פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים S1 REV2 מתאים כמו גדול.. וזהו הקירור המומלץ ביותר.אני רק לא מבין בשביל מה להחליף קירור אם רק קנית את הכרטיס. מאילא אם שיחקת קצת והוא מתחמם, או שאתה אוברקלוקינג פריק.. (דגש על פריק, כי לרצות שיפור ביצועים זה לא סיבה מכיוון ושאין שיפור ביצועים ניכר ומורגש.)
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים S1 REV2 מתאים כמו גדול.. וזהו הקירור המומלץ ביותר.אני רק לא מבין בשביל מה להחליף קירור אם רק קנית את הכרטיס. מאילא אם שיחקת קצת והוא מתחמם, או שאתה אוברקלוקינג פריק.. (דגש על פריק, כי לרצות שיפור ביצועים זה לא סיבה מכיוון ושאין שיפור ביצועים ניכר ומורגש.)אני מקווה שהקירור הזה יתאים לי אישית הוא עשה פלאים....ואני בטוח שגם ל !_Nike_!
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים AC Twin Turbo שהוא S1 + Twin Turbo.או, אם אפשר אז עדיף Thermalright HR-03 GT עם מאוורר 92 מ"מ עליו.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים AC Twin Turbo שהוא S1 + Twin Turbo.או, אם אפשר אז עדיף Thermalright HR-03 GT עם מאוורר 92 מ"מ עליו.אני לא יודע מה אם השאר אבל עם ה OC הכי גדול שעשיתי לכרטיס שלי עדיין יש לי אוברהד של 35 מעלות עד שאני יחזור למצב שהכרטיס היה עם קירור סטוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.