עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד,4.5 אלף שקל, אינטרנט, אופיס וכדומה.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסכום 4500 שקל. אני אעבוד בעיקר באופיס,אינטרנט,וחשוב לי שהיו יוכל להריץ המון תוכניות ברקע ובו זמנית.

עכשיו - אני מעוניין שיהיה בו כרטיס מסך עצמאי, ושהמסך לא יהיו גדול מ-15.

בתודה מראש

פורסם

בשביל אילו שימושים אתה צריך כרטיס מסך נפרד? השימושים משפיעים כמובן על רמת הכרטיס הנדרש, לשימושים שציינת אין בזה שום צורך. האם יש עוד אלמנטים?

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה לשחק מדי פעם משחקי רשת פשוטים,RA2, WARCRAFT. לא לשימושים קבועים,אבל לפעם ב שאני אשחק ארצה משהו נורמאלי וסביר.

יש לך משהו להציע? :)

בתודה מראש

פורסם

הלנובו N200 זו אפשרות לא רעה, יש לו איכות בניה טובה מהממוצע עם מקלדת נוחה, כרטיס מסך בסיסי והוא זול.

אם אתה רוצה משהו יותר נייד סדרת ה-A8 של אסוס נמצאת בתקציב שלך. ה-A8JR הוא מחשב 14' עם כרטיס מסך בסיסי. ה-A8SC קצת יותר יקר אבל מגיע עם כרטיס מסך קצת יותר חזק. חיי הבטריה לא טובים במיוחד בכל הסדרה. ישנן עוד קונפיגורציות אפשריות.

אתה יכול למצוא גם משהו עם כרטיס מסך יותר חזק כמו ה-Toshiba A200 אבל נראה לי שזה יהיה מיותר לצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

הלנובו N200 זו אפשרות לא רעה, יש לו איכות בניה טובה מהממוצע עם מקלדת נוחה, כרטיס מסך בסיסי והוא זול.

אם אתה רוצה משהו יותר נייד סדרת ה-A8 של אסוס נמצאת בתקציב שלך. ה-A8JR הוא מחשב 14' עם כרטיס מסך בסיסי. ה-A8SC קצת יותר יקר אבל מגיע עם כרטיס מסך קצת יותר חזק. חיי הבטריה לא טובים במיוחד בכל הסדרה. ישנן עוד קונפיגורציות אפשריות.

אתה יכול למצוא גם משהו עם כרטיס מסך יותר חזק כמו ה-Toshiba A200 אבל נראה לי שזה יהיה מיותר לצרכים שלך.

קודם כל תודה רבה!

עריכה -

עם חריגה קטנה אני רואה פה אופציה לא רעה בכלל -

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=21944

עכשיו - דפדפתי באינטרנט על כל הדגמים שהבאת לי, ומכולם האסוס A8SC נראה אופציה מעולה. כרטיס 8400, מעבד מסדרה 7, וכל זה ב-4200 שקל. אך ציינת שהסוללה לא משהו.. עד כמה היא לא משהו?

פורסם

חיי הבטריה משתנים מאד בהתאם לקופיגורציה והשימוש. בשימוש כמו גלישה באינטרנט עם בהירות מסך על 60%-50% מדובר על בערך שעתיים, אולי קצת יותר לדעתי. בכלל לא בטוח שה-Gigabyte יתן לך חיי בטריה יותר טובים, יש כאן מספר אנשים שרכשו אותו בפורום וטוענים כי חיי הבטריה לא מוצלחים במיוחד.

מבחינת איכות הבניה ה-asus לא עולה בהרבה על ה-Gigabyte, ה-Touchpad של אסוס הרבה יותר מוצלח. שים לב שהדגם שאתה בודק של A8SC מכיל את ה-8600GS כי ישנם גם כאלה עם ה- 8400G.

אם 500 ש"ח זו חריגה קטנה בשבילך אז יש עוד אפשרויות. ה-Vostro 1310 זו בחירה מעולה כי הוא הרבה יותר קטן וקל לניוד (אם זה שיקול בשבילך) וניתן להשיג אותו עם ה-8400m GS, מעבד חזק בסביבות ה-5000 ש"ח ועם אחריות ל-3 שנים. איכות הבניה יותר טובה מזו של ה-Asus או ה-Gigabyte.

ה-D630 של דל הוא כבר מחשב 14' באיכות בניה מצויינת מסדרה עסקית ובדר"כ ניתן להשיג אותו בסביבות ה-5000 ש"ח עם כרטיס מסך בסיסי (יתכן והמחיר עלה קצת לאחרונה אבל שווה לבדוק מה ההיצע מכיוון שמחליפו של הדגם הזה כבר יצא בחו"ל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים