פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים שאני מדליק את המחשבלא תמיד המסך נדלק ואם הוא נדלק לפעמיםאני רואה כמו כל מיני צבעים כאלה סימנים של קווים אחרי כמה ריסטים זה טובמישו יודע על מה מדוברזה רשם לי את זה נאי לא מבין אנגליתhttp://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc00876ie7.jpg
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים יכול להיות כל מיני בעיות. מבעיה בכרטיס עד בעיה בלוח אם ואפילו מסך.. אבל יש מצב שזה רק משהו שלא מחובר חזק או שהכרטיס לא יושב טוב בסלוט..אי אפשר לתת לך תשובה ככה. צריך פשוט לנסות להרכיב מחדש ולבדוק.. אם עדיין זה קורה תבדוק לפי שיטת אלימינצייה - כל פעם מחליפים רכיב אחר עד שמוצאים מי אשם בתקלה. (זה כמובן במידה ויש לך רכיבים ספייר כדי לבצע את זה..)
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים קודם כל תבדוק שהכרטיס מחובר כמו שצריך, לחיבור שהוא אמור להיות מחובר.אם זה ממשיך, תחבר את הכרטיס מסך הקודם שלך, או שתחבר את המסך לכרטיס המסך על הלוח אם, תדליק את המחשב ותסיר את כל הדרייברים שהתקנת לכרטיס מסך.חבר את המסך חזרה ל4850 ונסה שוב.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר אבל מה רשום פה אחיי?http://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc00876ie7.jpgדרך הגב מחשב חדשמעבד e8400לא ניראה לי שיש בעיה בזהדיברתי עם הטכנאי הוא אמר שיכול להיות כרטיס מסך פגום אבל אני רוצה לדעת מה רשום בקישור הזה שהבאתייhttp://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc00876ie7.jpgוגם יש לי בעיה בתוכנה של ati לא תמיד מופיע לי בצד האפשרות ליראות את החום של הכרטיס מסך איפה שהמנעול הזהאני משתגע מזה יכול להיות פעם זה מופיע פעם לא
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים הוא אומר לך שהדרייבר של הכרטיס מסך עשה לופ מסויים ועשה קריסה לווינדוס.ואלוהים ישמור אתה עדיין לא בדקת את הכרטיס מסך אם הוא מחובר טוב, תבדוק קודם ותעשה מה שאמרתי לך, אם כל זה לא יעבוד רק אז תגיב פה ואז יכול להיות שהכרטיס פגום.אבל תנסה את מה שאני כותב לך אלוהים ישמור..
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר שומע אחי ניסיתי לחבר תמסך למחשב אחר ופעל ישר בלי שום בעיהניראה לי הבעיה פה בכרטיס מסך
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים ברור שהבעיה בכרטיס מסך, אבל לא בהכרח הכרטיס פגום.תנסה לראות אם הוא מחובר כמו שצריך ולחיבור הנכון ותנסה לחבר את המסך לכרטיס מסך אחר ולעלות את המחשב ולמחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך.רק אחרי שעשית את זה, תגיב פה כי אתה סתם מגיב בלי לעשות את מה שאנחנו אומרים כדי לעזור לך.אני אישית מפסיק להגיב פה אם אתה נותן תגובה או שאלה לפני שעשית מה שאמרתי.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים רשום במסך הכחול שיש בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך.תנסה לעלות במצב בטוח ומשם למחוק את הדרייבר דרך מנהל התקנים.תעשה רסטרט תוריד דרייבר חדש (או שתתקין מהדיסק שקיבלת עם הכרטיס ואז תעדכן) ותגיד אם התסדר לך.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים לכל מי שלא יודע אנגלית: רשום שיש בעיה בדרייבר, אבל היא נובעת מבעיה בהתקן עצמו. לכן - תנתק את הכרטיס, תחבר אותו שוב ורק אחרי זה תתקין מחדש את הדרייבר. ואם לא - פעם הבאה תקנה NVIDIA (סתם, סתם בדיחה, אל תהרגו אותי כל חובבי ה-AMD למיניהם)..
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים עכשיו שאני נזכר, שאתה מתקין את הדרייבר החדש, תבדוק שהוא מתאים, שאם יש לך XP, תתקין את התקנה של XP ולא לויסטה, ואם יש לך 32BIT, תתקין 32BIT, ולחלופין.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר תיראו משקיבלתי את המחשבזה היה ככה לא יודע מה היה בעיה מחר אני אלך לטכנאי אני ישאל אותו מה הבעיהשאם יקרה משו למישו אחר נדע מזל שיש אחריות תודה לכולםמצידי אפשר לסגור תתרד הזה
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים אני בשוק, אבל הסברנו לך לבדוק את זה לא?לא לטכנאי תבזבז כסף, במקום לעשות את מה שאמרנו.אני פשוט בשוק.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מה אתה בשוק ?הבנאדם קנה מחשב חדש והוא באחריות. למה שהוא ישבור עם זה את הראש אם לא בא לו ? מגיע לו לקבל שירות על זה מהחנות שבה הוא קנה..לטכאי שם יש יותר כלים וידע ממנו כדי לטפל בבעיה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.