עבור לתוכן

מזהה נמוך ב-emule עזרה בפתיחת פורטים בראוטר

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה היום משתמשים על הרשת 3 מחשבים ו ps3 מדי פעם

אבל אני רוצה לפתוח פורטים יש לי ראוטר edimax

ושאני מכניס את הפורטים והכול כמו שצריך (כמובן ממלה את ה-ip של המחשב את הפורט של התוכנה והכול חוץ מ-comment)

אבל אחרי כול הפורטים והכול הוא עושה reastart קצר של 30 שניות לוחץ ok וזהוא הוא לא כותב אם זה הצליח

אבל יותר מזה אחרי שאני מכניס את הפורטים פשוט אני מאבד את האינטרנט וזה לא חוזר לי עד שאני מוחק אותם

וזה קורה בכול המחשבים ניסיתי לנתק את הראוטר מאחורה ולחבר לעשות reastart למחשבים ברשת

אבל לא הציח (אולי לא עשיתי נכון ואם תגידו לי דרך שזה תמיד עובד כך אז אני ינסה)

אולי בגלל שאני כותב כול פורט בנפרד כלומר 1 אני עושה ל-tcp

בנפרד ול-udp בנפרד אין לי מושג מה לעשות הריי זה צריך להיות פשוט מאד כלומר להכניס את הפורטים ולאשר

אין לי מושג ואני כבר הפסקתי לנסות כי אני צריך את האינטרנט ואם יקרה לו משהוא הורגים אותי

יכול להיות שזה שהפורטים עצמם לא נכונים כי זה הפורטים שכיבלתי עם התוכנה אם זה

אחרכי לומר מהם אז אני יכתוב למי שישאל

תודה ענקיתת לעוזרים אבירם!!!!!!!!!

פורסם

באימיול בד"כ יש פרטים רנדומלים (שאפשר לשנות ולראות בהגדרות של התוכנה).

לפני הגדרת הפורטים, ישלתת למחשב כתובת IP סטטית שנמצאת בתוך הרשת של הכתובות שמחלק הראוטר שלך (כל כתובת תעשה את העבודה, אם הכתובת שלהראוטר שלך היא 192.168.1.1 וה-SM הוא 255.255.255.0, אז תן את הכתובת 192.168.1.200 (סתם דוגמא, כל מספר בן 2 ל-254 יספי, ועדיף שלא יהיה ב-POOL של ה-DHCP של הראוטר). ושאתה מגדיר את הפורט, נגיד פורט מספר 45321, אז במקום לבחור TCP/UDP אתה בוחר Both וזה אמור לעשות את העבודה.

להוראות יותר ספצייות, שתיאמו לדגם שלהראוטר שלך, אתה מוזמן לבקר בעמוד הבא:

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

פורסם

יכול להיות שכשאתה פותח פורטים אתה מגדיר כתובת IP קבועה על כרטיס הרשת ולא מגדיר DNS?

זאת יכולה להיות הסיבה היחידה שלא תגלוש אחרי פתיחת פורטים.

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי יש לי ip סטטי ו-ip externaly או משהוא כזה אז שזה שואל אותי את ה-ip אז איזה לשים? ואיך אני בודק איזה מהם מה ? וגם אם אין לי איפי כזה:192.168.1.1

והוא שונה קצת במספר 1 אז זה לא טוב ? וגם לא הבנתי בכלל את הקטע הזה:"לפני הגדרת הפורטים, ישלתת למחשב כתובת IP סטטית שנמצאת בתוך הרשת של הכתובות שמחלק הראוטר שלך (כל כתובת תעשה את העבודה, אם הכתובת שלהראוטר שלך היא 192.168.1.1 וה-SM הוא 255.255.255.0, אז תן את הכתובת 192.168.1.200 (סתם דוגמא, כל מספר בן 2 ל-254 יספי, ועדיף שלא יהיה ב-POOL של ה-DHCP

זה לא ממש מובן

יוו איזה קשה הדבר הזה זהכזה מבאס

תןדה ענקית לעוזרים

עריכה:שאני עושה ipconfig אז זה מראה לי

מספר דברים שהחשובים אם אני לא טועה הם:

defult getaway

subnet musk

ipv4

אז איפה אני משתמש בכול 1 איפה אני צריך לרשום אותם שאני נכנס לאתר מה אני צריך לכתוב כ-ip

ושאני באתר וזה מבקש את האיפי של המחשב או משהוא כזה מה אני כותב (שזה בשורה הראשונה שאני כבר בפנים ורושם פורטים

ועוד פעם תודה לכול מי לכול מי שעוזר

ובבקשה אני רוצה כבר להוריד נורמלי xD

פורסם

התחל - > הפעלה - > cmd - >

ipconfig

ותדביק פה את הפלט.

פורסם
  • מחבר

רגע זה לא מסוכן כי גם יש לי ip קבוע ארי אני חושב שיש 1ip שתמיד משתנה

וגם אקרים לא יכולים לפרוץ לי עם זה?

פורסם

לא הבנת בדיוק את השאלה שלי...שמע אחי אין לי בעיה לעזור לך בכיף...תשלח לי מייל לכתובת yosihillel@gmail.com ואני אסביר לך למה אני מתכוון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים