פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים האם זה אפשרי לעשות crossfire לכרטיס 4870 יחיד ועוד חצי שנהלהוסיף עוד 4870 (של יצרן שונה, לא בטוח שיהיה אותו יצרן) וזה יעבוד?אני צריך תשובה 100% בשביל חבר שלי.למי שלא הבין הוא קונה עכשיו 4870 יחיד, לא HDX2, ועוד חצי שנה בערך עוד אחדבשביל לעשות crossfire, ולא בטוח שיהיה של אותו יצרן.בIQPC אמרו לו שאי אפשר אבל אני חושב שאפשר.בבקשה ממשהו שמבין צריך תשובה של 100%
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים אני לא בטוח אבלשאני רציתי לעשות את זה המוכר בחונות והא אמר לי שזה לא אפשרי
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים אני כמעט בטוח שאפשר, אבל תחכה לתגובות נוספות.אם יש לוח אם + ספק מתאימים ואתה תיקח עוד חצי שנה כרטיס עם קלוקים דומים (לא גרסאת oc או משהו) - אני די בטוח שיפעל.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים למה שזה לא יהיה אפשרי לעזאזל? הכרטיסים זהים עד הקבל האחרון וההלחמה האחרונה. זה שמופיע על גוף הקירור לוגו שונה לא אומר שהכרטיס שונה!אם הוא קונה את הגרסא הקלאסית (זאת שיצאה ראשונה - לא מומהרת ולא בתיך) היום ובעוד חצי שנה, לא יכולה לצוץ שום בעיה. אולי הוא לא הבין את התשובה של המוכר בIQPC, או המוכר לא הבין מה הוא רוצה ממנו.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים אחי תאמין לי שהבנתי טובהוא טוען שיצרניות שונות משתמשות בזכרונות שונים וזה לא יעבוד גם אלו שהם לא מומרים ולא שטויות
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים יש בזה משהו, הכרטיסים של NVIDIA למשל, לא תומכים בSLI עם כרטיסים מיצרניות שונות.בעקרון אצל ATI יש הקלה בנושא הזה, ויש אפילו אפשרות לערב בין גרסאות שונות לחלוטין בתנאי שאחד הכרטיסים הוא גרסת CF והוא מעין SLAVE.לפי מה שהבנתי ATI ממליצים לקנות מאותו יצרן.בכל אופן, אני לא ניסיתי ואני מאמין שאין הרבה אנשים שניסוי כי זה סיכון, היחיד שיכול לנסות כזה דבר זהו הטכנאי שלו זה לא משנה, מקסימום הוא שם את הכרטיס במחשב של מישהו אחר.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים כל מי שטוען שאי אפשר, נקודה - טועה ומטעה (ובמקרה של מוכר בחנות, כנראה שגם מנסה לדפוק אותך על הדרך).כל עוד לשני הכרטיסים יש אותה כמות וסוג זכרון והם פועלים באותם תדרים, העסק יעבוד גם לכרטיסים מחברות שונות (גם CF וגם SLI). במקרה של ATI לא רק זה אלא שגם אפשר לשלב כרטיסים מדגמים שונים, כרגע לפחות דגמי 38X0 ו48X0. תריצו חיפוש בפורום, הנושא הזה נטחן די והותר.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר כל מי שטוען שאי אפשר, נקודה - טועה ומטעה (ובמקרה של מוכר בחנות, כנראה שגם מנסה לדפוק אותך על הדרך).כל עוד לשני הכרטיסים יש אותה כמות וסוג זכרון והם פועלים באותם תדרים, העסק יעבוד גם לכרטיסים מחברות שונות (גם CF וגם SLI). במקרה של ATI לא רק זה אלא שגם אפשר לשלב כרטיסים מדגמים שונים, כרגע לפחות דגמי 38X0 ו48X0. תריצו חיפוש בפורום, הנושא הזה נטחן די והותר. תודה רבה אז אני אקנה 4870 של gigabyte ועוד חצי שנה נראה איזה יצרניות יהיו בכל מקרה זה אמור לעבוד.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים אחי תאמין לי שהבנתי טובהוא טוען שיצרניות שונות משתמשות בזכרונות שונים וזה לא יעבוד גם אלו שהם לא מומרים ולא שטויות אל תשכח שמה שמנהל את הרכיבים של כרטיס המסך, לרבות הזכרונות, הוא מנהל ההתקן (הדרייבר), שמופץ ע"י ATI (או NVIDIA במקרה המתאים) ולא ע"י היצרן בפועל - מה שעוד פעם אומר כי הרכיבים זהים לחלוטין בממשק שלהם גם בין כרטיסים של יצרנים שונים.ותודה על אזכור החנות שבה שמעת את השטות הזו.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים תודה רבה אז אני אקנה 4870 של gigabyte ועוד חצי שנה נראה איזה יצרניות יהיו בכל מקרה זה אמור לעבוד.דווקא הייתי קונה אחד של SAPPHIRE. תוכל להיות בטוח ב100% שתמצא את אותו אחד בדיוק גם עוד שנה.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים תודה על האינפורמציההתלבתתי מה להביא נראה לי שאני פשוט יוסף כרטיס נוסף של HD4870
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר דווקא הייתי קונה אחד של SAPPHIRE. תוכל להיות בטוח ב100% שתמצא את אותו אחד בדיוק גם עוד שנה.חבר שלי בירר מכל החנויות ומהטכנאי שלו ואין במלאי 4870 של sapphire רק עוד שבועיים לפחות יהיה.השאלה אם שווה לחכות בשביל כזה דבר. הרי גם מיצרנים שונים זה יעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.