פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים אז ככה התקציב עד 10000 ש"ח 42 אינץ , שתתמוך ב- FULL HD ושהתמונה בשיטה ST (הרגילה של הממיר) תיהיה איכותית..בנתיים מתבלט בין אלה..1) LG 42 60 UR הסקארלט...נתונים יפים...2) SAMSUNG 40 A6503)SHARP 42 X20E לפי מה שהציעו לי השארפ הכי שוו אחר כך הסמסונג ובסוף הLG..מה דעתכם...או אולי יש עוד הצעות??תודה רבה מראש לעוזרים
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים א. התכוונת SD ואל ST ב. אומנם לא ראיתי את השארפ המדוברת, אך ה-LG לדעתי מפציצה בעיקר בנתונים ולא מעשית. סמסונג המדוברת לא ראיתי. ג. כמו שאמרתי בעבר, אני חובב גדול של שארפ בכל תחום ה-LCD, לדעתי יש להם את המוצרים הטובים ביותר מכל מה שאני נתקלתי בו ב-LCD. עם זאת, כיוון שלא ראיתי את הדגם הספציפי הזה, כדאי לקחת זאת בעירבון מוגבל. Anatoli.
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר נראה לי אני ילך על השארפ.. הרבה אנשים אמרו שעדיף ללכת עליה..יש מישהו שמכיר את הדגמים..??
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מחבר בקיצור אחרי חיפוש התברר לי שהשארפ קצת בעיתית אומרים שיש לה בעיות בתצוגה עם הגוונים...באתר שנקרא HDTVTEST יש משהו שיודע אם שארפ תקנו את התקלה..???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.