עבור לתוכן

שאלה|D975XBX כמה שאלות על הלוח

Featured Replies

פורסם

נפל לידיי ה bad axe הראשון וסתם באה לי לעשות עילו פרויקט קטן של o.c .

אבל ליפניי זה יש לי כמה שאלות .

1)איך הוא בתור לוח ל o.c (בכול זות הערכת שבבים בזמנה היתה הערכה הכי יקרה כמו ה x48 )

2)ממה יש לי להיזהר אם הלוך הזה מה החולשות שלו ?

3)אני ראיתי אותו ואין עילו חיבור של 4 פינים רגיל כזה http://www.mysuperpc.com/build/msi_k8n_neo_platinum_4_pin_power_cr.jpg

אלה משהוא אחר ואין לי על הספקים חיבור כזה אז איזה ספק אני צריך ?

4)הוא תומך ב זיכרון 800 mhz כי ראיתי שלא רשום שהוא תומך ב800 אל רק ב 667?

5)איזה מעבד כדיי לי לעשות איתו o.c על הלוח הזה כי הוא תומך ב fsb של 1066 אז זה מונעה מימני את כל מעבדי ה אקסטרים למיניהם אני חשבתי על איזה p4 או pentium d טוב ל o.c ו אולי אם אני יוכל להשיג אז על ה x6800 שהוא חייה .

פורסם

ניראה לי שהכי טוב יהיה לחבר עליו מעבד E2220 הוא גם קר והוא גם מגיע במהירות של 2400MHZ :lol: אבל רציני זה יהיה מעבד מתאים לOC רצחני עם לא אז אני מציע את אחד מי מעבדי האקסטרים של הP4 רצוי גירסה עם כמה שפחות CACHE לטמפרטורה נמוכה יותר :xyxthumbs: וגם תנסה לימצוא שיפור לביוס כדי לחבר על הלוח זיכרונות DDR2 800 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אהה סבבה אז כאילו צריך עידכון ביוס בישביל 800 nhz לזיכרונות וכן יש ברשותי כמה כמה e 2220 ואני ינסה לדשדש ולימצוא איזה p4 662 או אולי אפילו 955 של ה Pentium Extreme Edition בקיצור ניראה אבל ברגע זה אני נימצא ליד איזה Pentium d של 3 ghz וכמה p4 ואני .

פורסם

למה לקחת P4 לעזאזל?!

כל מעבד שלא PENRYN או מרובע ליבות יתאים לו.

הייתי הולך על משהו כמו E4500

פורסם
  • מחבר

לא אחי אולי אתה לא הבנתה זה לא המחשב הראשי שלי אלה סתם פרויקט קטן ל o.c ביגלל זה אני רוצה מעבדים ישנים יחסית.

אגב PENRYN לא ניתמכים ויש רק שלושה מרובעי ליבות שכן ניתמכים והן ביכלל Kentsfield ו Kentsfield xe

פורסם

תיראה בקשר לעידכון באיוס אני לא בטוח שקיים דבר כזה ב100 אחוז אבל יש מצב צריך ליבדוק. ובקשר למעבד ניראה לי שמעבדי הE2XXX יתנו לך הכי הרבה פו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ה e2xxx טובים מאוד ב o.c אבל מעבדיי ה p4 בעליי התדרם הגבוהים הם o.c פהנומנלי ואני כמעט בטוח ש התדר הכי גבוה שהיה איי פעם זה עם p4 ומשהוא עשה איתו טיפה יותר מ 8 ghz שזה באמת מפחיד [br]פורסם בתאריך: 17.08.2008 בשעה 14:46:11

סליחה על הדבל אבל יש לי עוד שאלה

אין לי כרגעה מעבד ליבדוק את זה אבל אני לא יודעה האם הלוח תומח מעבדי qude core ואני לא מדבר על ה 45 nm אלה על ה q6600 ועל ה q6700 וכו (כאילו כל המעבדים שהם fsb 1066)?

אויי נו חברה אף אחד לא יודעה בבקשה אני מבקש עזרה אני לא רוצה לגלות את זה בדרך הקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים