עבור לתוכן

ניתוקים במשחק רשת - ברשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום ,

שמתי לב שלאחר שאני מתחיל לשחק בשמחק הרשת שלי (WOW -בתשלום) הרשת שלי מתנתקת יש לי מודם מסוג RTA1320A + ראוטר של בזק LEVEL 1

במחשב ,הטכנאי של בזק התקין לי מקלט USB ,ורק אחרי שסנכרון מחדש של כל רכיבי הרשת האינטרנט חוזר

השאלות שלי הם :

האם בגלל שהמשחק שלי דורש הרבה תעבורה ברשת UPLOAD +DOANLOD המקלט USB מתנתק ?

כי בדקתי בניהול צריכת חשמל במנהל ההתקנים - ב USB ADAPTORs והורדתי את הסימון בכולם

האם יש יכולת לשחק עם ה packet scheduler כדי לצמצם את הפאקטים - כי ה USB לא משמיע צליל של ניתוק כמו שמכניסים כל רכיב PLUG AND PLAY

או שניתן לשחק עם 10HALP או FULL DUPLEX

או שעלי להחליף ל מקלט PCI

בנוסף ארצה לדעת ולקבל המלצות לגבי ראוטרים ומקלטים שנותנים סיגנל חזק ולא מתנתקים שמעתי על LINKSIS אבל אני לא בקיא בתחום הרשתות

חייב לציין שיש ברשותי הסמכה של MICROSOFT MCDST -טכנאי PC עם הכשרה לתמוך במשתמשי קצה בWIN XP

ויש ברשותי ידע ומבוא לרשתות לגבי DOMAIN והקמת רשת קטנה -אבל אין לי מושג בנוגע לרשתות אלחוטיות מעבר לכך שמחברים וזה עובד -עם הגדרות בסיסיות

בתודה מראש..

פורסם

קודם כל נתחיל בזה שתציין את הדגם של הנתב שלך.

אם מדובר בבזק תשתית היא לא מספקת ציוד שהוא נתבים אלא נתבים שמשולבים עם מודם כך ששתי הציודים לא יעבדו ביחד.

בנוסך לכך מאוד סביר להניח שגם המודם של rta1320) dynalink) עושה פה את הבעיות.

אין לך מה לשחק בדופלקסים כי מדובר על תקשורת שונה מה 100base-t שאתה מכיר מכרטיסי רשת ה"קלאסיים".

איזה מתאם אלחוטי יש ברשותך ומה עוצמת הקליטה שלו?

פורסם
  • מחבר

מודם LEVEL 1 דגם WDR-3406X פעמיים כי יש בבית שתי קומות והשני משמש כמגבר

המקלטUSB מדגם iEE802.gW lan

עוצמתקליטה Very GOOD אני מקבל LAG יחד עם ניתוקים בנוסף הוסיף שההתקן מתחמם על יתר המידה

לדעתי אני צריך לשנות להתקן PCI - לפי הרגשה שאולי ההתקן לא עומד בעומס של העברת הנתונים

האם יש תוכנה או אתר יכולה לבדוק לי עומסים בתקשורת כמי שיש בדיקה בכרטיסי מסך ומעבדים (3DMARK ) משהו שיתן לי אינדיקציה עם הUSB תקין או סתם צעצוע להתחבר איתו לרשת האינרטנט למטרת גלישה בלבד

אבל אם אתה אומר שזה RTA שעושה את הניתוקים כמו שמודמים של טריון לא עובדים טוב עם ראוטרים - אולי אני צריך FIXIP ?

פורסם

אתה אולי מתכוון ל WBR-3406TX במקרה?

http://global.level1.com/products2.php?Id=32

הדגם של המתאם האלחוטי לא אומר כלום כי זה לא דגם :)

העניין עם מודמים dynalink מהדגם הזה הוא שיש להם בעיות של התחממות יתר ברוב המקרים.

בכל מקרה אם מדובר במתאם אלחוטי שסופק לך מבזק לא הייתי נותן בו יותר מדי תקוות (מניסיון אישי של תמיכה בציוד הזה).

אתה יכול פשוט בשביל הבדיקה להריץ piing ארוך עם פקטה גדולה כדי לראות אם יש באמת איבוד נתונים רציני או jitter שיכול לגרום לבעיות תקשורת.

תכנס לCMD ותרשום

ping 192.168.1.2 -l 1024 -t

אתה יכול להחליף את כתובת הIP בכתובת שהיא הכתובת של הנתב כמובן.

עריכה: המחוברת של הנתב הכתובת היא 192.168.123.254

תן לו לרוץ איזה שעה ותעזור עם ctrl+c ותראה מה הסטטיסטיקה מספרת לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים