פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים היי אני מתלבט בין ה5L היקר לבין ה QCK HEAVY מה דעתכם? מחפש משהו מאוד נוח וטוב
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים לדעתי לך על 5L אני חושב שהוא שווה את זה והQCK הגדול הוא סתם שטיח חח..אלא אם כן אתה צריך משטח של 45X40 ס"מ....
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר העניין הוא לא רק הגודל, אלא גם נוחות שנניח אם אני שם מפרק של היד עליו, שישב לי נוח ונעים
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים אם כך זה הQCK.אל תשכח גם את הfUnc 1030A שהוא דו-צדדי ותוכל לבחור איזה צד אתה אוהב[מחוספס\חלק].
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר אני גם מתלבט בין קשיח לבדאוהב את המגע והנוחות של קשיחים עם העכברמצד שניבד יותר נוח ביד (ששם מפרק עליו), החסרון שמשטחי בד נהרסים מהר יחסיתמה דעתכם?
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר אממאז אתה ממליץ על הHEAVY?חוץ מזהלא חסר לי שטח בשולחן ונראה לי נחמד שיש הרבה שטח לעבוד איתו, לא?והוא מדוייק?ונוח?ואין לו "בליטות" (יש את זה לפעמים במשטחי בד)
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים נדמה לי שהqck מגיע מגולגל ככה שלכמה ימים יהיו בליטות כתוצאה מהגילגול אבל בגלל שזאת גרסאת הheavy לא נראה לי שיהיו בעיות
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים אצלי אין ולא היו בליטות, הוא מעולה.העכבר מחליק עליו בצורה מעולה ולדעתי הוא מאוד נוח.מה שכן, אין לי נסיון עם פאדים קשיחים על רמה כמו ה FUNC, אבל כמו שזה נראה לי פד מבד יותר נוח.ולמה אתה צריך את ה HEAVY? מה רע ברגיל או ב + ?הרגיל מספיק גדול אלא אם אתה משחק על רגישות נמוכה מאוד.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים ^^^הרגיל יותר עבה, שזה היתרון לא רע, לא?התכוונת שHEAVY הוא הכבד..כל שאר הסדרה בעובי 2 MM
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים לדעתי יותר נוח כשהוא דק.ככה אין הבדל גדול בגובה בין השולחן לפאד ויותר נוח לשים עליו את היד.והתכוונת שה Heavy יותר עבה.מבחינת המשטח עצמו כולם בדיוק אותו דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.