עבור לתוכן

שאלה| לוח אם ל E8400

Featured Replies

פורסם

איזה לוח אם אתם ממליצים ל E8400 ?

בכללי איזה חברה עדיפה Asus או Gigabyte ?

למישהו יש דגם שמומלץ?

תקציב עד 600 שקל, לא מתכוון לעשות OC.

אני הולך לשים 2GB זכרון פנימי (2*1GB) ואני צריך אפשרות להרחבה (כלומר חשוב לי שיהיה 4 מקומות להרחבת זכרון)

עכשיו הבנתי גם שאם שמים נגיד 2GB של 800MHz ועוד 2GB (הרחבה בעתיד) של 1066MHz נגיד, אז זה מחשיב את שניהם לנמוך מביניהם, כלומר 800.. אז אם יש לוח אם שיודע לתמוך גם וגם (או שאני חייב לקנות עכשיו זכרון שאני ארצה בעתיד)

דבר אחרון באמת שאני אשדרג בעתיד עוד 2GB זכרון פנימי אם אני אקנה DDR3 הלוח אם ידע לקרוא גם DDR2 וגם 3 ?

ד"א, צריך שהמהירות של הלוח אם תתאים למהירות של הזכרון?

קצת חפירה

תודה לעוזרים!

פורסם

כל הלוחות של ASUS וGIGABYTE (לפחות אלה שהם P35 ומעלה) תומכים בזכרון 1066. אם אתה בונה על הרחבה עתידית בטווח של יותר משנה, יכול באמת להיות ששוה לך להשקיע בלוח שתומך גם DDR2 וגם DDR3, אבל "הכנות לעתיד" מעין אלו בד"כ אינן משתלמות, מה גם שעוד שנה כנראה יוצאת תושבת אינטל חדשה.

אם אתה לא מתכנן OC ולא צריך RAID, אין לך כיום סיבה לקחת יותר מלוח P31 וזכרונות 800.

פורסם

אני מציע GA-945GCM-S2L אחרי כל עידכוני הביוס הלוח הזה יחזיק לך כל מעבד חוץ מי מעבד QUAD :xyxthumbs:

פורסם

ולמה בדיוק אתה מציע לו לוח ישן כ"כ, שאגב, תומך עד מעבדי 1066 בלבד (כלומר, לא תומך במעבד שהבחור רוצה) ובזכרונות של 677 לכל היותר?

פורסם
  • מחבר

אממ..

מה אתם אומרים על זה ?

GIGABYTE GA-EP43-DS3

GIGABYTE GA-EP43-DS3L

ד"א, מה ההבדל ביניהם?

הפרש של 50 שקל - משתלם?

או Asus P5K SE שהוא טיפה יותר זול..

והכרטיסים האלה תומכים ברשת (יש לי בבית רשת של 3 מחשבים וצריך את החיבור הזה, מאמין שזו שאלה די דפוקה אבל יש בו?)

יתמוך בהרחבות בעתיד?

וצריך לשים ללוח אם קירור או שלא?

פורסם

ההבדלים הם חריצי הרחבה שונים (PCI\PCIEX1...) ויציאות FIREWIRE שקיימות בDS3 ולא קיימות בDS3L. תבדוק מה אתה צריך.

הלוח של ASUS הוא בעל צ'יפסט יותר וותיק ועל כן ההשוואה אינה הוגנת, והוא גם אינו תומך רשמית בזכרונות של מעל 800MHZ - אבל אני לא חושב שתרגיש הבדל כלשהו אם אתה לא מבצע OC. שים לב שבלוח הזה יש פחות יציאות SATA מאשר בשניים הקודמים.

פורסם

לגרסת DS יש יציאת fire wire וDSL אין

הלוח של האסוס מבוסס על P35 שהוא ישן יותר ואינו תומך בPCIE2.0

אם המחשב למשחקים ההמלצה שלי לDSL של GA

אם הוא למשרד אז אין שום בעיה לקחת את האסוס

פורסם
  • מחבר

אממ אני לא כזה מומחה עם כל ה express pci וזה..

אני קונה זיכרון של 800, כ. מסך 9600GT וכונן קשיח WD 500GB

עכשיו לא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין ה DS3L ל DS3 (מצטער שאני כזה בור..)

חשוב לי שיהיה אפשרות להרחבה בעתיד לעוד RAM (כלומר 4 חריצי זיכרון)

מישהו יכול לומר לי מה זה בערך PCIE2.0 ו PCI\PCIEX1

אני יותר מולטי טאסקר מאשר גיימר

לא הולך לעשות OC

פורסם

לשני הלוחות 4 סלוטים לזכרון

גרסה חדשה יותר ליציאת pci express (יציאה לכרטיס מסך) יתן לך ביצועים קצת יותר טובים(בכמה אחוזים בודדים תלוי בכרטיס)

פורסם
  • מחבר

לשני הלוחות 4 סלוטים לזכרון

גרסה חדשה יותר ליציאת pci express (יציאה לכרטיס מסך) יתן לך ביצועים קצת יותר טובים(בכמה אחוזים בודדים תלוי בכרטיס)

אז אתה אומר בעצם ש ה DS3 יותר טוב למרות שהוא יותר זול??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים