עבור לתוכן

מחפש ספק כוח ל-XBOX 360

Featured Replies

פורסם

אהלן

קניתי XBOX 360 אמריקאית וניסיתי להפעיל אותה עם הספק המקורי ושנאי 110V-220V , שמסתבר שלא עבד ועכשיו נתקעתי עם ספק שרוף.

בכל מקום שאני מוצא ספק למכירה מוכרים ספק כוח של 203W שמתאים לקונוסולה הישנה או שלא כתוב אם מוכרים 175W או 203W.

מישהו יודע איפה אפשר למצוא ספק 220V של 175W? באנג'וייסטיק הציעו לי להוציא אחד מאריזה אבל 800ב- שקל, אפילו לתקן את הספק השרוף ולהוסיף שנאי תקין כבר יותר זול.

תודה מראש

פורסם

אהלן מה קורה?

יש חנות באבן גברול 1 בתל אביב שנקראת GAMESTATION היא חנות של קונסולות בעיקר, והיא חנות מצויינת!

הנה מה שאתה מחפש:

http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=555

מקווה שעזרתי :)

ביי ביי

מורן

פורסם
  • מחבר

תודה. איך אני יודע שמדובר בספק 175W ולא 203W?

פורסם

אני לא יודעת בוודאות...

אבל הכי טוב להתקשר אליהם לברר :)

03-6851906

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

התקשרתי ולטענת המוכר אין משמעות אבל במקומות אחרים קראתי שיש. יש לעוד אנשים דעה אם זה משנה שהספק 175W או 203W (הספק המקורי ששרפתי היה 175W)?

המלצות לעוד חנויות?

תודה

פורסם

תראה, אני לא רוצה להתחייב אבל...

המחיר שמבוקש בשביל השנאי הזה נשמע תמוה ומממששששש גבוה מהרגיל.

במחיר כזה אפשר למצוא שנאי וספק כח של של בערך 1000W...

תתקשר תשאל אותם מה ההספק של הספ' כח, אח"כ תברר בכל חנות חשמל אחרת או בזאפ, ותראה שהמחיר מופקע.

כל ספק/שנאי של 250W אמור לעשות את העבודה, ומחירם הוא בערך 200 ש"ח.

עצוב לראות שחנות שמתמחה בקונסולות תפרסם שחייבים לקנות רק את המוצר שלה...

בוא אני אעשה השוואה קטנה, קנית פלאפון נניח של סמסונג, עכשיו יש לך שתי אפשרויות, ללכת לסמסונג ולקנות את המטען המקורי ולשלם נניח 60 ש"ח, או למוא את הלא מקורי ב 20 ש"ח שמטעין בדיוק אותו הדבר, במה תבחר ?

בנוסף, תחכה לתגובה מליביו, הוא המומחה הכי טוב שאני מכיר בנושא קונסולות.

תומר.

פורסם
  • מחבר

לא תכננתי לקנות את הספק מאנג'וייסטיק ב-800 שקל, כמו שאמרתי, כבר יותר זול אפילו תיקון של הספק שלי+שנאי.

השאלה שלי כרגע היא האם זה רלוונטי אם הספק הוא 175W או 203W (המקורי ששרפתי היה 175W) ואיפה אני יכול לקנות אחד מתאים, כי בכל מקום שאני רואה או שלא כתוב או שזה 203W.

פורסם

הכי טוב זה לעשות ככה. תבדוק על ה XBOX מה ההספק שהוא צורך, ותחפש שנאי/ספק שנותן 50W יותר.

הנה חנות באינטרנט, ללא המלצה אישית :

http://www.amperel.co.il/categories/20041

כמו שאתה רואה, במחיר שהחנות לקונסולות מציעה, אתה יכול לקנות שנאי של 2000W, ולהתניע מקרר.

אני כמעט בטוח שהכי טוב לקנות שנאי של 250W כדי להיות על הצד הבטוח.

לגבי השנאי הספציפי שהחנות מציעה, תתקשר לשאול אני מניח.

פורסם

הבחור מחפש ספק תחליפי , לא ממיר מתח תחליפי.

לגבי ההבדלים , ההיגיון הישר אומר שלא אמורה ליהיות בעיה עם ספק יותר חזק.

להגיד בדיוק , אני לא יכול כי פשוט אין לי נסיון עם זה.

ליביו

פורסם

אני חושב שכדאי שתקנה ספק יד שנייה,

לא חסרים אנשים שימכרו.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, אין לי מושג איפה לחפש ספק של 175W. אף אחד לא נותן לי תשובה חד משמעית אם ספק 203W יתאים או לא ואין לי אקסטרא לבזבז על בדיקות. אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ספק 175W שמתאים למתח 220V אני אודה לו מאוד.

פורסם

כמו שאמרתי, אין לי מושג איפה לחפש ספק של 175W. אף אחד לא נותן לי תשובה חד משמעית אם ספק 203W יתאים או לא ואין לי אקסטרא לבזבז על בדיקות. אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ספק 175W שמתאים למתח 220V אני אודה לו מאוד.

203 יתאים...

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם. הזמנתי ספק.

פורסם

תודה לשניכם. הזמנתי ספק.

בשום פנים ואופן אל תזמין את הספק בלינק שלמלעלה או כל ספק דומה, אלא הם לא ספקים מקוריים.

ספק ל360 חייב להיות מקורי בלבד אחרת אתה מסתכן בלהפוך את הקונסולה למשקולת נייר בקפיצת המתח הראשונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים