עבור לתוכן

WII מניו יורק

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות.

בעקרון די התלהבתי מהמשחקיות ולא ננעלתי על אישזהו משחק מסויים. אני חייב לציין שעד היום לא שיחקתי בו או ראיתי אותו בפעולה.

אני מחפש משהו להעביר את הזמן בכיף ולא מכשיר לבזבוז זמן, בשביל זה יש מחשב 8)

אני מניח שברגע שאקנה אני אכנס לזה קצת יותר.

יש המלצות למשחקים מעניינים? כמובן משחקים שמנצלים את היכולות הייחודיות של הWII.

כמובן שאני ארכוש כבל קומפוננט ועוד שלט או יותר. זה כלכך ברור שלא חשבתי שצריך לציין את זה.

בקשר למתח השונה אני מודע לזה וזה די ברור לי שצריך להפעיל אותו עם שנאי 110-220.

בקשר לקניה עצמה. אח שלי הולך לשהות בניו יורק 5 ימים. יש חנות שאפשר להזמין ממנה לכתובת שלו ולהיות בטוחים שזה יגיע בזמן?

פורסם

משחקים שעושים שימוש טוב בשלט וגם טובים מאוד

טראומה סנטר\זאק אנד וויקי \לא עוד גיבורים\מטרואיד 3

בכללי משחקים מומלצים

מאריו גלקסי\מאריו קארט\זלדהTP\SSBB

לדעתי תתחיל אם מאריו גלקסי למרות שהשימוש שלו בשליטה לא גדולה

המשחק עצמו מעולה וארוך

אם אתה רוצה משחק חזק בשליטה להבין למה הWII מסוגל אז טראומה סנטר מצוין לזה

בכל מקרה זלדה TP הוא גם משחק חובה

אבל לא מומלץ למתחילים

כי הוא מתחיל כבד ו5 שעות ראשונות משעממות ולא מייצגות את ההמשך (עשרות שעות משחק )

פורסם

לקנות wii בארה"ב זה רעיון מעולה :xyxthumbs: . משחקים זולים, נקודות זולות וזמני יציאה נוחים.

אם אתה רוצה משחק קליל שגם לא עולה עכשיו הרבה תקנה RRR1 שלפי מה שהבנתי אפשר להשיג בגרושים עכשיו. אני מחכה ל samba de amigo שיצא בסוף ספטמבר.

ניסיתי לשחק בNo More Heros מבחינת שליטה הוא בסדר אני מאמין שmetroid בטח הרבה יותר טוב מבחינת שליטה. משחק נחמד בגלל שיש שם הרבה מזרקות דם אנשים שהיו במפגש wii ששיחקתי ב NMH אמרו שהוא "quarter baked " כלומר נראה כמו גרסת ALPHA של משחק אבל הוא עדיין מהנה מה זה משנה. נותנים מכות עם החרב עם A וHTH עם B ואז יש מהלך סיום שמשתמש בחישני תנועה די פשוט ומקבלים מזרקה של דם. לא התקדמתי הרבה אז אני לא מכיר את יתר השליטה.

עדיין יש לפעמים בעיות זיהוי תנועה של השלט אז אם המשחק מנסה לתפוס תנועות מסובכות מדי הוא עלול לפספס אם לא עשית תנועה שהוא "מבין" . מבחינת כיוון על המסך עם השלט אין כלכך בעיות. בקרוב יצא הmotion plus שישפר את עניין השליטה.

יצא לי גם לראות את medal of honor heros 2 על הwii והשליטה די נחמדה ואפשר לשחק online . כמובן יש גם את SSBB שלא משתמש בכלל בחישנים של השלט אבל מאוד פופולארי. ראיתי שהשחקנים ה"מקצוענים" משתמשים בשלט הקלאסי. רובם שיחקו בעבר בשלט של הGC את melee שהוא שלט מוזר במיוחד. ראיתי גם Resident evil :UC שזה "rail shooter " המשחק זז לבד ואתה רק יורה - אני לא אוהב משחקים כאילו אבל זה די קליל.

לא מזמן קניתי משחק די מעפן שנקרא soulcalubur legends שהשליטה בו לא משהו הזווית מצלמה לפעמים משתגעת אבל מה האחינים שלי (10 ו 6) אוהבים לשחק בו. הם מנפנפים את השלט באופן רנדומאלי וזה הורג מפלצות - מה צריך יותר מזה... עלה לי איזה 40-50 שקל כולל משלוח משומש מebay .

אני מסכים עם קרירין בקשר לmario galaxy משחק טוב גם אם אתה לא אוהב פלטפורמה כי הכל בתלת מימד עם גרביטציה משתנה משחק פצצה קיבל דירוגים גבוהים שחבל"ז .

zelda TP הוא משחק של 30-70 שעות שאני לא בטוח שכולם השתעממו כמו קרירין בחלק הראשון משחק טוב אבל מאוד ארוך ואני עוד לא סיימתי אותו . mario galaxy יותר קליל כי הוא מחולק להמון שלבים קטנים.

פורסם

שדיברתי על זלדה TP לא דיברתי על החלק הראשון

המשחק הזה ענק

דיברתי על ההתחלה בכפר שזה מקביל למצב אימון

וזה ארוך ומשעמם וחייבים לעבור את זה להתחיל במשחק באמת

ואז המשחק משתפר יותר ויותר ונהייה מצוין

כמו שאמרתי משחק חובה רק לא למתחילים

פורסם

ההתחלה בכפר זה לא כזה נורא אני די נתקעתי בהתחלה :lol: . עדיין המשחק הזה די זרם אבל אחרי המדבר (לא אפרט) פשוט הפסקתי לשחק ולא חזרתי למשחק. אני משחק עכשיו רק בPC .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים