עבור לתוכן

כן גם לי זה קרה

Featured Replies

פורסם

0818081337.jpg

קיבלתי את טבעת המוות הנוראית (:

בגלל שאני לא רוצה לשלם 450 שקל לתיקון אני כנראה יחכה שחבר שלי (david32) יזמין דברים למודינג שהוא רוצה לעשות ל360 שלו ואז פשוט יעזר בו כדי לתקן את הקונסולה שלי

פורסם

מה זה מצטער אחי......

תממש אחריות.

תיקון לא שווה כל כך....

פורסם
  • מחבר

האחריות נגמרה חודש שעבר וגם ככה הקונסולה מאנגליה אז זה לא ממש עוזר לי

פורסם

האחריות נגמרה חודש שעבר וגם ככה הקונסולה מאנגליה אז זה לא ממש עוזר לי

תנסה לדבר עם החנות אולי יעשו לך קומבינה או שתשלח למיקרוסופט והם יסדרו לך קונסולה חדשה בפחות כסף לפי מה ששמעתי.

פורסם

אני שמעתי שגם אם תעשה את התיקון - היא לא תחזיק יותר מידי זמן ושוב תקבל את טבעת המוות(חודש-חודשיים) ... ככה שאל תסמוך יותר מידי על לתקן אותה...

פורסם

Playaz זה לא מדע מדויק

אבל כן הרבה שתיקנו קיבלו עוד פעמים את הRROD

פורסם

יש בYT בחור שקיבל 9 פעמים RROD כל פעם תיקן וחזר.

תתקן, תמכור כמתוקנת ותקנה אחת חדשה.

פורסם

כאחד שתיקן כמה עשרות XBOX 360 אני יכול להגיד לך שזה די מאבק מייאש.

המכשיר שלי עבד מצויין שנה וחצי ואז פתאום הופיע לי טבעת המוות. לאחר מחקר למדתי איך לתקן את הבעיה אבל כמו שכולם אומרים התיקון הוא זמני לחלוטין.

עשיתי XCalmp replacement. מרחתי משחה טרמית מחדש. עשיתי את ה3 penny fix ואקדח חום.

הוספתי מאורר 120 ממ עם 12V MOD שידחוף אוויר קר ואפילו בזמן משחק של כמה שעות הGPU והCPU היו קרים לחלוטין.

אבל לצערי כל הפיתרונות האלו הם רק פיתרונות זמניים. יש כשל ענק בתיכנון וביצוע זול מאוד.

לאחר מכן הקונסולה של דוד שלי גם קרסה. לאחר אקדח חום היא חזרה לעבוד לא יודע מתיי. עוד דוד אחר עשיתי לו את השיטה של חימום הCPU וGPU עד שנדלקות 2 נורות זה בנתיים פתר לו את הבעייה. כמובן הוספת עוד קירור.

כרגע אצלי יש טבעת המוות אבל ניראה לי בגלל קבל שנפדק. הזמנתי חדש. מקווה שיפתור את הבעיה שלי, יש את האתר המדהים www.xbox-scene.com שיש שם המון מדריכים המון עצות ופורום פעיל מאוד.

אם הXBOX שלך התחיל לעשות טבעת המוות ההמלצה היא לסדר אותו שיעבוד ולהיפטר ממנו כמה שיותר מהר ולהזמין את החדשים כמובן לבדוק שזה כונן BENQ ולא Liteon.

בהצלחה

פורסם

Welcome to the club.

עוד מקרה מצער, זה נראה כאילו כל בעל אקסבוקס חוטף את הבעיה הזאת, פשוט לא יאמן ומתסכל ביותר.

אישית, אני קיבלתי לפני כמה ימים מכשיר חדש מארה"ב, מקווה מאוד שלפאלקונים אין את הבעיה הזאת. להגיד שאני לא מפחד אי אפשר אבל זה מה יש. :-\

פורסם
  • מחבר

הלוואי שהיה לי כסף למכשיר חדש

המקסימום שאני יכול לעשות זה לקנות ארקייד ולחבר אליו את ההכונן הקשיח שיש לי או משהו כזה

פורסם

crazy, יש לך את גרסאת הפאלקון?

פורסם
  • מחבר

לא

פורסם

אין מצב שמישהו יביא מחו"ל?

פורסם

הלוואי שהיה לי כסף למכשיר חדש

המקסימום שאני יכול לעשות זה לקנות ארקייד ולחבר אליו את ההכונן הקשיח שיש לי או משהו כזה

את זה תעשה,אבל תנסה לתקן ולמכור את המכשיר הפגום.

פורסם

תיקון איכותי של החלפת משחה+החלפת ברגים לבאקפלייט של הסינק לכאלו עם קפיץ חזק+הוספת מאוורר פותר כמעט לחלוטין את הבעיה, הנקודה היא שרוב האנשים שמתקנים לא טורחים להשקיע כ"כ הרבה זמן (מבחינת כסף, זה לא יקר.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים