פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים שלום לכולםיש לי בעיה והיא כזאתיש לי מקלדת חיבור ps2קניתי מתאם מ-ps2 ל-usbאבל זה כותב לי usb לא מזוהההמתאם תקין בדקתי אותו על משהו אחראני גם קניתי מתאם מ-usb ל-ps2אני רציתי לחבר את הכבל של המודם שהוא usb ל-ps2 על ידי מתאםהאם שני הדברים האלה אמורים לעבוד בכללהאינטרנט לא עובד בכלל כאשר אני מחבר אותו עם המתאם של usb ל-ps2האם יש תוכנה לבדיקת ה-usb על הלוחאו תוכנה שבודקת האם הלוח תקיןאו שפשוט לקחת אותו למעבדהולמה עשיתי את כל זהאני יגיד לכםבגלל שיש לי מסכים כחוליםאני הייתי מחובר למודם עם כבל רשת רגילעכשיו אני הבאתי את המחשב הישן שלי לאחותי והוא במרחק 15 מטרהיא מחוברת למודם שלי דרך כבל רשת 15 מטרואני נידפקתי עם החיבור של usbואני בטוח שבגלל זה יש לי מסכים כחוליםוהיא לא רוצה לקנות ראוטרעשיתי גם בדיקה לזכרונות ועוד בדיקות והכל נראה לי תקיןאשמח אם תיתנו לי רעיונות לבעיהכולי אוזן לכל בעיהתודה רבה רבה לכל מי שעוזר
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים אי אפשר לחבר מודם לPS/2, זה כמו לנסות לתקוע את הכבל חשמל בבלטות, לא יעבוד.אם שני המחשבים מחוברים בו זמנית למודם, אחד בעזרת כבל רשת, ואחד בעזרת כבל USB, הפתרון היחיד שאני רואה זה לקנות מתג (פתרון קצת ערבי לטעמי) \ נתב.בקשר למקלדת, בדוק אותה עם המתאם הזה על מחשב אחר.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים איזה הזוי אי אפשר לחבר מודם USB ל-PS/2 לא כ"כ הבנתי מה הבעיה שלך, אבל אם אתה רוצה אינטרנט ב-2 מחשבים - בלי הראוטר, הפיתרון היחיד הוא ICS, הנה מדריך שיסביר לך איך לבצע ולהגדיר רשת ICS: http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר אחי לא כדי לקנות hub לחבר את המודם שלי לhub עם כבל רשתואז להוציא כבל רשת מה-hub לכרטיס רשת של אחותי במחשב השניוככה פתרתי את הבעיההאם יש בזה חסרונותהאם זה יאט לי את המחשב שלימה החסרונות והיתרונות בלקנות hub
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מה הקשר HUB ?אפשר לעשות ככה, אבל זה מיותר.אם אתה כבר משקיע 50-100 שקל אז תקנה ראוטר וזהו.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים אייך אני מחבר את ראוטרהחיבור והגגדרה של הראוטר הם מאוד פשוטים.אתה מחבר את הראוטר למודם,ביציאת ה-WAN שלו, ואת המחשבים אתה מחבר בפורטים האחרים (או שאם אתה רוצה להתחבר אלחוטית אז אתה צריך לקנות ראוטר אלחוטי וכרטיסי רשת אלחוטיים למחשב.אחרי שכל העסק מחובר, אתה נכנס לתפריט של הראוטר (בכל ראוטר זה שונה, אפשר לראות איך נכנסים במדריך של הראוטר) ואז אתה מגדיר לפי הספק והתשתית שלך.למרות שלדעתי אתה צריך להביא למישהו שמבין לעשות את זה (דוד / אח / חבר / טכנאי) כדי שלא תקנה דברים לא נכונים / תגדיר לא נכון.אבל אם החלטת שאתה רוצה לעשות את זה לבד, אז תחליט אם אתה רוצה רשת חוטית או אלחוטית ואם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מכיוון שהדיון מתפתח לכיוון הזה, מועבר לרשתות.אם פותח הדיון מעוניין לדון במסכים הכחולים, הוא מוזמן לפתוח דיון אחר בתמיכה טכנית.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר כבר קניתי כבל רשת 15 מטרנראה לי שאני ישאר עם הרשת החוטיתאם אני נשאר עם רשת חוטית אני צריך לקנות ראוטר או נתב
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים אם אתה רוצה רשת חטית, עם ראוטר.אז תקנה כמה דברים:1. כבל שיחבר בין המחשבים לרוטר - כבל ישיר.2. כבל שיחבר בין המודם לראוטר - כבל מוצלב.3. ראוטר חוטי.ראוטר = נתבRouter זה באנגלית, נתב זה בעברית.
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים מחבר אני לא יכול להשתמש בכל רשת רגיל ולא מוצלב כדי לחברת את המודם לראוטר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.