פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים רגע, כבר יצאה גרסא שעובדת עם ליאופרד? אתה תמיד יכול לקמפל איזו בטא שיצאה בשלהי 2007 לא מומלץ אבל עובד
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים לגבי התוכנות וירט', מישהו יודע איך הן פועלות במשחקים?לא יפעל בכלל או שיפעל קצת פחות טוב מאשר עם ווינדוס?
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים וזה יפעל בדיוק אותו דבר אם המחשב היה עם XP לפני זה?סתם לדוגמה, נגיד זה PC רגיל עם חומרה מסויימת שהפכתי אותו להאקינטוש והתקנתי בוטקאמפ, זה יפעל אותו דבר על XP רגיל ו XP עם בוטקאמפ?ולא, אין לי האקינטוש, אני שואל תיאורטית.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים כן, זה יהיה אותו דבראבל בהאקינטוש אתה לא משתמש בBOOT CAMPאתה יוצר DUAL BOOT (הכי פשוט זה להשתמש בDARWIN BOOTLOADER)יש מדריכים על זה בפורומים שמתעסקים בזה(ובגלל חוקי הפורום אני לא נותן לינקים)
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים קראתי קצת על העניין...למה לא להשתמש ב BOOTCAMP?אם הוא עושה את העבודה אותו דבר, אני מעדיף אותו משתי סיבות:זה מוצר רשמי של אפל.הדף בחירה בין מערכות יותר יפה ;D
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים Boot camp זו תוכנה שמדמה BIOS בשביל ש Windows z יוכל לעבוד.להקינטוש כבר יש BIOS ואין לו EFI כמו למק אז Boot camp לא יידע מה לעשות.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אגב, vista sp1 יודעת לעבוד גם עם EFI אתה יכול להתקין אותה במק גם בלי בוט קמפ.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אין מה לפרט, יש לך האקינטוש וזה לא משפיע עליך.תעשה טוב, תלמד קצת על המערכת ומה שמסביב
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים ולא, אין לי האקינטוש, אני שואל תיאורטית.כבר ציינתי כמה פעמים בפורום שיש לי IMAC
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מוזר בכל מקרה, הוא אמר שהויסטה תומכת בEFI ככה שאתה לא צריך את הבוטקמפ אלא ויסטה משולבת ב SP1 ולהתקין רגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.