עבור לתוכן

המלצות לקניית רמקולים + כרטיס קול. תקציב 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי

אני צריך המלצות לרכישת רמקולים + כרטיס קול, התקציב שלי הוא +- 800 ש"ח.

השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה (New Age, רוק 60s-80s, מטאל, וקצת ג'אז ופרוגרסיב רוק) וסרטים, לכן רציתי להתייעץ. אני לא בטוח שיש לי אפשרות למקם מערכת 5.1 לכן אני מעדיף להשקיע ב 2.1 איכותית (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב).

את הרמקולים אני מתכנן לקנות בארץ, לעומת זאת את הכרטיס יש לי אפשרות לקנות בצרפת, אבל אני נמצא כאן רק עד יום חמישי אז אני צריך למהר...

יש המלצות? חשבתי בכיוון של כרטיס פשוט + X 230....

נ. ב.

המפרט בחתימה לא עדכני, אל תתיחסו...

פורסם

אלא אם כן אין כרטיס קול Onboard תקין, עדיף ללכת בתקציב הנ"ל על מערכת רמקולים טובה בלבד (לדוגמא, Altec Lansing FX4021, או Creative T40 2.0 במידה ואין עניין בבאס חזק), מאשר על מערכת זולה & כרטיס קול אשר בהכרח לא ינצל אותה.

פורסם
  • מחבר

כן, הבנתי מהשאלות הנפוצות שזה ככה אבל הכרטיס און בורד שלי, בתהליכי גסיסה מתקדמים ביותר.... לכן אני כן צריך כרטיס רבל לר כרטיס רציני במיוחד, אני כמעט ולא משחק במשחקי מחשב ובהשוואה לאון בורד שהיה לי ( Asus Vm*somthing* HDMI) עם הזמזומים וכו' זה לא יכול ליהיות יותר גרוע ::)...

Mister Hai: בדקתי את הכרטיס שהצעת לי, הוא נראה לי בסדר, כנראה שאני אקח אותו, יש כאן למישהו ניסיון מיד ראשונה איתו? לגבי המערכת, קשה לי להאמין שאני אצליח למקם 5.1, ובנוסף, יש לי 2 עמדות האזנה, מול המחשב ועל המיטהֿ\ספה לעת מצוא, כך שאין שום סיכוי שאצליח למקם 5.1....

בכל מקרה, יכול ליהיות שהתקציב יעלה בעוד 200-250 שקל, אז הם ילכו לכרטיס והשאר ישאר לרמקולים... אני אשמח לקבל המלצות לרמקולים בלבד בתקציב של +-800

עריכה: איך נחשבים הZ2300? מבחינת מוזיקה וסרטים?

פורסם

אני ממש לא אודיופיל אבל אני מאוד נהנה מ X230. את הרמקולים אפשר לתלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים