עבור לתוכן

הכרטיס מסך שלי מרעיש nvidia geforce 8800 gt מהסדרה של אלפא דוג.

Featured Replies

פורסם

לאחר בדיקה מקיפה של הרעש שיוצא לי מהמחשב גיליתי שהכרטיס מסך שלי הוא זה שמרעיש

ומה שמעצבן הוא זה שהזמנתי תמחשב הזמנתי סוג אחר של כרטיס מסך אבל בtms אמרו לי שהם מביאים לי פיצוי וזה באמת היה

פיצוי מבחינה כלכלית כי הכרטיס מסך הזה עלה ב200 ש"ח יותר מהקודם אבל עכשיו אני מתבאס על זה כי הוא מרעיש..!

מה אפשר לעשות בנידון?

תודה רבה לעוזרים!!

פורסם

אם הוא מרעיש בצורה חריגה ייתכן ויש איזה בעיה עם המאוורר שלו..

האם הוא הרעיש בצורה כזו מהיום הראשון שיש לך אותו ?

פורסם

יכול להיות שהמאוורר פועל כל הזמן בFULL מהירות כי חם?

פורסם
  • מחבר

אם הוא מרעיש בצורה חריגה ייתכן ויש איזה בעיה עם המאוורר שלו..

האם הוא הרעיש בצורה כזו מהיום הראשון שיש לך אותו ?

כן אחי הוא פועל ככה מהיום הראשון..

הטמפרטורה שלו היא 53 האם זה בסדר??

פורסם

יש לאחי אחד כזה - זאת פשוט גרסה שנמכרת בלי ייכולת לשלוט על המהירות של עצמה. ניסיתי עם RivaTuner וגם ישירות מהדרייבר וזה לא עזר. אני ממליץ שתנסה גם אתה, ובמקרה ואתה לא מצליח להשתלט עליו עם תוכנה, כנראה שזה באמת הגרסה הזאת.

עוד דבר - עם הכרטיס הגיע איזה שלט "Im gaming - do not disturb". על השלט הזה כתובה הגרסה של הכרטיס. חפש אותה בגוגל ותראה אם עוד אנשים מתלוננים עליה.

פורסם
  • מחבר

יש לאחי אחד כזה - זאת פשוט גרסה שנמכרת בלי ייכולת לשלוט על המהירות של עצמה. ניסיתי עם RivaTuner וגם ישירות מהדרייבר וזה לא עזר. אני ממליץ שתנסה גם אתה, ובמקרה ואתה לא מצליח להשתלט עליו עם תוכנה, כנראה שזה באמת הגרסה הזאת.

עוד דבר - עם הכרטיס הגיע איזה שלט "Im gaming - do not disturb". על השלט הזה כתובה הגרסה של הכרטיס. חפש אותה בגוגל ותראה אם עוד אנשים מתלוננים עליה.

כן אחיי גם אני ניסיתי עם ריבה טונר ופשוט אי אפשר לשלוט על המהירות של המאוורר... ובקשר לשלט לא הגיע שום שלט..

האם אתה מתכוון לגרסה הזו? geforce 8800 gt alpha dog edition??

*בדקתי גם בגוגל על הכרטיס וכן נודע לי שהוא מרעיש והרבה אנשים מתלוננים על זה וגם אי אפשר לשחק איתו בריבה טונר וכאלה..

ממש מבאס.. האם t.m.s יסכימו להחליף לי כרטיס מסך? יש לציין שהם "דחפו" לי אותו לאחר שביקשתי כרטיס מסך אחר ולא היה אותו...

פורסם

הכוונה שלי הייתה שיש גם תת-גרסאות לכרטיס הזה, כשחלקן יותר זולות אבל לא מכילות שליטת תוכנה על המאוורר, וחלקן קצת יותר יקרות וכן מכילות. ייתכן ואלו שהגיעו לארץ הן הזולות.

יש לנו פה בפורום נציגים של TMS, ויותר מזה, אתה יכול פשוט להתקשר ולשאול אותם.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=344624.0

זה הדיון שפתחתי אז.

פורסם
  • מחבר

הכוונה שלי הייתה שיש גם תת-גרסאות לכרטיס הזה, כשחלקן יותר זולות אבל לא מכילות שליטת תוכנה על המאוורר, וחלקן קצת יותר יקרות וכן מכילות. ייתכן ואלו שהגיעו לארץ הן הזולות.

יש לנו פה בפורום נציגים של TMS, ויותר מזה, אתה יכול פשוט להתקשר ולשאול אותם.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=344624.0

זה הדיון שפתחתי אז.

התקשרתי כבר אחי הם אמרו לי שהם יבדקו תנושא ויחזרו אליי אני מקווה שבאמת אני יקבל תחליף ראוי כי באמת המאוורר של הכרטיס מרעיש בצורה שאני שומע תמחשב בחדר השני..!

ראיתי גם כמה דיונים בפורומים אחרים בעולם ושהחברה יודעת על הבעיה הזאת ואכן מפצה את הקונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים