פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים שלום לכולם יש לי XBOX360 ELITE שקניתי לפני חודש מUK היום אני מפעיל אותו ומופיעה לי טבעת אדומה חבר שלי אמר שזו הייתה סתם בעיה בחיבורים(גם לו הייתה את אותה הבעיה והיא נעלמה אחרי שהוא חיבר את החיבורים יותר טוב ....וגם לי אחרי שחיברתי את החיבורים שוב זה נעלם)...מה אתם אומרים?
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים שלום לכולם יש לי XBOX360 ELITE שקניתי לפני חודש מUK היום אני מפעיל אותו ומופיעה לי טבעת אדומה חבר שלי אמר שזו הייתה סתם בעיה בחיבורים(גם לו הייתה את אותה הבעיה והיא נעלמה אחרי שהוא חיבר את החיבורים יותר טוב ....וגם לי אחרי שחיברתי את החיבורים שוב זה נעלם)...מה אתם אומרים?יש הבדל גדול בין 4 נורות הדומות שזה קשור לחיבור עצמו ולחבר מחדש פותר את הבעיה לבין 3 נורות אדומות שזה בעיה שמצריכה תיקון פיזי
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים זה בכלל לא טבעת המוות.. עם תוציא את החיבורים ותפעיל את האקסבוקס שלך את תיראה שגם לך! היו 4 נורות
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים שאלתי אם זו טבעת המוות מתוך חוסר ידע מוחלט, תשובה אחת שאומרת לא וזהו מספיקה לי לחלוטין.
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים יש הבדל גדול בין 4 נורות הדומות שזה קשור לחיבור עצמו ולחבר מחדש פותר את הבעיה לבין 3 נורות אדומות שזה בעיה שמצריכה תיקון פיזי האמת שאם תנתק את הספק באמצע שהבוקס פועל אתה תקבל טבעת של 3 מנורות אז 3 זה לא רק בעיה חמורה. ולפותח הדיון זאת בסך הכל הייתה אזהרה שהחיבורים לא מחוברים טוב...
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים תאמין לי כל נורה כלשהי שקשורה ל360 והיא לא בצבע ירוק ישר מכניסה אנשים לפחדים תהומיים.
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים צריך לעשות על הRROD סרט אימה סוג ד מישהו רוצה להתחיל בפרויקט ? אני די בטוח שמיליוני גימרים יקבלו סיוטים מזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.