עבור לתוכן

בעיה | דואר יוצא לא זז עם ראוטר Linksys

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G

הראוטר לאחרונה הוגדר לעבודה עם מודם כבלים בחיבור ישיר (MPLS)

משום מה כל פעם שאני מנסה לשלוח דואר שהוא קצת יותר מחצי מגה, אני נתקל במעין התנגדות של האאוטלוק

אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את המודם ישירות למחשב הדואר יוצא בשניות כך שההגדרות של האאוטלוק שלי מוגדרות היטב.

האם מישהו נתקל בבעיה דומה ?

תודה

פורסם

בדרך כלל לא אמור להיות בעיה תאפס את הראוטר ותגדיר אותו על אוטמטיק קונפיגורישן DHCP וזהו הבעיה תפתר.

פורסם

ואם יש לו כל מיני הגדרות נוספות שחבל להגדיר מחדש? עדיף להשאיר את זה כמוצא אחרון.

יש מחשב נוסף שמחובר? גם שם יש את הבעיה?

מה מוגדר לך הMTU בנתב?

פורסם
  • מחבר

ואם יש לו כל מיני הגדרות נוספות שחבל להגדיר מחדש? עדיף להשאיר את זה כמוצא אחרון.

יש מחשב נוסף שמחובר? גם שם יש את הבעיה?

מה מוגדר לך הMTU בנתב?

Auto

פורסם

תעלה תמונה של ההגדרות שלך -

Setup->Basic setup

Setup->Advanced Routing

פורסם

Auto

תנסה לשנות ל1492 או 1500. הפורטים של יישומי דואר פתוחים ?

פורסם
  • מחבר

ההגדרות שלי בתמונות המצורפות:

[attachment deleted by admin]

פורסם

שנה את ה- MTU שלך ל- 1400/1392, זה הערך שתופס ברוב הספקיות...

פורסם

למה הגדרת DNS ?

אתה יכול לקבל אותו מהספקית אוטומטית.

פורסם
  • מחבר

DNS לא הגדרתי,

זה אוטומטי ע"י הספק שלי

ולגבי ה- MTU זו הסיבה שמונעת ממני לשלוח מיילים??

פורסם

שלום,

1. אתה צריך להביא את השגיאה שקיבלת באוטלוק !

2. האם מוגדר שהשרת מחייב אימות ומידה ולא יש להקליד

3.יש לבצע פקודות TELNET לשרת יוצא (תתקשר לספק האינטרנט שלך )כדי לבדוק האם אתה בכלל עובר ומגיעה לשרת

בנוסך תבדוק UPLOAD עם התשתית ועם הספקית עם הציוד (הראוטר)למרות שהם יתריאו בפניך שזו לא המהירות האפקטיבית -אתה צריך לבדוק מהירות .

אם אתה מחובר לאינטרנט וגולש אין סיבה שלא תקבל דואר

אולי הראוטר שלך חוסם את הפורטים 110 או 25 תבדוק

פורסם
  • מחבר

האאוטלוק לא מחזיר לי הודעת שגיאה

הוא פשוט מנסה להוציא את ההודעה אך ללא הועיל

וכפי שציינתי כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם ההודעה יוצאת במהירות כך שמהמחשב אין חסימה.

לראוטר כמובן שלא ביצעתי שום חסימה ואפילו פתחתי את פורט 25 ישירות למחשב שלי (TCP , אולי כדאי לשנות ל- Both ? )

פורסם

יכלות להיות שכתובת הנמען לא תקינה תנסה באתר www.mailtester.com כלי לבדיקת מיילים

בנוסף ניסית TELNET

start ► run► telnet _iP oF THE incoming server _110

במידה ונפתח חלון של CMD שחור וכתוב OK POP3 READY התקשורת שלך תקינה ! תבדוק את החיבור עם הראוטר

תבצע בדיקת UPLOAD עם הראוטר !!!! )

פתרון שני עם יש לך ANTIVIRUS שסורק את ההודעה לפני הסריקה יש לנסות לנטרל לצורך בדיקה (ובכ/ה = כיבוי הפעלה מחדש התוכנה תעלה שוב)

אולי האנטיוירוס חוסם אותך למרות שזה לא נשמע הגיוני תנסה לתפסיד כלום יש בעיות שהפתרון שלהם נסתר מעין

לא לשנות את ההגדרה של TCP/IP אתה תגרום לבעיות יותר כבדות - לא מתעסקים אם פרוטוקולים ! תנסה את פקודת יום הדין "

WINSOCK או רענון פרוטוקולים

יש כלי לביצוע WINSOCK

הסבר קצר WINSOCK הוא קובץ DLL שמקשר את הפרוטוקלים במחשב הפקודה מאפסת את ההגדרות השמורת במחשב הפרטוקולים בדר"כ משתנים ע"י תוכנות צד שלישי למניהם כמו FIREWALL או ANTIVIRUS

http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html

האחריות לביצוע הפקודה עליך בלבד - האחריות עליך הקוונה שאם ובמידה המחשב שלך בדר"כ מקבל חלונות כחולים או מקבל הודעות שגיאה המערכת עלולה לא לעלות אבל שוב רק במידה יש לך תקלות כאלו 99% לא קורה כלום

אפשר במקום להוריד תוכנה לכתוב את הפקודה ב CMD תחפש בגוגל... בהצלחה

פורסם

אין שום צורך להפנות פורטים בנתב לטובת דוא"ל, להפך - זאת פרצת אבטחה. בנוסף זאת לא בעיה בWINSOCK כי זה עובד לו בחיבור ישיר למודם.

פורט 25 הוא פורט לSMTP שמשמש רק לשליחת המיילים, כיוון שהנתב לא חוסם תקשורת יוצאת אין מה להגדיר.

דוא"ל נכנס אמנם משתמש בPOP3 או IMAP (פורטים 110 ו143), אבל זה מתבצע ע"ג session של TCP, אז הנתב יודע לתת לתקשורת להכנס.

הבעיה ברוב הסיכויים בהגדרות הMTU בנתב או במחשב.

asafbar, תנסה להגדיר בנתב MTU של 1400, אחרי ההגדרה תבצע כיבוי והדלקה לנתב ותנסה שוב.

אם זה לא עוזר, תוריד את התוכנה TCPOPTIMIZER ותריץ (אין התקנה).

בתוכנה יש לך לשונית לבדיקת MTU, תריץ את הבדיקה ותראה מה אתה מקבל, אם קיבלת 1500, תחזור למסך הראשוני ותחת MTU תכניס 1400. במידה וקיבלת ערך אחר הוא אוטומטית ישנה לך את הערך בMTU במסך הזה. אח"כ מסמן למטה optimized settings, למעלה מזיז את הפס גלילה כך שיראה את מהירות האינטרנט שלך, באמצע מסמן modify all adapters ולוחץ APPLY למטה. הוא יפתח לך עוד מסך אישור ואח"כ יבקש ממך אישור לאתחול למחשב, תאשר.

אם אחרי כל זה אין שיפור, תעשה איפוס פיזי לנתב ותגדיר אותו מחדש (זה ימחוק לך את כל ההגדרות, כולל שם משתמש וסיסמא אז צריך לוודאות שיש לך את כל הנתונים לפני).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים