פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים לדעתי דווקא האווירה מזכירה קצת , כמובן שהסנריו שונה לגמרי , אבל אני לא אשפוט לפי הדמו את כל הGAMEPLAY.מה שכן , מהטעימה בדמו - אני מאוד התרשמתי ומהסרטונים יש לי ציפיות גדולות לגבי העלילה.ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים לדעתי דווקא האווירה מזכירה קצת , כמובן שהסנריו שונה לגמרי , אבל אני לא אשפוט לפי הדמו את כל הGAMEPLAY. מה שכן , מהטעימה בדמו - אני מאוד התרשמתי ומהסרטונים יש לי ציפיות גדולות לגבי העלילה. ליביו אני שמח שאתה מסכים איתי לי הוא מאד מאד מרגיש כמו גרסאת Star Wars ל God of War
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר If it's anywhere near the standart of GOW we should be more than happy for it.I could only with that it has the violence and fighting mechanics of GOW.
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים ביקורת ראשונה של המגזין האמריקאי Playstation: The Official Magazineהציון- 70At the end of the day, this remains a Star Wars game - and an essential one thanks to its compelling story and, to be fair, engaging gameplay. [Oct 2008, p.74]
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים 70 עם סיכום של עלילה טובה וגיימפליי טוב O_oאני חושב שהוא קצת מפחד להודות שמשחקי סטארוורז הם טובים
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים אני חושב שאם יש מגזינים שלא משפיעים על באמת כלום זה בערך 2 הOFFICIALים.זה יותר פרסומונים.ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.