עבור לתוכן

שדרוג במעבד למחשב קיים, 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי

AMD AM2 64 4400

2GB 667

GE8600GT

ASUS M2N-E

השימוש הוא 99% אינטרנט, סרטים, FLASH CS3

אני רוצה שדרוג קטן, בערך 400 שקל, חשבתי על מעבד. איזה מעבד הייתם ממליצים לי לקנות? כמה שיפור יהיה ב400 ש"ח ?

אולי הייתם ממליצים לשדרג משהו אחר?

תודה.

פורסם

לאינטרנט מה שיש לך מספיק(2.3GHZ אם אני לא טועה)...לאבא שלי יש E6300 שהוא עם 1.86GHZ ומספיק לו...

אבל אם אתה רוצה יש את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3152 שהוא בעצם 2.7GHZ...אתה יכול לנסות לעשות OC למעבד הנוחכי שלך אולי תוכל אפילו להגיע ל 3.0...גם ככה אין לך מה להפסיד אם אתה קונה חדש...אם תצליח להגיע לפחות ל2.7 אז אל תיקנה מעבד...תחסוך למשהו אחר...

פורסם
  • מחבר

"למשהו אחר" איזה משהו אחר? (לא כ מסך, אני לא משקיע במשחקים)

פורסם

אני לא רואה שום טעם בשדרוג לשימושים שלך המפרט שיש לך עכשיו יספיק

פורסם

התוכנה פלאש, למי שלא יודע, היא מטחנת מעבדים.

אז בוא נגיד, "לשדרג" ב-400 ש"ח פירושו לקנות חדש, את שלך אני לא מאמין שתצליח למכור בכזה מחיר גדול... (גג 100 ש"ח, וגם זה אם תמצא מישהו

מאוד נחמד). בקיצור הייתי ממליץ לך להגדיל קצת את התקציב, ולקנות מעבד כפול ליבה של INTEL... אולי בסביבות ה-E7200 או משהו כזה, זה יספיק לפלאש.

המחיר נע בין 650 ש"ח ל-800...

פורסם

התוכנה פלאש, למי שלא יודע, היא מטחנת מעבדים.

אז בוא נגיד, "לשדרג" ב-400 ש"ח פירושו לקנות חדש, את שלך אני לא מאמין שתצליח למכור בכזה מחיר גדול... (גג 100 ש"ח, וגם זה אם תמצא מישהו

מאוד נחמד). בקיצור הייתי ממליץ לך להגדיל קצת את התקציב, ולקנות מעבד כפול ליבה של INTEL... אולי בסביבות ה-E7200 או משהו כזה, זה יספיק לפלאש.

המחיר נע בין 650 ש"ח ל-800...

אם הוא קונה אינטל הוא צריך גם לוח אם שזה עוד 400 שקל...

ושוב כמו שכבר אמרתי אתה לא צריך לעבד חדש בישביל חמשב שהוא בעצם לאינטרנט ופוטושופ יש לך מעבד כפול ליבה דיי טוב...ככה שאני לא רוצה שום טעם ליקנות חדש...

אם כבר אתה ממש רוצה אז תיקנה זיכרונות...זה יהיה יותר טוב..ץעדיך כבר לעשות OC למעבד בימקום ליקנות מעבד חדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים