עבור לתוכן

מארז CM690 וקירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב לא מזמן והמארז הוא CM690 והקירור למעבד הוא Thermaltake Big Typhoon VX.

אמורה להיות בעיית מקום עם שני הרכיבים האלו?

הקירור אמור להיות מסודר בצורה מיוחדת כדי שיכנס למארז? (תמונות מצורפות)

רואים גם שהחיישן של המאוורר מתחכך במארז, מה שעושה את פתיחת וסגירת המארז בעייתית קצת.

השאלה הכללית היא, האם זה נורמלי?

תודה מראש.

t20mtnkm5y5y.jpg

d2myuwmyazzj.jpg

jk2zmlrmzthz.jpg

jnmi1totnkjh.jpg

rtmwjzio0ou0.jpg

m2g2ynn3qmye.jpg

znymo5uhg2lt.jpg

yzgnmmtnyzmk.jpg

פורסם

זה לא "נורמלי" או שבזמן ההתקנה עיקמת בצורה משמעותית את המאוורר..או שקבלת אותו ככה (קשה לי להאמין)..

שכן הוא אמור "לשבת" על הצעלות קירור בדיוק..ואצלך הוא פשוט עקום...

תעיין בביקורת ותבין...

http://hwzone.co.il/reviews/bt-vx/2/

פורסם
  • מחבר

זה לא אני התקנתי.. זה בא מוכן מהחנות כי לא היה לי כוח להסתבך עם ההרכבה וסידור הכבלים.

הם סידרו את זה ככה בעקבות חוסר במקום או שהמוצר פגום?

והאם בצורה שהוא עכשיו יש פגיעה בביצועי הקירור?

פורסם

זה לא אני התקנתי.. זה בא מוכן מהחנות כי לא היה לי כוח להסתבך עם ההרכבה וסידור הכבלים.

הם סידרו את זה ככה בעקבות חוסר במקום או שהמוצר פגום?

והאם בצורה שהוא עכשיו יש פגיעה בביצועי הקירור?

יכול להיות שזה נעשה בכוונה, מכיוון שאם להעמיד אותו כמו שהוא בDEFAULT - הוא בטוח לא יכנס. מצד שני אף פעם לא ראיתי BIG TYPHOON בצורה הזו.

אני מניח שיש פגיעה כלשהיא, מכיוון שהוא לא מקבל אוויר בצורה זהה למצב שבו הוא היה נמצא בסיטואציה האופטימלית בשבילו (יונק מהחור בדלת).

החנות בה הרכבת גם אשמה במקצת, בכך שהם לא הודיעו לך שזה לא ייכנס. סה"כ - לא איום ונורא.

פורסם
  • מחבר

אני מפחד לגעת בו אפילו כדי לנסות לראות איך הוא נכנס בdefault כי זה נראה שהוא ממש מקובע ככה.

לפי דעתי הדבר היחיד שמונע ממנו לשבת כמו שצריך זה החיישן שאיתו משנים את מהירות המאוורר.

אולי דווקא אם אני יישר אותו הוא יזוז טיפה אחורה ויהיה בזוית אחרת ולא יתחכך בדופן המארז?

לא יודע העניין הזה מציק לי, כי הוא בOC ל3.2, גם אם זה לא משהו רציני חבל שקירור שעלה 220 שקל לא ייתן את כל מה שיש לו.

פורסם

המוצר פגום/הותקן פגום..לך לחנות ותדרוש שיחליפו לך אותו..או שיתקנו אותו...שכן אם תנסה לעשות את זה והוא ישבר או משהו בכיוון..לא יחליפו לך...

אתה לא צריך לפרק כלום..המוצר פגום חד וחלק...

פורסם

המוצר פגום/הותקן פגום..לך לחנות ותדרוש שיחליפו לך אותו..או שיתקנו אותו...שכן אם תנסה לעשות את זה והוא ישבר או משהו בכיוון..לא יחליפו לך...

אתה לא צריך לפרק כלום..המוצר פגום חד וחלק...

כלומר ניסו לרמות אותו בחנות? התקינו פגום בתקווה שהוא לא יבין את זה? =|

פורסם

לא יודע אם עשו את זה במכוון..מה שכן מישהו פשוט התקין אותו והתעלם מהעובדה שהוא נוגע בדלת המארז...

מה גם שרואים בבירור שהקירור פשוט עקום...

פורסם
  • מחבר

סבבה אני ידבר איתם מחר ונראה מה ייצא מזה.

תודה רבה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים