עבור לתוכן

הזמנת Star Wars - The force unleashed

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין מה לעשות. אני שומר אמונים לקרייטוס עוד מהימים שהייתי בעלים גאה של PS2. מאסטר צ'יף פשוט לא עושה לי את זה.

• תגובות 96
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה שאתה לא הבנת אותי. הWII לדעתי היא מוצר מעולה. עם זאת יש לה יתרונות וחסרונות. אני ניהנה מאוד לשחק אצל חבר שלי בWII ספורט אבל שונא לשחק בכל הזבל היפני (זלדה ומריו) כי זה פשוט לא מושך אותי. להיראות הם נראים סבבה, כלומר הכל מצועצע אז זה עיצוב יותר ארטיסטי מאשר ריאליסטי משמע יותר צבעוני וילדותי לטעמי.

בנוגע לHALO2, לא שיחקתי בו מעולם ואני לא מעוניין גם, אני משונאי HALO ואני לא אתחיל להלל את המשחק הזה רק מכיוון שיש לי 360.

כלומר, את הבסיס שלך לגבי הקונספציה של היכולות הגרפיות של ה WII אתה מבסס על.... ווי ספורטס?

בבקשה תגיד לי שלא, למרות שיש לי הרגשה חזקה שכן.

אני מניח שאתה יודע שמדובר במשחק הדגמה עם גרפיקה בגרוש, שכל המטרה שלו הוא הדגמת המשחקיות, כן?

תעיף מבט

http://video.google.com/videosearch?q=metroid+prime+3+review&sitesearch=#

נראה קצת יותר טוב מהווי ספורטס, אתה לא חושב? X:

קח בחשבון שזה באיכות זבל של יוטוב (עד שאני אמצא משהו באיכות טובה יותר...)

תחשוב שאתה רואה את זה על טלויזיה ברזולוציה נורמלית ב 60FPS.

פורסם

אתה קורא ל480P רזולוציה נורמלית?!

פורסם

כן, אני קורא ל 480P רזולוציה נורמלית.

יש בעיה עם 848X480? זו רזולוציה טבעית של מסכי פלזמה, מדובר על EDTV, רזולוציה גבוהה יותר משל DVD.

שים סרט DVD וחבר לטלויזית LCD שהרזולוציה שלה היא 1366X768 (הרוב המוחלט והמוחץ של הטלויזיות בשוק הישראלי)

אתה רואה טוב? יש תלונות?

אם אתה אומר שלא... אתה פשוט משקר.

ה upscale שנדרש מ 848X480 ל 1366X768 לא מספיק גדול בשביל לגרום לפיקסול ו/או לזיגזגים רציניים על המודלים בתמונה. הווי לא מתיימרת להיות המכונה שתריץ לכם את קרייסיס, אבל היא כן מריצה את כל המשחקים שלה ב 60FPS ללא דרופים.

נ.ב- גם PS3 ו XBOX360 יורדים לפעמים לרזולוציה של 576P (כלומר, 1024X576) בשביל לספק את הסחורה, דוגמה טובה לזה- COD4 (על ה 360 הוא דוחס קצת מלמעלה ולמטה, וזה יוצא 1024X600)

אני מתערב שאפילו לא ידעת את זה כי בחיים לא שמת לב שמשהו "לא בסדר", אז די עם תלונות יבשות בבקשה.

פורסם

הבעיה היא לא הרזולוציה , הבעיה היא הפיתוחים הנוכחיים לWII שנראים ברמת PS1 ברובם (עם מעט יוצאי דופן שנראים בגבול היכולת של הPS2).

ליביו

פורסם

^

לצערי אתה צודק, מבין כמה מאות המשחקים שיש ל WII נכון לעכשיו, שווה באמת לשחק רק בכמה עשרות.....

לפחות זה מספיק בשביל להצדיק את הרכישה, מה אני יכול להגיד X:

אגב, תיכנסו לגיימספוט, יש סרטונים מהמשחק על הווי. סל שיידינג נחמד וחלק.

פורסם
  • מחבר

בלי כל הבבל"ט הזה כל כך קשה להודות שרוב הסיכויים הם שהמשחק פשוט יהיה פחות טוב על ה-WII? אין מה לעשות, עובדה קיימת אז למה לחפור על רזולוציות ושיידרים ושטויות, זאת השורה התחתונה.

פורסם

אם גרפיקה אצלך זה מדד ל "עד כמה המשחק יהיה טוב", אתה מוזמן פשוט לחרוש על קרייסיס עד אין קץ.

משחקיות פי 10 יותר חשובה.

פורסם

im tring de wii brasor sory for spming

עריכה

סליחה על הספאם והאנגלית המחורבנת שלי

פשוט כל העברית בדפדפן של הWII במרובעים ורק כתיב בתמונה אפשר לראות

אז לא יכולתי לפתוח דיון נפרד במקום המתאים

רק רציתי לבדוק את שליחת התגובות וזה עובד רק כמובן שלא יעיל בגרוש לאתרים בעברית

פורסם
  • מחבר

אם גרפיקה אצלך זה מדד ל "עד כמה המשחק יהיה טוב", אתה מוזמן פשוט לחרוש על קרייסיס עד אין קץ.

משחקיות פי 10 יותר חשובה.

בתור אחד שהמשחק האהוב עליו הוא football manager שלא כולל בכלל גרפיקה ועובד על מחשבים מלפני 5 שנים אני יכול להגיד לך שגרפיקה זה חשוב אבל ממש ממש לא הכל.

פורסם

^מחזק. לא מזמן סיימתי את XCOM3, משחק מ97 דו מימדי ברזולוציה של 640X480 ונהנתי מכל רגע. בנוסף סיימתי את גירס על אינסיין לא מזמן והוא נראה מדהים כשהגרפיקה מאד מאד מוסיפה לחוית המשחק הכללית (מי שלא ניסר לוקוס לא חווה שימחה מימיו).

משחק יכול להיות טוב בלי גרפיקה משחק יכול להיות טוב עם גרפיקה ומשחק יכול להיות טוב בגלל הגרפיקה.

המשותף לכולם הוא ההשקעה במשחק מה שלא יהיה בWII. לצערי הWII זוכה לפורטים בשני שקל שלא מתעלים מעל רמת הגימיק.

פורסם

זמן תה נינטנדו עשתה עבודה טובה מאוד על המכשיר

מטרואיד\גלקסי\SSBB\זלדה\כולם היו הרבה יותר טובים מהקודמים

זה שחברות צד שלישי צריכות להתעורר זה נכון

אבל אף חברה לא חשבה שהWII יצליח כל כך ולוקח זמן לפתח משחקים

פורסם

^מחזק. לא מזמן סיימתי את XCOM3, משחק מ97 דו מימדי ברזולוציה של 640X480 ונהנתי מכל רגע. בנוסף סיימתי את גירס על אינסיין לא מזמן והוא נראה מדהים כשהגרפיקה מאד מאד מוסיפה לחוית המשחק הכללית (מי שלא ניסר לוקוס לא חווה שימחה מימיו).

משחק יכול להיות טוב בלי גרפיקה משחק יכול להיות טוב עם גרפיקה ומשחק יכול להיות טוב בגלל הגרפיקה.

המשותף לכולם הוא ההשקעה במשחק מה שלא יהיה בWII. לצערי הWII זוכה לפורטים בשני שקל שלא מתעלים מעל רמת הגימיק.

זו בדיוק הנקודה שלי בכל הדיון-

the force unleashed- Lightsaber duels לא הולך להיות פורט, הוא פותח בנפרד מראש בשביל ה WII לפי הראיונות עם המפתחים. זה למה יש לי ציפיות ממנו.

נ.ב- לנסר? curb stomp הרבה יותר כיף :smile1:

פורסם

טוב , אחרי ששיחקתי בדמו בPS3 - ואוו , המשחק נראה מדהים, השליטה כיפית וקלה למדי להבנה והVOICE ACTING פשוט מטמטם.

DEFINITLY A MUST.

אחרי שראיתי את זה , את גודל האזורים ואת הפיסיקה - אני משוכנע עוד יותר שאלו הגירסאות שצריך לקנות.

רק לחשוב על העוול שתעשה גירסאת הWII כואב לי.

אלא אם כן הם יפתחו משחק אחר לגמרי שקשור לגירסאת הXBOX/PS3 בשם וסירטונים בין המשימות - זה הולך ליהיות משחק שהולך להדגים עד כמה גדול הפער.

ספטמבר חברה :)

ליביו

פורסם
  • מחבר

עוד לא יצא לי לנסות את הדמו אבל כל הרשת מלאה רשמים של אנשים שפשוט לא מפסיקים לשבח את המשחק הזה, ליביו אתה ביניהם.

מסתבר שלהזמין את המשחק לא היה חתול בשק אחרי הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים