פורסם 2003 ביוני 522 שנים בקשר לכתבה הפורסמה זה עטה באתר, מתי בערך כל זה יבוא לידי ביטוי? וגם העם נצטרך לשנות דברים, מודמים חיבורים ? וכאלה ? והעם זה גם לגבי קצב העלה Upload ? כך שנוכל לעשות וידיאו קונפרנס אמיתי חלק לחלוטין !?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים למה יש לי תחושה, שאם התקשורת תבוא לידי ביטוי בארץ, אז היא תהיה לקישור לחו"ל בלבד. :-\
פורסם 2003 ביוני 522 שנים השינוי פה הוא בעיקר תוכנתי, ככה שיש הפעם סיכוי שזה יגיע לארץ מתישהו.השאלה הגדולה היא: האם זה דורש שינוי כלשהו, גם תוכנתי, אצל הספקיות/בזק-כלבים?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אני מתאר לעצמי שצריך להחליף את הראוטרים במרכזיות וחרא כאלה דבר שדורש השקעה של כסף מה שאומר שבזק לא ממש ימהרו להחליף...
פורסם 2003 ביוני 522 שנים לא נראה לי.TCP\IP זה פשוט הפרוטוקול, אין קשר לחומרה שמשתמשת בו. זה ידרוש, מן הסתם, עידכון תוכנה גם אצל הלקוחות וגם אצל הספקים (ואל תצפה שזה לא יעלה כסף רב נוסף ללקוחות שירצו לנצל את זה...)
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אני מתאר לעצמי שצריך להחליף את הראוטרים במרכזיות וחרא כאלה דבר שדורש השקעה של כסף מה שאומר שבזק לא ממש ימהרו להחליף...בזק יחליפו, גם חברות הכבלים יחליפו אם צריך, זה מה שטוב בתחרות.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים לא נראה לי.TCP\IP זה פשוט הפרוטוקול, אין קשר לחומרה שמשתמשת בו. זה ידרוש, מן הסתם, עידכון תוכנה גם אצל הלקוחות וגם אצל הספקים (ואל תצפה שזה לא יעלה כסף רב נוסף ללקוחות שירצו לנצל את זה...)חחחח אם זה היה כל כך פשוט לא נראה לך שהיו עולים על זה כבר מזמן?אני בטוח שיש דחיסה אחרת של הpackets כלומר ציוד שונה...
פורסם 2003 ביוני 522 שנים השינוי פה הוא בעיקר תוכנתי, ככה שיש הפעם סיכוי שזה יגיע לארץ מתישהו.השאלה הגדולה היא: האם זה דורש שינוי כלשהו, גם תוכנתי, אצל הספקיות/בזק-כלבים?קודם כול צריך שיהיה אתרי אינטרנט מותאמים לאינטרנט המהיר בעיברית כלומר מושקעים עם גרפיקה כבדה כול זה דבר שני נותני השרות לחיבור לאינטרנט צריך לדאוג לראוג לרוחב פס נורמלי לכול אחד והכוונה לא להצהיר למשל ל 0.5 מגה לשניה ובתחלס לתת 50 קילו לשניה שזה פי 10 קטן יותר בארה"ב אינטרנט מהיר זה לפחות 200 קילו לשניה לפחות אחרת זו עבירה על החוק...
פורסם 2003 ביוני 522 שנים לפי איך שמתואר, אכן מדובר בחידוש תוכנתי בלבד, מה שאומר שככל הנראה ולא תיהיה בעיה להכניס את זה במהרה לפעולה.מה שכן, מערכות ההפעלה של מיקרוסופט וחברות אחרות תיאלצנה לעבור שדרוגים, כמו כן, כפי שכבר נאמר כאן... גם אצל הספקיות ושאר ספקי התכנים בעולם.בכל אופן, מדובר במהפיכה.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים בזק יחליפו, גם חברות הכבלים יחליפו אם צריך, זה מה שטוב בתחרות. וזו בדיוק הסיבה למה המחירים תחרותיים ואין הגבלת מהירות נכון? בקיצור - קרטל של מונופולים, כל אחד בתחומו, זה מה שיש לנו פה.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים למי שלא יודע Tcp/Ip זה פרוטוקול ישן לאללה ויש בו הרבה דברים דפוקים אני MCSA וכשלמדתי Tcp/ip וגיליתי איך זה עובד התפלאתי שהאינטרנט עובד בכלל בכל מקרה כל מה שכנראה שמדובר פה זה תוכנה בלי שום החלפת חומרה בשום צורה שהיא
פורסם 2003 ביוני 522 שנים למי שלא יודע Tcp/Ip זה פרוטוקול ישן לאללה ויש בו הרבה דברים דפוקים אני MCSA וכשלמדתי Tcp/ip וגיליתי איך זה עובד התפלאתי שהאינטרנט עובד בכלל בכל מקרה כל מה שכנראה שמדובר פה זה תוכנה בלי שום החלפת חומרה בשום צורה שהיאהוא פשוט יחסית אבל זה לא הופך אותו לדפוק. למה שהוא יועד מההתחלה, העברת מידע בכל מחיר, הוא עושה את העבודה מצוין.התקדמנו קצת וכיום אנחנו גם דורשים כמה שיותר מהירות וזה כבר מתחיל להיות בעייתי.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים תאמין לי אחרי שתקרא ספר לימוד רשמי של מייקרוסופט על Tcp/Ip באורך 400 עמודים אתה גם תחשוב כמוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.