פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים בהתחלה תכננתי לקנות את הסנהייזר HD595, המליצו לי פה בפורום על החנות "קילומבו" בסנטר שנותנים להקשיב לאוזניות לפני שקונים. הגעתי אליהם והקשבתי ל6 אוזניות שונות והכי אהבתי את האוזניות הנ"ל (במיוחד בגלל שהן סגורות).700 שקל, מומלץ!
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים תודה!מבחינתי הבאס זה יתרון, חולה על זהאני לא. אז מבחינתי זה חיסרון.כל אחד והטעם שלו.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים תתחדש, אחלה אוזנייה סגורה סה"כ. גם אני קראתי שיש לה בעיות עם הבאס אבל כמובן לא שמעתי אותה, ואני בטוח שהיא יותר מוצלחת מהסוני DJ המצוייה. תעלה תמונות.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר על הD2, מרוצה מאד! תמונות: החיבור: מקרוב: מלעמעלה: כשהן מקופלות: הD2:
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר יש לחץ על החלק האחורי של האוזן, לא הכי נוח ארבל בכל זאת הן צריכות ליצור אטימה. (הסנהייזר 595 לעומת זאת היו כמעט ובלתי מורגשות)
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים יש לחץ על החלק האחורי של האוזן, לא הכי נוח ארבל בכל זאת הן צריכות ליצור אטימה. (הסנהייזר 595 לעומת זאת היו כמעט ובלתי מורגשות)נסה עם לא הרבה כוח למתוח טיפה את הקשר. זה לא יפגע באטימות. אבל יתן לך יותר נוחות כשתלבש אותם. עשיתי כך עם 414p כשהיו ל אותם. ואל תשבור אותם! בעדינות!
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים איזה יפות! יש לך גם כבל נשלף...איזה יתרון זה, חבל שלא לקחתי אותם על פני ה MDRV700.. שמעת בשניהם? מה עדיפות? יש לינק לאוזניות? :P תתחדש!! נ.ב דרך אגב אני רואה שהקפיצו מחירים לאוזניות! (קניתי את שלי ב 560 כולל משלוח מרדיו אלקטריק והקפיצו את המחירים ב 100 ש"ח..כלומר יכלת לקנות ביותר זול)
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר לא הבנתי מה הכוונה ב"להתיר את הקשר"ולא יצא לי לשמוע בMDRV700, בכללי אני גם נמנע מסוני.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים תרחיב אותה טיפה עם כוח. (משיכה לצדדים) אבל שוב תזהר! לא לוקח אחריות עלהם אתה יודע....
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר נשמע מפחיד. אני לא אמהר לעשות את זה, אם הן ממש לא יהיו נוחות אני אנסה.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים תתחדש!ממה שהבנתי נהוג למתוח אותם על מארז מחשב או משהו דומה למשך כמה ימים, ככה זה מתרחב בקלות בלי לפגוע או לשבור את המבנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.