עבור לתוכן

אנשים, קבלו איזה פורשה ראיתי בהרצליה פיתוח :)

Featured Replies

פורסם

לפני שנתיים כשהייתי באיטליה שהיתי במרכז מילנו מספר ימים, שם ראיתי ג'יפ פורש יותר מחרא של כלבים בארץ.

כמוכן ראיתי מזרטי,לא ראיתי למבורגיני =\ , ראיתי פרארי וחברות יוקרתיות למיניהן. :auto:

והנה סמיילים לא קשורים שאני אוהב:

:itschy: :cwm21: :cwm10: :imwithstupid: :givemebeer: :2girls: :iamstupid: :alcoholic: :jump1: :anim-jjd: :aktion031:

• תגובות 40
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו ברור.. חזרתי מבלגיה לפני כמה ימים, ראיתי 5 פורשות, מתוכן אחד ג'יפ, תוך 20 דק'..

ראיתי פרארי ספיידר 360 חונה מחוץ למרכז קניות דיי גדול שם (אל תדאגו, היא צולמה).

בכביש המהיר עקף אותנו Porsche Cayenne Turbo..

יש כאלה בכל מקום שם, רק בישראל אין מכוניות כאלה שוות. ובכל אופן ראיתי כבר שני Porsche Cayenneים בירושלים בשנה האחרונה.

פורסם

תמחק את המספר שלה.

פורסם

איזה שטויות.

יצא לי לראות כמה כאלה רק בזמן האחרון.

קאייאן יש דיי הרבה יחסית.

אגב, מישהו פה נסע ב F40? :silly:

פורסם

ולמה בדיוק למחוק את המספר? יש לך הסבר? זה לא שכתוב כאן שיש לו מערכת אאודיו בשווי 25 אלף שקל, שיפור מנוע בשווי של 30 אלף שקל, לא כתוב על זה שו םדבר, סך הכל רכב שצולם.

עכשיו, יתחילו לספר ניתן להוציא עליו פרטים וכו', אז התשובה שלי היא, אם מישהו היה במאת רוצה לגנוב אותה, לא היה גונב אותה מזמן כבר?! מה יש למחקו את המספר? רכב יוקרה וזה הכל. לא צויין עליו כלום, יש מצב הבן אדם עני ולקח משכנתא נו ו? סתם דוגמא.

פורסם

חחח כבר חשבתי זאת הפורש אם הסמל של טיוטה .

ראיתי בהרציה פורש אם סמל של טויוטה .

אבל באמת זה רק אוטו .

אני רואה המון מכוניות יקרות.

לפני יומיים ראיתי ניסן Z350 ליד הבית שלי . ואפילו לא ידעתי שיש כזאת בארץ .

פורסם

ולמה בדיוק למחוק את המספר? יש לך הסבר? זה לא שכתוב כאן שיש לו מערכת אאודיו בשווי 25 אלף שקל, שיפור מנוע בשווי של 30 אלף שקל, לא כתוב על זה שו םדבר, סך הכל רכב שצולם.

עכשיו, יתחילו לספר ניתן להוציא עליו פרטים וכו', אז התשובה שלי היא, אם מישהו היה במאת רוצה לגנוב אותה, לא היה גונב אותה מזמן כבר?! מה יש למחקו את המספר? רכב יוקרה וזה הכל. לא צויין עליו כלום, יש מצב הבן אדם עני ולקח משכנתא נו ו? סתם דוגמא.

מצדי שיגנוב אותה בעצמו, אבל לפרסם את המספר זה פשוט לא בסדר.

ואכן ניתן להוציא עליו פרטים, התמונה נחשפת כך ליותר אנשים והסיכוי שיפרצו לו למכונית גדול יותר.

פורסם

למה לא בסדר? אלפי מכוניות נחשפות יום יום, משהו גונב אותן? ומדעו שהוא ייחשף לגניבה? אנישם אתה חשוב לא ידועים אפיה יש רכבי יוקרה ופורשה בארץ?

לא פורסם שהוא עשיר, יש לו מערכת סאונד בשווי 25 אלף ומערכת DVD בפנים של 10 אלף 3 סאבים ושיפורי מנוע של 50 אלף, אז אתה צודק, הסיכויי לפריצה הוא עצום.

אבל גם אם יוציאו עליו פרטים, אז יגלו מי הוא ואיפה הוא גר, יגנבו לו אותה, יש לו ביטוח כמו 7 מכוניות של אנשים כאן מהפורום, אין לו דאגה. פשוט אין מה לגנוב לו כשאתה לא ידוע מה יש בפנים ובכלל, לגנוב כזה רכב, יעלו עליו תוך כמה שניות.

אם היו מפרסמים שיש לו המון דברי יוקרה בתוך אז, היינו מדבירם על סיכויי פריצה ולא גניבה, אבל לא כך המקרה. קח בקלות, רק מסביר אל תקח ללב. :xyxthumbs:;)

פורסם

באמת שאני לא מבין את ההתלהבות , כאילו להתקרב ולהסתכל זה בסדר , אבל לעלות לפורום ולהתלהב?

אני ראיתי בחור הזה שאני גר בו SL 500 עם קיט של AMG (למה שהו גם הייתה לו מדבקה עם חתימה של דיימלר אז כבר הייתי בטוח שזה לא קיט)

פורסם

גם כשאני הייתי האוסטריה ראיתי מכוניות יוקרה בכמויות,איזה bmw היו שם לאנשים....

נראה לי שזה בגלל ששם יש פחות מיסים, ואין את היבואנים שבוחרים איזה רכב לשווק ומצמצמים את השוק ומעלים מחירים הרבה יותר מבחו"ל

פורסם

ויש אוטוסטרדות ללא הגבלת מהירות..

איפה תיסע עם פרארי בישראל בפקקים של איילון?

פורסם

ויש אוטוסטרדות ללא הגבלת מהירות..

איפה תיסע עם פרארי בישראל בפקקים של איילון?

:goodposting:

פורסם

סתם אוטו.

פורסם

סתם אוטו.

סתם אוטו?!

תראו לי בכל מה שאתם רוצים אם ה-artyom הזה יושב במכונית כזאת ולא מתלהב ממנה..... עלאק...

גילוי נאות: את הפרוייקט גמר שלי בתעשייה וניהול עשיתי בפורשה סוכנות פ"ת.

יש להם מכוניות שמצדיקות את המחיר, מי שמחפש ייחודיות זאת הכתובת.

אגב, הגיע החודש איזה דגם של 911, מהדגמים החדשים... בואו לראות בכיף, אחלה אנשים יש שם מניסיון, תביאו מצלמה גם (חשוב ביותר).

ולא רק זה, הוזמנתי להשקה של פורשה פנמרה החדשה בספטמבר! נה נה בננה! ;D

צילמתי בעצמי בסוכנות:

http://picasaweb.google.com/Born2kilL321/FgWwUB?authkey=f_kPAQqlRVY

במקרה באה לה לביקור Porsche Carrera Turbo לבנה חדשה דנדשה!

פורסם

WOW איזה מגניב אתה, אני סוגד לך, אתה האליל שלי, ישבת בפורשה.

והמכוניות האלה לא שוות את הכסף (עם המחירים שדופקים להן בארץ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים