פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים אין קשר בין המציאות לGRID, זה מה שבטוח, כל סוג מרוץ יש לך פיזיקה אחרת, דיוק כמו NFS, אישית לא ממש נהנתי מGRID, נהנתי יותר מDIRT (עם הגה)ויש לי שאלה לנושא, האם GT5P יותר ארוך מGT4? יש יותר מכוניות? אם כן אז לדעתי GT5P שווה כי GT4 היה מדהים....
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים קצר מאוד משמעותית , זה סה"כ פרולוג.יש שם איזה כמה שעות טובות של SINGLE ועוד די הרבה כיף במולטי , אבל זה לא GT4 , אולי בערך פי 2 מהPROLOG של GT4
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים אני ממליץ יותר על גריד שיקנו לך ושאתה תקנה מהPSSTORE את GT5P.וגריד דווקא די ריאלי בלי בקרות (לא שנהגתי על יותר מדי מכוניות GT , אבל מהמכוניות ספורט בקצה העליון של הסקאלה שנהגתי , זה דווקא לא רע , זה לא GT שריאליסטי משמעותית , אבל זה לא רע , לעומת זאת הקשר בין NFS למציאות הוא כמו הקשר בין סרטי מדע בדיוני למציאות)ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מה?זה הדגם שלואיזה חברה מייצרת אותו? משום מה אני חושב שאני יודע את התשובה...
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר האמת שאני לא יודע גם את זה קיבלתי מתנה ואני לא יודע אתה יודע במקרה? כל מה שכתוב עליו זה cowboy
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים בכל מקרה זה הגה ג'נרי, אפילו לא חברת מדבקה. והוא בכלל ל-PS2 אם הוא USB אז אולי הוא יעבוד על ה-PS3. קודם תוריד את הדמו של GRID או DIRT ותבדוק אם הוא בכלל עובד...
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר אני יודע שהוא עובד ניסיתי אותו על gta בכל מקרה לא ציפיתי להגה יוקרתי מתנה אבל זה נחמד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.