פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים קבלתי אותו היום חברתי אותורואים בסדר גמור כאשר גולשים ברשתאבל בסרטים (אני משתמש ב VLC בשביל לנגן סרטים ובדקתי גם בנגן של חולונות)רואים נקודות ירקות קטנות כל הזמן גם בתמונות עם שחור רואים אותם צרפתי תמונה לדוגמאיש איזשה הגדרה שאני צריך לשנות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים לא רואים את הבעיה ב-screenshot. באיזה כרטיס מסך מדובר? נסה לחבר את המסך למחשב אחר.
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר משונה אני רואה את זה בתמונות מסךמה שכן שאני מוריד לרולזצייה יותר נמוכה אין כבר תבעיה הזאתוכרטיס מסך 6800GS מחובר ב DVI
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים הנקודות זזות, או שהן באותו מקום?יכול להיות שקיבלת מסך עם פיקסלים שרופים/מתים.אתה יכול לבדוק זאת בעזרת כל מיני אתרים ותוכנות קלות שמציגות צבעים שונים על המסך ומדגישות בעיות פיקסלים, אם קיימות.למשל:http://en.utilidades-utiles.com/download-dead-pixel-buddy.html
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים הנקודות זזות' date=' או שהן באותו מקום? יכול להיות שקיבלת מסך עם פיקסלים שרופים/מתים. אתה יכול לבדוק זאת בעזרת כל מיני אתרים ותוכנות קלות שמציגות צבעים שונים על המסך ומדגישות בעיות פיקסלים, אם קיימות. למשל: http://en.utilidades-utiles.com/download-dead-pixel-buddy.html משונה אני רואה את זה בתמונות מסך מה שכן שאני מוריד לרולזצייה יותר נמוכה אין כבר תבעיה הזאת וכרטיס מסך 6800GS מחובר ב DVI רוב הסיכוים שהכרטיס מסך תקול.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים רוב הסיכוים שהכרטיס מסך תקול. מסכים שזה הכי סביר, פספסתי את עניין הרזולוציה בתגובה השנייה.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר כן כנראה די טיפיש לצלם תמונות מסך אבל שאלה זה תופעה נורמלית ברולזצייה גובהה (הטבעית של המסך)?או שאני צריך לבקש שיחלפו לי את המסך?
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים יכול להיות שאני מפספס פה משהו, אבל לפי ההגיון אם הבעיה היא בכרטיס מסך אז היא כן תופיע בסקרינשוט, ורק אם היא קשורה למסך עצמו היא לא תופיע.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים לא מדויק, ה Screenshot מערכת ההפעלה מייצרת ללא התערבות הכרטיס מסך.הכרטיס מסך סה"כ מעבד את הנתונים ושולח למסך.בקיצור ה כרטיס מסך תקול.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אתה בטוח? יש סיכוי שאני טועה, אבל אני זוכר כמה מקרים שהיו שאנשים התלוננו על אריפקטים בזמן משחקים בעקבות התחממות של הכרטיס מסך, והתמונות שהם העלו כדי לגבות את הטענות שלהם אכן הראו את הארטיפקטים.ולא, הם לא נראו כמו תמונות שנלקחו ממצלמה אלא תמונה של סקרינשוט.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים יש הגיון שהבעיה היא בכרטיס מסך,לדעתי תנסה לעדכן הדרייבר חדש של הכרטיס מסך מאתר האינטרנט של החברה,ותנסה לראות אם הבעיה נפתרה.לי היה תופעה גם מוזרה וזה פתר לי את הבעיה.בהצלחה
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר טוב חברתי את המחשב הנייד למסך וזה הראה את זה בסדר בלי בעיות(הנקודות הירקות)ואחרי זה שהחזרתי את זה למחשב הישן זה גם פעל בלי נקודות ירקות ברולזציה המקסמילתי לא מבין מה הייתיה הבעיה שלו
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים לא חיברת את המסך כמו שצריך למחשב פעם הבאה תהדק כמו שצריך את החיבור. העיקר שהסתדר, תתחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.