עבור לתוכן

""עובדות"" על קולה ומים.

Featured Replies

פורסם

כשהייתי בסיור במפעל קוקה קולה הם אמרו ש90% מהמשקה מורכב ממים...

אז ככה שאין כל כך הבדל

• תגובות 58
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזבו אותי מכל השטויות האלו

לימונדה איכותית וזהו (אם קנוי, אז רק של תפוזינה או פריגת PULP, אבל עדיף שמכינים לבד)

זה פשוט המיץ הרשמי של הקיץ P: עזבו אותכם מכל הנסטי שמסטי הזה.

נסטי לימון שליטה

פורסם

עוד 2 עובדות שכדאי להוסיף:

1. קולה זה טעים

2. מים זה לא

מים לא מרווים ומרעננים כמו כוס קולה, לי אישית מי עדן בר (הגלונים הגדולים שעומדים בחוץ) עושים לי כאב גרון.

לפעמים אני מסתכל על הכוס קולה ואומר לעצמי, איך אנחנו שותים את המשקה השחור הזה, זה נראה כמו נפט... ואז אני שותה ונזכר בסיבה ;D

כל מילה באבן. :lol:

כתמי דם מכסים בחול או ששוטפים בזרנוק מים. כתמי דם מבגדים ונעליים (אל תשאלו) יורדים הכי טוב עם מי חמצן או אקונומיקה (לבגדי כותנה לבנים בלבד כמובן).

את זה דווקא בדקו במכסחי המיתוסים, זה התגלה כיעיל מאוד.

לימונדה אכן יכולה להשתוות לקולה כמרענן של הקיץ, אבל באמת רק homemade, ואין כח להכין כל הזמן.

נסטי זה אובר-רייטד עוד יותר מקולה (מדהים שזה הפך להיות איזה מושא הערצה לכל סצנת הישרא-בלוג [ראה ערך '|ריר|']).

ואני מודה שאני מכור לקולה, מקווה שעד גיל 50 יוציאו גלולה גם לזה. :smile1:

פורסם

קוןלה זה דבר מגעיל ודפוק! רמת החומציות שלה קרובה לרמת החומציות של הקיבה [2.5/2.0 PH אם אני לא טועה....] :bash: :bash: :bash: :bash: :bash::s07: :s07: :s07: :s07: :nono: :nono: :nono: :nono:

רמה של 2.0 זה פי 5 יותר מ2.5

פורסם

רוד, יכול להיות שקולה יכולה להסיר כתמי דם, אבל אקונומיקה ומי חמצן (שקונים בסיטונאות במיכלים של 1 עד 4 ליטרים) זולים יותר ויעילים יותר (מעט צמר גפן ספוג במי חמצן מספיק לסלק כתם דם). שלא לדבר שמי חמצן מתפרקים לחמצן ולמים ואילו קולה משאירה אחריה משקע דביק ודוחה.

פורסם

אני עמית מכור לקולה לשעבר , ולא שתיתי קולה כבר 6 שנים רצוף

חברה הצטרפו אליי לחרם הקולה הגדול! מספיק ללכת עיוורים אחר הקפיטליזם העוכר את חברתנו!!!!!!

פורסם

קולה FTW :hat:

פורסם

מי צריך קולה (או מיים לצורך העניין)

שיש קוק,הרואין וחברים אחרים ?

פורסם

בתור אחד שהיה בקוקה קולה ויל'ג

השתנה לי הקול מרוב כל הקולה ששתיתתי

ווביום ההאחרון פשוט לקחתי פחיות ושפכתי לפח פשוט לא יכלתי לשתות!

פורסם

כל מילה באבן. :lol:

את זה דווקא בדקו במכסחי המיתוסים, זה התגלה כיעיל מאוד.

לימונדה אכן יכולה להשתוות לקולה כמרענן של הקיץ, אבל באמת רק homemade, ואין כח להכין כל הזמן.

נסטי זה אובר-רייטד עוד יותר מקולה (מדהים שזה הפך להיות איזה מושא הערצה לכל סצנת הישרא-בלוג [ראה ערך '|ריר|']).

ואני מודה שאני מכור לקולה, מקווה שעד גיל 50 יוציאו גלולה גם לזה. :smile1:

נסטי אפרסק פחות רעיל מקולה, אני מת על זה, אני אפילו אוסף בקבוקים של זה

זה כולה תה טעים וקר, מה רע.

ומה ישרא בלוג קשור? O_O

אגב, גם חלב זה לא בריא, בחצי שנה האחרונה שתיתי רק קופסה אחת של מוקה (נו, אתם יודעים, מוכרים בקופסת קרטון קטנה כזו) - וזהו, שום דבר אחר שמכיל חלב :)

פורסם

בכל בלוג שני יש איזה אוואטר מתוחכם עם נסטי, או "נסטי 3>>>!!!".

זה בסדר, אבל גם הרבה חברים שלי הפכו את זה לאייקון תרבותי. :nixweiss:

בקשר לחלב, מזכיר לי את המשפט 'לחיות זה לא בריא, תמיד מתים בסוף'.

רוד, יכול להיות שקולה יכולה להסיר כתמי דם, אבל אקונומיקה ומי חמצן (שקונים בסיטונאות במיכלים של 1 עד 4 ליטרים) זולים יותר ויעילים יותר (מעט צמר גפן ספוג במי חמצן מספיק לסלק כתם דם). שלא לדבר שמי חמצן מתפרקים לחמצן ולמים ואילו קולה משאירה אחריה משקע דביק ודוחה.

זה לא שהמלצתי על זה לכל מי שמחפש להעלים כתמי דם מהכביש, אבל בדקו את ה"מיתוס" הזה והוא לא היה כ"כ רחוק מהאמת.

נראה לי שבמקרה חירום קולה תהיה יותר זמינה באוטו מאשר אקונומיקה, העלמת ראיות זה גם עניין של מיידיות. :hat:

פורסם

בכל בלוג שני יש איזה אוואטר מתוחכם עם נסטי, או "נסטי 3>>>!!!".

זה בסדר, אבל גם הרבה חברים שלי הפכו את זה לאייקון תרבותי. :nixweiss:

בקשר לחלב, מזכיר לי את המשפט 'לחיות זה לא בריא, תמיד מתים בסוף'.

נו, זה נכון

אבל חלב זה אחד הדברים הפחות בריאים, באמת

ולא ידעתי שנסטי זה כ"כ להיט

אני סתם אוהב את זה ואוסף את זה :nixweiss:

זה הדבר הכי פחות לא בריא שיש בכל מקום חוץ ממים, ואני לא מסוגל לשתות הרבה מים, זה עושה לי בחילה

פורסם

אני אוהב קולה ושותה בערך פעם בשבועיים.. אבל אני עוד במצב טוב חבר שלי לא שותה מים,רק קולה או ספרייט נראה לי שעד גיל 20 לא יהיו לו שיניים

פורסם

עוד 2 עובדות שכדאי להוסיף:

1. קולה זה טעים

2. מים זה לא

מים לא מרווים ומרעננים כמו כוס קולה, לי אישית מי עדן בר (הגלונים הגדולים שעומדים בחוץ) עושים לי כאב גרון.

לפעמים אני מסתכל על הכוס קולה ואומר לעצמי, איך אנחנו שותים את המשקה השחור הזה, זה נראה כמו נפט... ואז אני שותה ונזכר בסיבה ;D

בולשיט, מים הרבה הרבה יותר טעימים ::)

פורסם

בולשיט, מים הרבה הרבה יותר טעימים ::)

ye.. sure

:P

הקטע עם החלב זה שאנחנו פשוט לא בנויים לעכל מוצרי חלב, והסתגלנו לזה במשך השנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים