סטרים.

אז אני מעדיף שהמצב יהיה כמו קודם (DISABLED), אבל עכשיו אני מחפש איך אפשר לקבוע HOTKEY

שיחליף איזה מסך הוא PRIMARY DISPLAY, שלא כל פעם אני אצטרך להכנס שם למאפיינים...

מישהו יודע איך עושים את זה ? אין כזאת אופציה ברשימת HOTKEYS בלוח בקרה של NVIDIA...

פורסם

תתקין את הkazaa codec pack , היא מתקינה לך directvobsub , הכתוביות יעלו לך אוטומטית ברגע שהם יהיו באותה התיקיה עם הסרט ויקראו לכתוביות באותו שם קובץ . אז תראה את הכתוביות על הטלויזיה , בלי יותר מדי כאב ראש . היא מעלה את כל סוגי הכתוביות הקיימות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים