עבור לתוכן

תגידו תתחדש :D

Featured Replies

פורסם

רמקולים חדשים!

אומגה אדיו 603

קיבלתי אותם מאודי התותח ;)

עכשיו אני מחפש להם מגבר

dscf3225lw0.jpg

dscf3224fp2.jpg

dscf3226qj9.jpg

dscf3227ov4.jpg

(אנטולי מזהה? ;D )

פורסם

פשש, תתחדש!

תגיד, כדי "להתניע" רמקולים כאלה, אפשר להשתמש ברסיבר של קולנוע ביתי? או חייב מגבר כמו של dj?

פורסם

דבר ראשון תתחדש אחי.

לSlax לא צריך מגבר של DJ (הוא ישרוף אותם גם ככה) מגבר טוב של קולנוע ביתי יהיה מצויין אבל תמיד עדיף מגבר סטריאו איכותי.

פורסם
  • מחבר

שקיבלתי אותם חיברתי אותם למערכת סטריאו רגילה של 37W וזה ניגן, אז אין צורך במגבר מפלצתי.

אבל אני מתכנן על מגבר וינטאג', התקציב שלי גם לא גבוה.

פורסם

יש מספיק מגברים טובים מיד שניה שיתניעו את הרמקולים הנחמדים + האלה ..

תתחיל מ Yad2 ותבדוק את גם את החנות FUSE בגבעתיים .

פורסם

אודי אמר לי שהרמקולים (שהיו אצלי לפני שהגיעו אליו :)) עברו אליך.

תתחדש, יש לך אחלה של רמקולים. אני עד היום עם צביטה בלב על זה שנפרדתי מהם (לא כי הם טובים יותר מהקדמיים שלי, אלא כי רציתי לקחת אותם לדירה בבאר-שבע שתהייה לי שם מערכת בזמן שאני בלימודים :)).

אגב, מאיפה אתה בארץ? יש לי איזה מגבר שהבאתי לצערי רק אחרי שנפרדתי מהם ומעניין אותי לבדוק איתם (KA7100 של קנווד).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי ביד2 ולא מצאתי הרבה.

הבעיה העיקרית היא התקציב (400+-) ושאני לא יכול סתם ללכת לחנות ולקנות מגבר, אני לא מבין בזה בשיט (בינתיים :))

פורסם

תתחדש דורי! (דורון) :xyxthumbs:

הרמקולים נראים ממש טוב!

ותמיד יש זמן להתחיל ללמוד ולהבין קצת איך כל העסק של המגבר וזה הולך בעולם האודיו.. :smile1: אף פעם לא מאוחר מדי..

אחחח... אם היה לי מקום הייתי שולף מהעליית גג שלנו את הרמקולים הבומבסטים שיש לנו ועוד כמה הפתעות שמצאתי שם פעם..

אם תהיו ילדים טובים אני פעם אביא תמונות של כל הדברים.. (הרמקולים האלה כבדים בטירוף! שוקלים כמו איזה פרה! ;D)

פורסם

רצוי ללמוד אלקטרוניקה לפני שנוגעים בזה ולא רק לדעת מה זה חיבור קואקסיאלי והתנגדות האוזניות וכו'.

תתחדש דורי :D

פורסם

תתחדש אחינו, נראה פיגוזי ;D

פורסם

ואו איזה רמקולים ענקיים חח,תתחדש

פורסם

תתחדש אחינו, נראה פיגוזי ;D

פיגוזי??????????

פורסם

פיגוזי??????????

מה יש, קשה לפרגן?

פורסם
  • מחבר

הם באמת פיגוזי ;D

ד.א, יש למישהו ממכם מושג כמה הם שווים בערך?

(אודי? אנטולי?)

פורסם

את האמת אני בונה מגברים

וזה לא אמור לעלות הרבה כסף (פחות מ500)

מה שכן אין לי זמן לזה

אגב המגברים שאני בונה הם מגברי hi fi מקצועיים לחלוטין שמולחמים בעבודת ידי

ונבנו על ידי גורמים חיצוניים ואני סך הכל מרכיב אותם, בונה קופסא, קונה חלקים, מוסיף שיפורים

בכל אופן אולי אני אתפנה לבניית מגברון קטן ואני אוכל לבנות לך משהו של איזה 100 וואט רציני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים