עבור לתוכן

לא מצליח לעשות פרופילים בCCC לHD4850 - עזרה בבקשה.

Featured Replies

פורסם

עשיתי Enable OverDrive.

הלכתי לCCC שמרתי פרופיל על סתם שם.

הלכתי לProfiles.xml שיניתי שם לערכים שרציתי[100% וManual].

עשיתי לו Activate ועדין זה נשאר על 70 מעלות \:

מה לעשות אני רוצה אותו נמוך ככל האפשר מבחינת טמפ' כרגע מצידי שירעיש לי כמו נתב''ג.

וכן - אני יודע שהכרטיס תקין עד 125 מעלות, זו לא הנקודה.

פורסם

לא מובן ממה שכתבת אם הפרופיל שהגדרת פועל לך כשאתה בוחר בו או לא .. אנא פרט..

פורסם
  • מחבר

לא פועל, זה לא עובר לי לפרופיל החדש.

פורסם

עשיתי Enable OverDrive.

הלכתי לCCC שמרתי פרופיל על סתם שם.

הלכתי לProfiles.xml שיניתי שם לערכים שרציתי[100% וManual].

עשיתי לו Activate ועדין זה נשאר על 70 מעלות \:

מה לעשות אני רוצה אותו נמוך ככל האפשר מבחינת טמפ' כרגע מצידי שירעיש לי כמו נתב''ג.

וכן - אני יודע שהכרטיס תקין עד 125 מעלות, זו לא הנקודה.

עכשיו רק שמתי לב. אתה לא אמור לשנות כלום בקובץ שרשמת! אם את זה עשית - טעית.

אתה אמור לשנות את הערכים בקובץ ששמו הוא הפרופיל החדש שפתחת.. קראת את ההוראות ברשת ?

אחרי שאתה יוצר פרופיל ייווצר לך קובץ XML עם השם שלו פה:

C:\Documents and Settings\"XXX"\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profiles

כמובן שבמקום "XXX" יהיה השם שלך..

שם אתה משנה את הערכים - לפי המדריך.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי איש, אני שיניתי את הערכים בתוך הקובץ ולא את שם הקובץ.

פורסם

הבנתי אותך מעולה. אתה לא אמור לשנות שום ערכים בקובץ - PROFILES.XML. הסברתי לך מה לעשות..

והדגשתי שוב בהודעה הקודמת כדי שיהיה ברור יותר..

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאת הקובץ ההוא, לא מצאתי \: וצודק, טעות שלי.

אני מאמין שזה בגלל שקבצים מוסתרים מופעל אצלי בויסטה ואני לא יודע איך להפסיק את זה[Vista Ultimate].

איי, הצלחתי(:, ג'קו, תודה גבר.

OMG זה מפחיד כמה שזה רועש על 100 יאבה יאא!!!מטטטורף

43 מעלות.

דיי מצחיק, על 50 אחוז, זה 46 מעלות, וזה שקט.

פורסם

הבעיה היא שאת הקובץ ההוא, לא מצאתי \: וצודק, טעות שלי.

אני מאמין שזה בגלל שקבצים מוסתרים מופעל אצלי בויסטה ואני לא יודע איך להפסיק את זה[Vista Ultimate].

איי, הצלחתי(:, ג'קו, תודה גבר.

OMG זה מפחיד כמה שזה רועש על 100 יאבה יאא!!!מטטטורף

43 מעלות.

זה באמת מרעיש, יש לי פרופיל בשם Cooling, שהוא על 100%, ולפעמים שחם בחדר, ואני רוצה לרגע להוריד טמפ', אני שם את זה.

אחותי חשב שאני עושה פן =\\\\ והוא הגיע ל37 מעלות @_@

טמפסט שליטה :)

ממליץ לך לשים על 35~45, זה הגבול בין השקט לקירור.

פורסם
  • מחבר

37 ? שלי הגיע ל43 בעע לא הוגן !! שמת משחה טרמית ? ת'אמת שניסיתי להוריד את הגוף קירור כי יש לי AS5 2 יחידות לא משומשות.

אבל לא הצלחתי להציא חלק מהברגים \: אני גם רוצה להביא אותו ל700MHZ לכרגע.

לי יש CM690, שהוא ליגה, אבל כרגע זה רק 3 מאווררים, יש לי מאוורר PWM שאני לא יודע לחבר ועוד אחד בדרך. בעע.

טוב גם לך יש 2, וש2 כאלו על 100%... אני לא רוצה לדמיין O:

ברגע הראשון שיהיה לי כסף הוא יקבל 2 S-flex וS1 וPencil Mod, המסכן לא יודע מה מצפה לו(:

פורסם

ובשביל מה?

הטמפ' מעולות במאמץ מלא וOC מלא עם 60%, וזה הטיפה מרעיש אבל אתה משתמש בזה רק שאתה במשחק ואז אתה לא שם לב.

תחסוך את הכסף.

אני אישית לא נגעתי בכלום, אותה משחה גם.

פורסם
  • מחבר

וואלה, טוב ננסה קודם עם הסטוק ואז.

יש מצב שהצדק בדבריך.

פורסם

בגלל שהדרייבר בכל מקרה מעלה את מהירות המאוורר לפי הטמפ' ואף מגיע לאזור ה 50% באזור ה 89-90 מעלות - (קורה במאמץ מלא של FURMARK נניח..)

שיב לב שאתה לא מגדיר לו פרופיל נניח של 40% - כי אתה לא עושה בזה שום תועלת. אתה תקבל טמפ' נמוכות מאד במנוחה אבל אתה בעצם תגביל אותו למהירות הזו ולא תתן לו לעבור אותה כמו שהוא אמור .. מה שיוביל לחום.

*ורק לציין שממש אין חובה לערוך שום פרופיל לכרטיס הזה. כל מי שעושה את זה עושה את זה מתחביב או בגלל OC או שריטות אחרות.. הכרטיס יודע לדאוג לעצמו גם אם לא תתערבו בכלום (אני יודע שזה נשמע לכם מוזר כרטיס שדואג לקירור של עצמו אבל זה ממש ככה..) (אני קצת ציני..אבל ככה אני..)

פורסם

אתה צודק, העיקרון שATI עשו, זה פשוט שהכרטיס יודע לעבוד בטמפ כאלה, ואז הם מנסים לשמור על ה80 עם כמה שיותר שקט.

פורסם
  • מחבר

פיספסתי אותך ג'קו.

עשיתי פרופיל של שימוש כללי ושמתי שם על 40%

מתי שאני משחק בSTEAM אני שם על 70%

מתי שאני בקרייסיס על 80%

אז לא הבנתי מדבריך מה צריך לעשות, באמת שלא\:

אגב יש אפשרות שזה יעבור לי אוטומטי לפרופיל של 70% נגיד מתי שאני משחק ? ומתי שאני חוזר לשימוש כללי יחזור לי ל40%, יש כזה דבר ?

בקשר לזה שאין חובה, אני יודע, אבל מתי שהוא אני ארצה לעשות לו OC, וזה לא יהיה שהמאוורר על 23% |:

פורסם

המאוורר לא על 23%. או גם לא על 17% ולא על 30% - הוא על כמה שצריך. זה משתנה ביחס לטמפ'..

גם אם תעשה OC לכרטיס מהירות המאוורר שלו תעלה ביחס לטמפ' הליבה.. |(למרות שבאמת ב OC לא הייתי נשאר בכלל עם הקירור סטוק שלו..)

ולשים 80% בקרייסיס ?? למה !? מה אתה צריך מדחס בחדר ?? אם אתה לא רוצה לתת לכרטיס לבחור לבד את המהירות ואתה רוצה לבחור אותה לבד - 55-60 אחוז זה כבר מעל ומעבר למה שהוא צריך.

עשיתי בדיקה (בניגוד להרבה שמשערים וחופרים) מה ההבדל בין מצב שאני בוחר את מהירות המאוורר ל 60% לבין מצב שאני נותן לדרייבר לבחור לבד את המהירות שהוא צריך . הרצתי בדיקת יציבות ב FURMARK על ההגדרות הכי גבוהות למשך כ-8 דקות. הטמפ' של הכרטיס במצב של 60% מאוורר הגיעה ל 84 מעלות והטמפ' במצב של DEFAULT הגיעה ל 89-90 מעלות. (אגב - מהירות המאוורר בטמפ' הזו נקבעה על ידי הדרייבר ל 48-50% לפי GPU-Z)

יש לך פה את הבדיקה שלי -

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352573.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים