פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים היי,ראיתי שאפשר לבצע סוג של CROSSFIRE בלוחות הנ"ל, מתאים גם ל NVIDIA או רק מבית ATI?תודה.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים צריך להיכנס לארץ עוד מעט לוח NF750i SLi של XFXהיחיד שיש כרגע במחיר שפוי זה P5N-D של אסוס, וזה לוח מסריח ביותר....SLI של איזה כרטיסים אתה מתכנן?
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר לא יודע לי, זה היה במקריות. אמרתי שאם כבר יש לוח ל CROSSFIRE של גיגה בייט במחיר שפוי ובתמורה נחמדה, אולי אמצע משהו של SLI בואתו מחיר.. אם אין, אז כמובן שאני לא אחליף (זאת אחרי החלטה שלי לעבור ולקנות את ה 9800GT במקום 4850, חסכון של כ 350 ש"ח בשביל עוד כמה FPS על מסף 20'? חבל..) אם כך אני אשאר עם ה GA-EP45-DS3R ...
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים הלוח הכי פחות משתלם שאפשר לקחת-לך על P5Qpro של אסוס שעולה אותו דבר, אבל מגיע עם מערכת ייצוב מתח טובה יותר, קירור טוב יותר, ועוד כמה פיצ'רים שאין בג'יגבייט.אתה גם יכול לשקול את ה DFI P45-T2RS Plusקירור יותר טוב משל האסוס ויותר פיצ'רים, אבל מערכת ייצוב מתח פחות טובה (משמעותי רק במקרה שאתה מתכנן לעשות OC למרובע ליבה....)
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר OC כרגע רציני אני לא הולך לתכנן..המחשב הולך לשמש לרוב למוזיקה (בעיקר יותר נכון), וגם יש בו RAID שזה אחלה לגיבוי..כמו כן על סמך מה אתה אומר שעדיף את ה ASUS?המליצו לי בעבר את הגיגה בייט, בכל מקרה אני מביא אותו במחיר נמוך מהמחירות בכ 150 ש"ח ככה שזה משמעותי לי.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים את המחיר לא הזכרת, זה למעשה הגורם המכריע...האסוס וה DFI מכילים הרבה יותר פיצ'רים, וברמת העיקרון עולים אותו דבר כמו הג'יגבייטאם אתה מביא את הג'יגבייט ב 150 שקל פחות, לך על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.