עבור לתוכן

שאלה בקשר לרטיס מסך 4870 .(חדש אצלי)

Featured Replies

פורסם

קיבלתי סוף סוף תמחשב והשאלה שלי היא ככה..

בחנות התקינו לי הכל וכו' יש משהו שאני צריך לעדן את הדריבר של הכרטיס מסך כדי לנצל את מיטבו?

בתוכנה של הכרטיס מסך יש שם משהו שאני צריך לסדר בהגדרות לתצוגה נכונה? מסך 22 רחב.

ולמה באינטרנט הדף לא מופיע לרוחב אלה כמו במסך רגיל.?

תודה לעוזרים .

יום טוב.

בן.

פורסם

יש אתרים שאינם מותאים, גם הדפדפן הזה לדעתי עם כל הכבוד הוא סתם פיגור...

באופן כללי אני מציע לעבור לפיירפוקס 3

בקשר לדרייברים אתה יכול לבדוק באתר של AMD כשיוצאים דרייברים חדשים כדי שתוכל לעדכן

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה..ומה לגבי השאלה השניה?

פורסם

אתה בס"כ צריך להגדיר לדרייבר את הרזולוצייה של המסך שלך. פשוט תבחר את הרזולוצייה הטבעית של המסך (בדרך כלל הכי גבוהה שהדרייבר נותן לבחור).

לגבי דפי האינטרנט - כמו שענו קודם , ככה זה באתרים מסויימים ובגדול באמת עדיף פיירפוקס 3.

פורסם

מה הקשר פיירפוקס 3 לאם יראו את האתר רחב או לא? :kopfpatsch:

ההבדל ברינדור בין הדפדפים הוא לא עד כדי כך משמעותי, שבדפדפן אחד תראה

את האתר רחב, ובאחר תראה אותו צר..

פורסם

RLM, הבנת הנקרא יש ? לא נראה לי..

אף אחד לא רשם לו שפיירפוקס ייראה לו רחב. רשמנו לו שבאופן כללי אנחנו ממליצים עליו.. בלי קשר לרחב או רגיל. הוא פשוט דפדפן טוב יותר.

פורסם

נכון, והבנתי את זה, אבל איך שאמרתם את זה היה די מטעה..

(וגם לא ממש נכון, לדעתי.. אבל זה כבר ויכוח בלי סוף..)

פורסם

חדש באיטרנט אקספלורר 7!

כרטיסיות! , כן כן.... :xyxthumbs:

וקקי של תמיכה ב W3C :yelclap:

עזוב את הויכוח באמת אין לערוך פה

פורסם

קח, תקרא קצת:

www.firefoxmyths.com

ואני יגיד לך מה באמת הפריע לי כאן.

הכפיית והניסיון "לדחוף" את השטות הזאת לאנשים, בדיוק כמו הדוסים שעומדים ברחוב ואומרים "בוא שניה תניח תפילין תקבל סוכריה..."

זה בדיוק מה שאתם עושים עם הדפדפן ה"עלאק"חדשני שלכם (תקרא את מה שהבאתי לך, ותבין למה "עלאק")

האקספלורר לא באמת גרוע כמו שFF פאנבויז עושים ממנו, והFF בטח שלא מעולה כמו שהם עושים ממנו.

וכל הכפייה והדחיפה הזאת, כמו איזה נציגי מכירות של חברה כושלת, די נמאסה...

ואני מבטיח לך שלפחות 70% מהיוזרים של FF לא יודעים בכלל מה כל כך טוב בו, והם משתמשים בו סתם

כי אנשים "מבינים" אמרו להם "קח זה טוב תשתמש" והם רואים שזה כתוב בכל פינה אז הם מאמינים..

פורסם

משתמשי פיירפוקס לא יודעים מה זה?אבל למה לעבור בעצם?

Firefox הוא לפני כל דבר אחר דפדפן נוח מאד לשימוש. כלים מובנים כמו סרגל החיפוש, מנהל ההורדות, חוסם הפרסומות, קורא RSS ומעל לכל מערכת הלשוניות (Tabs), משנים כליל את חווית הגלישה. זו, אגב, כמעט רשימת התכונות החדשות של IE7, אם כי האינטרגציה שלהן לתוך Firefox הרבה יותר מוצלחת.

הגלישה ב-Firefox היא גם מהירה ובטוחה יותר. ב-Firefox דפי אינטרנט נטענים מהר יותר, ישנן פחות פרצות אבטחה, וישנה בעיה פחותה של תוכנות הריגול, כי אלו נתפרות ברובן לדפדפן הנפוץ יותר. יש ל-Firefox גם מערכת מובנית להגנה מפני אתרים מתחזים ("Phishing").

אחד הסיבות ליתרונות הטכניים והפונקציונליים של Firefox, היא שבתהליך הפיתוח שלו מעורה קהילה עצומה של משתמשים, שתורמת רעיונות, פידבקים ולא מעט קוד תכנותי (פתוח).

פורסם

כל מה שכתבת כאן זה מיתוסים שאם היית טורח דקה להכנס לאתר שהבאתי לך היית מבין כמה פתטי יצאת... :)

ד"א, על האקספלורר המקורי גם אני לא מת. אבל יש המון דפדפים מעולים שמתבססים עליו, ויש להם את ה"פיצ'רים" האלה

כבר ממזמן, עוד לפני אקספלורר אפילו.. (דוגמאת Maxton או Avant..)

פורסם

בסדר איש איש באמונותו יחיה

אני גם לא מהחסידים של פיירפוקס האמת

לדעתי זה לא הדפדפן הכי טוב שיכלו לייצר

אבל הוא בהחלט טוב לעומת האופציות האחרות

קודם כל הוא הרבה יותר טוב מאקספלורר

הוא יותר מאובטח

יש לו יותר תוספים

הוא עובד במערכות הפעלה שונות

הקהילה עוזרת לפיתוח ע''י פידבקים (אני ראיתי כמה)

המנוע רינדור של אקספלורר איטי משמעותית מזה של פיירפוקס

ההתקנה של פלאש באקספלורר דורשת אקטיב-איקס

שזה אחת הפרצות הגדולות ביותר

מיקרוסופט בעצמם ממליצים לא להתקין אקטיב-איקס

אבל אין ברירה, מה, תגלוש באינטרנט בלי פלאש?

עזוב.... באמת שאין לי כח להתוכח, זה הורס את האווירה...

פורסם

למה הורס את האווירה? סך הכל דיון תרבותי :)

נכנסת לאתר? http://www.firefoxmyths.com/

כמה ציטוטים משם, אם אתה בכל זאת מתעצל לראות את האמת...:

Myth - "Firefox is Faster than Internet Explorer 7" - Example

Reality - Internet Explorer 7 is clearly faster than Firefox 1 and 2 in 4 out of 7 measures of performance.

Myth - "Firefox is Secure" - Example

Reality - Firefox is anything but Secure with multiple unpatched vulnerabilities allowing exposure of sensitive data to local users. You only need one vulnerability to be insecure. Since Firefox v1.x was released, users have been exposed to over 295 security vulnerabilities and counting.

Myth - "Firefox 2 is more Secure than Internet Explorer 7"

Reality - Internet Explorer 7 has been more secure than Firefox 2 in 2007.

Myth - "Firefox 2's Phishing Protection is better than Internet Explorer 7" - Example

Reality - "Internet Explorer 7's Phishing Filter finished at the top of 3Sharp's list as most accurate anti-phishing technology, catching nearly 9 out of 10 phishing sites while generating no warning or block errors on the 500 legitimate websites tested."

Myth - "Firefox fully supports W3C Standards" - Example

Reality - Firefox has incomplete support of many W3C standards including HTML 4.01, XHTML 1.1, CSS 2.1, CSS 3 and DOM

כמובן שכל זה לא שווה כלום בלי הוכחות, אבל אם אתה באמת רוצה לדעת את האמת, ולא סתם סילופים של פאנבויז, כנס לאתר, לכל הצהרה שם

יש לינק ללפחות מקור אחד (ולרוב אפילו יותר) שתומך בדברים.

כמו כן, הרשימה הזאת היא רק קמצוץ קטן, יש שם עו ה-מ-ו-ן עובדות שאנשים לא יודעים בכלל.. כי הם מאמינים לכל מה שהם קוראים בפורומים :)

פורסם

קח, תקרא קצת:

www.firefoxmyths.com

ואני יגיד לך מה באמת הפריע לי כאן.

הכפיית והניסיון "לדחוף" את השטות הזאת לאנשים, בדיוק כמו הדוסים שעומדים ברחוב ואומרים "בוא שניה תניח תפילין תקבל סוכריה..."

זה בדיוק מה שאתם עושים עם הדפדפן ה"עלאק"חדשני שלכם (תקרא את מה שהבאתי לך, ותבין למה "עלאק")

האקספלורר לא באמת גרוע כמו שFF פאנבויז עושים ממנו, והFF בטח שלא מעולה כמו שהם עושים ממנו.

וכל הכפייה והדחיפה הזאת, כמו איזה נציגי מכירות של חברה כושלת, די נמאסה...

ואני מבטיח לך שלפחות 70% מהיוזרים של FF לא יודעים בכלל מה כל כך טוב בו, והם משתמשים בו סתם

כי אנשים "מבינים" אמרו להם "קח זה טוב תשתמש" והם רואים שזה כתוב בכל פינה אז הם מאמינים..

דווקא נראה כאילו האתר הזה הוא של IE7 fanboys... אין באמת הוכחות לטענות שהעורך מנסה להפריך או להוכיח (לכאורה יש לינקים, אך הם לא מוכיחים או מפריכים כלום, לכל לינק יש לינק סותר, אם בודקים על רגל אחת בגוגל...). אני משתמש בשני הדפדפנים, ומוצא את FF הרבה יותר טוב ונוח, חוץ מבחינה אחת - התאימות שלו למספר מצומצם של אתרים.

כל אחד יבחר דפדפן שנוח לו...

אגב,

FF3 יותר מהיר מ- IE7 לפי עבודתי השוטפת עם שניהם.

פורסם

ואגב אם לא סיפרתי לך RLM אני מתכנת אתרים ומנהל LINUXFUN.CO.IL

מהצד של מפתחי האתרים,

לפעמים אתר עובד יופי באקספלורר 6 ופתאום הוא נדפק ב7

ואז אתה מסדר אותו שיעבוד ב7 והוא עובד אצלך ב7, אבל ב7 של מישהו אחר זה לא עובד

וזה לוקח הרבה שעות עבודה מיותרות

רק כל ההתאמות האלה

אירופה כבר עשו את השיקול ועברו לפיירפוקס

בקשר ל"מיתוסים" התוכנה היא חופשית

הלוגואים לא

זה הגיוני

אם מחר אתה רוצה לקחת את פיירפוקס ולתכנת ממנה משהו חדש

אתה יכול

רק תעיף את הלוגואים

ושלא יקראו לזה פיירפוקס

נשמע לי סביר ביותר

Not for profit

לא ראיתי איי פעם שהם טענו שהם לא למטרות רווח

רוב התוכנה החופשית מפותחת על ידי תשלום לאנשים

כל שאר הטענות שם הם כבר ממש מטומטמות

מבקרים את זה שהאות השנייה של הF שם גדולה

נו באמת

זה כבר באמת ירידה לקטנות

ואגב כפייה?

IE זה לא כפייה?

תעשה לי טובה....

אתה צריך כל פעם לעדכן את הדבר הזה

את ה FF אני מוריד מעודכן וגומר עניין... פעם ב כמה חודשים מגיע עדכון מהיר, אני לא צריך לכבות את המחשב ולא נעליים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים