עבור לתוכן

מחפש ביקורת על המסך 2253BW

Featured Replies

פורסם

חבר תגיד לי,

לחנות אתה קורא: בקורת מקצועית

מה מקצועי ב 5 אנשים שקנו את המסך ונתנו לו ציונים שרירותיים ללא שום אובייקטיביות?...

שמע - באמת שהנושא סגור, כולם כבר נתנו את דעתם + נתונים טכנים ויוצא שה 2243 עדיף

אני מאחל לך שתהנה המון מהקנייה שלך, תתחדש :xyxthumbs:

סוון

• תגובות 50
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בידיוק וזה מה שאני אומר לכם פה

אתם נותנים ביקורת על ה2253BW נותנים חסרונות בלי שיש לכם את המסך

ביגלל זה הגענו למצב של השוואה ואני ממש לא אוהב להגיע למצבים כאלה

סה"כ שני מסכים שונים לצרכים שונים ומה שאתם אומרים זה שה2253 יותר טוב לדעתי זה טיפשי להגיד דבר כזה אים אין לך את שני המסכים

קיצר נשמות עזבו אותכם להגיד 2243 יותר טוב כי לא היה לכם את המסך השני

סוף פסוק

פורסם

אולי אתה מיתבלבל

האמת שבשום חנות מחול לא מצאתי את ה2243BW אלא ה2243BWX אני מאמין שזה שני דגמים שונים תקן אותי אים אני טועה

אגב חבר'לס הינה ביקורת מסוכמת ומקצועית מאתר חוץ לארץ נותנים פרטים אמיתים לא מוכרים לוקשים כמו הישראלים

2253BW

Value 4.8/5

Features 4.8/5

Quality 5/5

Perfomance 5/5

קישור למעוניינים http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3645926&CatId=2775

2243BWX

Value 4.4/5

Features 4.8/5

Quality 4.6/5

Perfomance 3.8/5

קישור למעוניינים

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3586516&CatId=2775

:)

יניב,

חבל לרשום סתם אם לא מבינים. ועוד לומר שזו ביקורת רצינית מחו"ל, בניגוד לישראלים שמוכרים לוקשים.

הציונים שהבאת הם פשוט הציון האחרון שנתן אדם פרטי שכתב ביקורת על המסך שקנה. זה אפילו לא נכתב באתר ביקורות, אלא סתם באתר של חנות שמוכרת ציוד מחשבים. תיכף תתן לנו קישורים מ-ZAP של כל מיני ילדים מתלהבים.

אני רק מקווה שאף אחד לא יתייחס ברצינות להבלים האלה. בדיוק ככה מתחילות שמועות מטופשות.

הדבר היחידי שישכנע אותי זו ביקורת מקצועית של אתר אובייקטיבי, שערך השוואה בין שני המסכים. חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי ביקורת השוואתית כזו. בכל מקרה, אני לא מאמין שיימצא הבדל רציני ביניהם, אם בכלל.

ועוד מלה אישית אליך, יניב:

הניסיון שלך "להגן" בחירוף נפש על ה-2253 קצת עובר את הגבול. אתה לא צריך להיעלב בשם חברת סמסונג.

שני המסכים טובים, אין ממש הבדלים רציניים, עניין הארגונומיה ב-2253 הוא לא של חיים ומוות. בהחלט קנית מסך טוב!

בקיצור, חלס עם הריגשי הזה. זה מתאים אולי לאתר גיימר, לא לכאן.

פורסם

אומרים פה שהמסכים דיי זהים חוץ מהאורגונמיה הטובה ב- 2243BW והזמן תגובה הנמוך יותר של ה- 2253BW (בגלל מנגנון overdrive "אגרסיבי" שמקטין את הזמן תגובה יכולות להיות תופעות לוואי לא רצויות, זמן התגובה בשני המסכים מספיק טוב גם לגיימרים).

בגלל שהם דיי זהים וב- 2243BW יש יתרון משמעותי (שהוא הארגונומיה הטובה) ממליצים לך עליו, בסך הכל האיכות תצוגה אמורה להיות דיי זהה בין המסכים. (אני אומר "אמורה" בגלל שלא יצא לי לראות השוואה מקצועית בין שתי המסכים)

פורסם
  • מחבר

יניב,

חבל לרשום סתם אם לא מבינים. ועוד לומר שזו ביקורת רצינית מחו"ל, בניגוד לישראלים שמוכרים לוקשים.

הציונים שהבאת הם פשוט הציון האחרון שנתן אדם פרטי שכתב ביקורת על המסך שקנה. זה אפילו לא נכתב באתר ביקורות, אלא סתם באתר של חנות שמוכרת ציוד מחשבים. תיכף תתן לנו קישורים מ-ZAP של כל מיני ילדים מתלהבים.

אני רק מקווה שאף אחד לא יתייחס ברצינות להבלים האלה. בדיוק ככה מתחילות שמועות מטופשות.

הדבר היחידי שישכנע אותי זו ביקורת מקצועית של אתר אובייקטיבי, שערך השוואה בין שני המסכים. חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי ביקורת השוואתית כזו. בכל מקרה, אני לא מאמין שיימצא הבדל רציני ביניהם, אם בכלל.

ועוד מלה אישית אליך, יניב:

הניסיון שלך "להגן" בחירוף נפש על ה-2253 קצת עובר את הגבול. אתה לא צריך להיעלב בשם חברת סמסונג.

שני המסכים טובים, אין ממש הבדלים רציניים, עניין הארגונומיה ב-2253 הוא לא של חיים ומוות. בהחלט קנית מסך טוב!

בקיצור, חלס עם הריגשי הזה. זה מתאים אולי לאתר גיימר, לא לכאן.

תראה אמרתי בתגובה מעליך אים לא שמת לב שאני לא אוהב שמשווים תחלס שני המסכים הם משהו אחר

ולמה אתר גיימר אתה עושה אותי ילד בן 17?

תאמין לי מעריך את ההודעה שכתבת פה ורק שתידע שאני לא מחפש להשוואות בין שום מסך תבינו חבר'ה

פורסם

חח יניב קיצר אמרו לך כבר מה שהם חושבים

אין לך סיבה לקחת את ה2253BW כשיש לך את ה2243BW שהוא זול יותר

ה2243BW מסך מצויין, ואין איתו שום בעיות חוץ מהפאנל TN שזאת הבעיה היחידה שלו.

ה2253BW לא מסך גרוע, פשוט שיש לך אפשרות לקחת מסך טוב יותר\אותו דבר במחיר זול יותר.

אם אתה מתעקש שאתה לא רוצה ללכת על ה2243BW, תלך על ה2253BW ותסגור עניין. שני המסכים מסכים מעולים.

אבל למרות הכל, אתה צריך לזכור שהארגונומיה כן חשובה ואתה צריך לשקול האם אתה באמת רוצה לוותר על זה.

כי בכל זאת, אחרי שתקנה מסך 22" רחב, אתה תרצה לראות סרטים על המסך הזה. לכן כשתרצה לראות סרט מהמיטה או ממקום אחר שהוא לא מול המסך, אתה תוכל לכוון ב2243BW את המסך בדיוק לפנים שלך. אתה צריך לזכור שכל המסכים שמוזכרים פה הם מסכים בעלי פאנל TN, מה שזה אומר שהזוית צפייה דיי נמוכה. זאת אומרת שאם אתה תסתכל על סרט מהצד והמסך לא יהיה מולך, הצבעים שתראה על המסך לא יהיו טבעיים, ויש סיכוי שלא תבין כלום ממה שאתה רואה על המסך .. לכן זה כן חשוב שתהיה אפשרות לכוון למטה\למעלה בדיוק מול הפנים.

ולזמן תגובה אין לך מה להתייחס יותר מדי, 2MS עם Overdrive (שזה בסך הכל שם כדי למכור לך את המסך במחיר יקר יותר, ז"א גימיק שיווקי) או 5MS שזה גם כן נמוך מאוד ואני מבטיח לך שכל עוד אתה לא דורש שלמות וציון 100\100 מהמסך אז אתה לא תרגיש בהבדלל בכלל.

אין לך יותר מדי מה לבדוק, יש לך פשוט את העובדות שכתבתי פה למעלה (בתור בעל של המסך 2243BW ובתור אחד שראה את ה2253BW מספיק פעמים). אם הזמנת את ה2253BW ובכל זאת הארגונומיה לא חשובה לך, אז תתחדש. אם לא הזמנת את ה2253BW אז לך על ה2243BW ותתחדש גם :)

פורסם
  • מחבר

תודה כפרה אוהב אותך

אפשר לניעול

פורסם

לי יש 2253 ואני חושב שהמסך מעולה האיכות מצויינת והצבעיים לאחר כיול קטן נראים נפלא.

יש אפשות לבטל את מנגנון הoverdrive ואני באופן אישי לא הרגשתי איזה הבדל משמעותי בין המצב שהוא פועל למצב שהוא לא.

עבורי האפשרות להזיז את המסך לא רלוונטית בכל מקרה, אז העדפתי שיהיה לי מנגנון overdrive שאולי יהיה לא שימושי על פני אפשרות להזיז את המסך שעוד יותר לא שימושית עבורי.

שמתי לב שיש למסך זילגת אור קטנה, אבל ממש לא נוראית וכמעט לא מורגשת.

שורה תחתונה מסך מצויין תתחדש.

פורסם

אתם אומרים ששני המסכים דומים באיכויות שלהם,אבל חברה אני מתאמן בהולמס פלייס בדזנגוף סנטר

ויצא לי להיות כמה פעמים בקרביץ בקומה 3 ליד צומת ספרים ואני די משוכנע ש ה2243 הרבה יותר איכותי ורואים הרבה יותר יפה וחד מאשר ה 2253

יניב אתה יותר ממוזמן לקפוץ לקרביץ בדזנגוף סנטר ולראות את שני המסכים האחד ליד השני ( ! )

ולהתרשם לבד ( אין טוב ממראה עיניים!)ודרך אגב...

כל הרישומים של הנגודיות ה 5000 10000 ...הכל חארטה עבודה בעיניים וגם המילי סקנד זה חארטה

כל המסכים האלא הם בסביבות נגודיות של 700 ומיליסקנד ( אמיתי לא אפור לאפור!) של 8

אז אחי,לך ותראה כי זה כסף שלך ומה שטוב לעיניים שלך לא ישנה מה שאחר אומר.

אני אישית סובל מהמסכים הרחבים כי רואים חרא פנים שמנות לא רואים טקסט טוב,אבל זאת כבר דעה שלי,

בהצלחה!

פורסם

אני אישית סובל מהמסכים הרחבים כי רואים חרא פנים שמנות לא רואים טקסט טוב,אבל זאת כבר דעה שלי,

בהצלחה!

אני לא יודע על מה אתה בדיוק מדבר..., במסכים רחבים אין שום בעיה עם טקסטים וזה לא מותח את הפנים.

המצב שאתה מתאר הוא מצב שבו מסך רחב לא נמצא על הרזולוציה הטבעית שלו(המתיחות האלה נובעות בדרך כלל ממסך רחב שעובד על רזולוציה לא רחבה ואז התמונה באמת נמתחת).

כאשר רואים סדרות למשל שהיחס שלהם הוא 4:3 אז מסך רחב בעל יחס של 16:10 או 16:9 יראה פסים שחורים (במקום פסים שחורים למעלה ולמטה שמסך לא רחב מראה שרואים סרטים\סדרות בפורמט רחב , מסך רחב יראה פסים שחורים בצדדים כאשר רואים סרטים\סדרות בפורמט לא רחב).

(נ.ב היחס של מסכי ה-22" הרחבים הוא 16:10 )

פורסם

קניתי לפני כמה זמן מסך 222H של CHIMEI וממש לא הסתדרתי איתו,התקשרתי לטכנאים וניסינו לסדר את הרזולוציה

וממש ראיתי גרוע,יש לי קליפ של ליאונה לואיס והפנים שלה במסך היו מלאות...שמנות נפוחות כאלה,לא טבעיות,ותבין שהרבה שבחו את המסך הזה,

עכשיו בטלוויזיה אני רואה סרטים ולא דרך המחשב ,אבל שניסיתי לראות דרך המחשב התמונה הייתה "קרובה" מדי,אמרו לי על זה שאני צריך להתרגל לזה...

עכשיו הקש ששבר את גב הגמל:

יש בגוגל דבר שנקרא I GOOGLE כל מני אתרים בדף אחד,וחברה, שם ממש ראיתי מטושטש ,ממש לא נעים לעין,שם זה ממש היה קיצוני,ובכלל בכל אתר שגלשתי הרגשתי לא נעים בעיניים,החזרתי את המוצר אחרי 3 ימים,למרות שהם ניסו לשדל אותי להשאיר את המוצר אצלי,"בעטתי בו" לכל הרוחות...

אני חייב להגיד שמסך שאני ממש נהנה לצפות בו זה של LG הדגם-1960,

יוסי.

פורסם

פשוט עבדת ברזולוציה לא מתאימה.

ואני ראיתי את ה 222H במו עיני, אין שום דבר מהשטויות האלה שאמרת.

פורסם

ניסיתי את כל הרזולוציות,ושום דבר לא עזר,יש לי גם כרטיס מסך מצויין של ג'יגה בייט ונווידיה 8600 ככה שזה לא הכרטיס מסך,

בכל אופן אני ניכוויתי מהמסך הזה,ובכלל כל מי שיש לו מסך רחב יודע שרואים סרטונים בצורה נפוחה,(תשאל את מי שאתה רוצה)ככה שאל תגיד שטויות,אני רואה במסך רגיל ישן

ותאמין לי שרואים יותר טוב ממסך רחב שעולה פי 10,אם אני אקנה מסך דק זה יהיה ה 1960 של LG 19 אינג' ורואים מצוין

פורסם

ניסיתי את כל הרזולוציות,ושום דבר לא עזר,יש לי גם כרטיס מסך מצויין של ג'יגה בייט ונווידיה 8600 ככה שזה לא הכרטיס מסך,

בכל אופן אני ניכוויתי מהמסך הזה,ובכלל כל מי שיש לו מסך רחב יודע שרואים סרטונים בצורה נפוחה,(תשאל את מי שאתה רוצה)ככה שאל תגיד שטויות,אני רואה במסך רגיל ישן

ותאמין לי שרואים יותר טוב ממסך רחב שעולה פי 10,אם אני אקנה מסך דק זה יהיה ה 1960 של LG 19 אינג' ורואים מצוין

אני משתמש במסך רחב ואין לי שום "נפיחות" או עיוותים במסך... :screwy:, עבדתי לא עם מסך אחד רחב בימי חיי ובאף אחד מהם לא היה את הבעיות שאתה מתאר (וגם לא אמורות להיות).

אם לא שמת לב הרבה מהאנשים בפורום הזה משתמשים במסך רחב וחלק גדול מהאנשים שהגיבו בשירשור הזה עובדים עם מסך רחב (ולא מתלוננים על הבעיות שתיארת, אם הבעיות האלה היו באמת קשורות למסכים הרחבים הם לא היו הופכים להיות כל כך פופולרים).

אתה באמת חושב שמישהו פה היה ממליץ על המסכים הרחבים אם היו להם בעיות כאלה משמעותיות? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים