עבור לתוכן

crossfire 4870 של יצרניות שונות - צריך תשובה דחוף!

Featured Replies

פורסם

האם זה אפשרי לעשות crossfire לכרטיס 4870 יחיד ועוד חצי שנה

להוסיף עוד 4870 (של יצרן שונה, לא בטוח שיהיה אותו יצרן) וזה יעבוד?

אני צריך תשובה 100% בשביל חבר שלי.

למי שלא הבין הוא קונה עכשיו 4870 יחיד, לא HDX2, ועוד חצי שנה בערך עוד אחד

בשביל לעשות crossfire, ולא בטוח שיהיה של אותו יצרן.

בIQPC אמרו לו שאי אפשר אבל אני חושב שאפשר.

בבקשה ממשהו שמבין צריך תשובה של 100%

פורסם

אני לא בטוח אבל

שאני רציתי לעשות את זה המוכר בחונות והא אמר לי שזה לא אפשרי

פורסם
  • מחבר

אני צריך תשובה דחופה! בבקשה

פורסם

אני כמעט בטוח שאפשר, אבל תחכה לתגובות נוספות.

אם יש לוח אם + ספק מתאימים ואתה תיקח עוד חצי שנה כרטיס עם קלוקים דומים (לא גרסאת oc או משהו) - אני די בטוח שיפעל.

פורסם

למה שזה לא יהיה אפשרי לעזאזל? הכרטיסים זהים עד הקבל האחרון וההלחמה האחרונה. זה שמופיע על גוף הקירור לוגו שונה לא אומר שהכרטיס שונה!

אם הוא קונה את הגרסא הקלאסית (זאת שיצאה ראשונה - לא מומהרת ולא בתיך) היום ובעוד חצי שנה, לא יכולה לצוץ שום בעיה. אולי הוא לא הבין את התשובה של המוכר בIQPC, או המוכר לא הבין מה הוא רוצה ממנו.

פורסם

אחי תאמין לי שהבנתי טוב

הוא טוען שיצרניות שונות משתמשות בזכרונות שונים וזה לא יעבוד

גם אלו שהם לא מומרים ולא שטויות

פורסם

יש בזה משהו, הכרטיסים של NVIDIA למשל, לא תומכים בSLI עם כרטיסים מיצרניות שונות.

בעקרון אצל ATI יש הקלה בנושא הזה, ויש אפילו אפשרות לערב בין גרסאות שונות לחלוטין בתנאי שאחד הכרטיסים הוא גרסת CF והוא מעין SLAVE.

לפי מה שהבנתי ATI ממליצים לקנות מאותו יצרן.

בכל אופן, אני לא ניסיתי ואני מאמין שאין הרבה אנשים שניסוי כי זה סיכון, היחיד שיכול לנסות כזה דבר זהו הטכנאי שלו זה לא משנה, מקסימום הוא שם את הכרטיס במחשב של מישהו אחר.

פורסם

כל מי שטוען שאי אפשר, נקודה - טועה ומטעה (ובמקרה של מוכר בחנות, כנראה שגם מנסה לדפוק אותך על הדרך).

כל עוד לשני הכרטיסים יש אותה כמות וסוג זכרון והם פועלים באותם תדרים, העסק יעבוד גם לכרטיסים מחברות שונות (גם CF וגם SLI). במקרה של ATI לא רק זה אלא שגם אפשר לשלב כרטיסים מדגמים שונים, כרגע לפחות דגמי 38X0 ו48X0. תריצו חיפוש בפורום, הנושא הזה נטחן די והותר.

פורסם
  • מחבר

כל מי שטוען שאי אפשר, נקודה - טועה ומטעה (ובמקרה של מוכר בחנות, כנראה שגם מנסה לדפוק אותך על הדרך).

כל עוד לשני הכרטיסים יש אותה כמות וסוג זכרון והם פועלים באותם תדרים, העסק יעבוד גם לכרטיסים מחברות שונות (גם CF וגם SLI). במקרה של ATI לא רק זה אלא שגם אפשר לשלב כרטיסים מדגמים שונים, כרגע לפחות דגמי 38X0 ו48X0. תריצו חיפוש בפורום, הנושא הזה נטחן די והותר.

תודה רבה אז אני אקנה 4870 של gigabyte ועוד חצי שנה נראה איזה יצרניות יהיו בכל מקרה זה אמור לעבוד.

פורסם

אחי תאמין לי שהבנתי טוב

הוא טוען שיצרניות שונות משתמשות בזכרונות שונים וזה לא יעבוד

גם אלו שהם לא מומרים ולא שטויות

אל תשכח שמה שמנהל את הרכיבים של כרטיס המסך, לרבות הזכרונות, הוא מנהל ההתקן (הדרייבר), שמופץ ע"י ATI (או NVIDIA במקרה המתאים) ולא ע"י היצרן בפועל - מה שעוד פעם אומר כי הרכיבים זהים לחלוטין בממשק שלהם גם בין כרטיסים של יצרנים שונים.

ותודה על אזכור החנות שבה שמעת את השטות הזו.

פורסם

תודה רבה אז אני אקנה 4870 של gigabyte ועוד חצי שנה נראה איזה יצרניות יהיו בכל מקרה זה אמור לעבוד.

דווקא הייתי קונה אחד של SAPPHIRE. תוכל להיות בטוח ב100% שתמצא את אותו אחד בדיוק גם עוד שנה.

פורסם

תודה על האינפורמציה

התלבתתי מה להביא נראה לי שאני פשוט יוסף כרטיס נוסף של HD4870

פורסם
  • מחבר

דווקא הייתי קונה אחד של SAPPHIRE. תוכל להיות בטוח ב100% שתמצא את אותו אחד בדיוק גם עוד שנה.

חבר שלי בירר מכל החנויות ומהטכנאי שלו ואין במלאי 4870 של sapphire רק עוד שבועיים לפחות יהיה.

השאלה אם שווה לחכות בשביל כזה דבר. הרי גם מיצרנים שונים זה יעבוד.

פורסם
  • מחבר

אני מחכה לתשובה לשאלה האחרונה ששאלתי. :s07:

פורסם

אני חושב שכבר הבהרנו שיעבוד עם כרטיס של כל יצרן, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים