עבור לתוכן

ניתוקים באינטרנט כל יום - יומיים קבוע

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אצלי הוא משמש כנתב, לעוד מחשב אחר(מחובר עם האב סוויץ' ומוגדר וכל מה שצריך)

אממ, באותו זמן שהכל קורס, לוקח כמה זמן עד שאני קולט את זה- פתאום אני מנסה להיכנס לאותו אתר , זה לא זז

אולי אתר עצמו אני אומר, הולך לאתר אחר גם הוא לא זז.. לא רוצה להיכנס

ופתאום האייסיקיו פירח צהוב והכל קורס לאט לאט..אז לפי זה נפל האינטרנט(גם החמור מתנתק מהשרת וכו'..)

באותו זמן אני יכול להיכנס להגדרות של הנתב.. אבל מה יש לי לעשות שם? אני זוכר בעיקרון נכנסתי כמה פעמים, לפעמים ראיתי מנותק, לפעמים ראיתי מחובר.. אני אנסה שוב אבל שזה יקרה.

לא יודע אם יש גם אליו פינג..

ואין במחשב השני אינטרנט כמובן... גם שם נופל.

• תגובות 34
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה מצליח להכנס אז אתה לא צריך לבצע פינג, החיבור לנתב תקין.

תבדוק מה רשום לגבי החיבור... אני לא זוכר בדיוק איך זה נראה שם, אבל צריך להיות רשום מה מחובר ומנותק.

אם שם אתה רואה ניתוק מהחיבור לספקית והחיבור לקו נשאר אז הבעיה היא או בנתב או בספקית.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקי,

עשיתי את הבדיקה שאמרת בימים האחרונים, כבר קרו איזה חמישה שישה "התנתקויות" כבר, כל פעם שהלכתי לבדוק זה היה על מצב מחובר, connected.

פעם אחת זה היה לא מחובר...

[שככה הכל קרס..]

עכשיו, בשביל לפתור את זה, להחזיר את האינטרנט, כאמור אני צריך לנתק את החשמל שלו ולהחזיר שוב אחרי 15 שניות

אחרי 30-45 שניות הוא מסתנכרן מעצמו ואז אפשר להתחיל לגלוש כרגיל..

פורסם

בשביל למצוא את מקור הבעיה, אתה צריך לבצע מסבר בדיקות בסיסיות, אז תסביר לאחותך שאם היא רוצה לפתור את עניין הניתוקים, אתה צריך לבצע מספר בדיקות שכוללות ניתוק שלה מהאינטרנט.

דבר ראשון שהייתי עושה, זה לאפס את המודם ולחברו לבד ישירות למחשב וליצור חייגן, לבדוק כך אם יש התנתקויות ואז לעדכן בשירשור...

פורסם

אתה בודק לפני שאתה מכבה ומדליק וזה מראה מחובר?

זה נשמע לי כאילו המודם/נתב עושה את הבעיות. יתכן שהוא קורס ברגע של עומס רגעי או משהו.

את יכול לפנות לבזק ולבקש החלפה של המודם, אם תיפול על תומך נורמלי ותבקש יפה יתכן מאוד שלא תהיה בעיה. את המודם החדש תגדיר כנתב.

לחילופין, אתה יכול לקנות נתב נורמלי ולהשתמש במודם כמודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים