עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tomb Raider: Underworld טריילר ראשון

Featured Replies

פורסם

ראיתי כבר כמה טריילרים כאן: http://www.gametrailers.com/game/9173.html

אני יודע שהמשחקים הקדמים היו דווקא טובים אבל... האים אני היחיד שמרגיש שהמשחק הזה כבר מעוס, לעוס וטחון למוות?

אפילו שהוא נראה טוב אין לי בכלל חשק לשחק אותו.

פורסם

ראיתי כבר כמה טריילרים כאן: http://www.gametrailers.com/game/9173.html

אני יודע שהמשחקים הקדמים היו דווקא טובים אבל... האים אני היחיד שמרגיש שהמשחק הזה כבר מעוס, לעוס וטחון למוות?

אפילו שהוא נראה טוב אין לי בכלל חשק לשחק אותו.

:xyxthumbs:

יש משהו בדברך..

פורסם

anniversary היה כל כך משעמם... אי אפשר לשחק יותר מ4 שלבים בלי למות משעמום.. ולא נראה שזה והלך להשתנות במשחק הזה

פורסם

anniversary היה כל כך משעמם... אי אפשר לשחק יותר מ4 שלבים בלי למות משעמום.. ולא נראה שזה והלך להשתנות במשחק הזה

זה היה שכפול של הראשון, legend היה ממש לא רע, אני דיי שמח שEdios הפסיקו לפתח את המשחק הזה בעצמם, אחרי 3 כל הסדרה נדפקה קשות.

Crystal Dynamics זכורים אצלי לטובה מאוד מGEX, מLegacy of Kain מProject Snow Blind ומעוד כמה משחקים טובים.

פורסם

למה רק לי נדמה שבכול משחק מאז יציאת הסרט הדמות במשחק דומה יותר ויותר לאנג'לינה ג'ולי?

פורסם

המפתחים הגיעו למצב שהם ממש ממחזרים שוב ושוב את אותו קונספט כבר מעל עשור.

LEGEND הציג מנוע גראפי חדש, משחקיות משופרת ושליטה טובה יותר (אחרי שנים של שליטה גרועה) ועכשיו הם שוב יוצרים את אותה הגברת בשינוי אדרת.

זה ממש מאכזב ומוזר מפני שמדובר בחברה מפיקה כשרונית, רצינית ועשירה.

איך לא נמעס למפיקים ליצר שוב ושוב את אותו הדבר? איך לא נמעס לשחקנים לשחק את אותו הדבר?

את PRINCE OF PERSIA החליטו להמציא מחדש אחרי הטרילוגיה הנהדרת של "חולות הזמן"... איך זה לא קורה ל TOMB RAIDER?

אני מודה שהמחשק נראה טוב ויש פוטנציאל לאקשן ולגראפיקה, אבל איזה מבעס זה שוב לשחק את LARA והעלילות המופרכות-הזויות שלה.

פורסם

המפתחים הגיעו למצב שהם ממש ממחזרים שוב ושוב את אותו קונספט כבר מעל עשור.

LEGEND הציג מנוע גראפי חדש, משחקיות משופרת ושליטה טובה יותר (אחרי שנים של שליטה גרועה) ועכשיו הם שוב יוצרים את אותה הגברת בשינוי אדרת.

זה ממש מאכזב ומוזר מפני שמדובר בחברה מפיקה כשרונית, רצינית ועשירה.

איך לא נמעס למפיקים ליצר שוב ושוב את אותו הדבר? איך לא נמעס לשחקנים לשחק את אותו הדבר?

את PRINCE OF PERSIA החליטו להמציא מחדש אחרי הטרילוגיה הנהדרת של "חולות הזמן"... איך זה לא קורה ל TOMB RAIDER?

אני מודה שהמחשק נראה טוב ויש פוטנציאל לאקשן ולגראפיקה, אבל איזה מבעס זה שוב לשחק את LARA והעלילות המופרכות-הזויות שלה.

בפעם הראשונה שחשבתי על זה , אמרתי לעצמי שאין זה טומב ריידר, אחרי הכול , אבל אחרי שמזכירים את Prince of Persia החדש

אז בהחלט אפשר לעשות משהו חדשני , אבל אולי הם לא רוצים שהשם ייפגע , אחרי הכול יש לטומב ריידר מעריצים והיא מוכרת כ"שודדת קברים" (או משהו דומה לזה) אני זוכר שאצלי קיבלתי את הראשון ליום הולדת שלי שהייתי ממש קטן והיה שמה עטלפים דינוזאורים מפלצתיים אפשר לאמר אני פשוט זוכר איזה כיף זה היה

ואם אני לא טועה Anniversary רק הזכיר לי את הכול.

פורסם

בפעם הראשונה שחשבתי על זה , אמרתי לעצמי שאין זה טומב ריידר, אחרי הכול , אבל אחרי שמזכירים את Prince of Persia החדש

אז בהחלט אפשר לעשות משהו חדשני , אבל אולי הם לא רוצים שהשם ייפגע , אחרי הכול יש לטומב ריידר מעריצים והיא מוכרת כ"שודדת קברים" (או משהו דומה לזה) אני זוכר שאצלי קיבלתי את הראשון ליום הולדת שלי שהייתי ממש קטן והיה שמה עטלפים דינוזאורים מפלצתיים אפשר לאמר אני פשוט זוכר איזה כיף זה היה

ואם אני לא טועה Anniversary רק הזכיר לי את הכול.

אני לא מזלזל, סך הכל המשחק הזה מוצלח.

אני בספק אם המעריצים הותיקים עדיין מתרגשים ומתלהבים ממשחקי TOMB RAIDER החדשים אחרי יותר מעשור של מיחזורים.

פורסם

looks lame. just like the rest of this game series.

פורסם

looks lame. just like the rest of this game series.

זה הרבה בגלל שזה שוב מיחזור של אותו משחק... לא יעזור כמה הוא יראה טוב או שהאקשן והמשחקיות יהיו טובים.

פורסם

קשה להנות מהמשחק המעפן הזה אחרי שיש לך 70 משחקים אחרים שהם פי 200 יותר טובים מאותו הז'אנר.

לארה קרופט זה אייקון, אבל היא כבר ממזמן לא מתאימה למשחקי מחשב ויתר. יותר מדי מיושן, יותר מדי נדוש.

אחלה בשביל סרט, בשביל פוסטר, אבל זהו. נאדה.

פורסם

לארה קרופט זה אייקון, אבל היא כבר ממזמן לא מתאימה למשחקי מחשב ויתר. יותר מדי מיושן, יותר מדי נדוש.

אחלה בשביל סרט, בשביל פוסטר, אבל זהו. נאדה.

If she's good enough to lick my balls, she's good enough to star in a game.

פורסם

אני לא מזלזל, סך הכל המשחק הזה מוצלח.

אני בספק אם המעריצים הותיקים עדיין מתרגשים ומתלהבים ממשחקי TOMB RAIDER החדשים אחרי יותר מעשור של מיחזורים.

אל תהיה בספק, אני מעריץ ותיק של הסדרה עוד מהימים של PSX המאושרים.

ולכל הקוטלים את המשחק, אפשר לחשוב...? 90% מהמשחקים בתעשיה ממוחזרים.

ואגב, Tomb Raider Anniversary הוא בעצם חידוש של הראשון שמיועד בעיקר לאספנים, המשחק היה מוגבל לטכנולוגיה של קונסולה 32 ביט PSX בזמנו.

פורסם

לא יודע מה אתכם

יש לנו טעם מאוד שונה

אני עברתי את Anniversary ממש לא מזמן ואיזה 3 שעות משחק בערך ב"אגדה"

ואני חייב להגיד אני אוהב את המשחקים האלו הרבה יותר מי AC לדוגמה

ב2 משחקים אחרונים יש קצת אתגר יש אווירה נחמדה וחידות נחמדות

לא משחקים מעולים אבל בהחלט נחמדים

צריך יותר אורך חיים וגיוון לסדרה הזאת וגם להוסיף דברים חדשים

אבל לפחות השליטה לא אוטומטית כמו בAC והמשחק קצת מאתגר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.