עבור לתוכן

usb קידמי

Featured Replies

פורסם

אז איך זה שלפעמים אומרים לחבר משהו ליציאה האחורית בלבד?

ובאמת אותו ה"משהו", לא פועל טוב ביציאה הקדמית.

גם כותבים את זה הרבה פה בפורום.

פורסם

כי היציאה האחורית יושבת על הלוח אם.

ביציאה הקדמית המשתמש יכול לחבר אותה לא נכון, ויכול להיות כרטיס ממשקים מצ'וקמק של מארז מצ'וקמק.

פורסם
  • מחבר

כי היציאה האחורית יושבת על הלוח אם.

ביציאה הקדמית המשתמש יכול לחבר אותה לא נכון, ויכול להיות כרטיס ממשקים מצ'וקמק של מארז מצ'וקמק.

נמסיס, כיצד אוכל לדעת האם מכשיר הMP3 שלי הוא לא זה ששרף את לוח האם החדש שלי?

פורסם

אין דרך פשוטה.

אם אתה מודאג נסה לחבר דרך Hub.

פורסם

אני לא יודע אם זה יכול לעזור לכם בדיון לגבי אם זה אותו מתח או לא, אבל גם לי יש מעין תופעה עם הUSB הקדמי..

כשאני מחבר הארדיסק נייד (WD Passport) לUSB הקדמי, אז הוא עובד רק עם הכבל המקורי שהגיע איתו,

ועם הכבל USB שהגיע עם הפלאפון לדוגמא הוא לא עובד. מה שכן, הכבל שהוא הגיע איתו ממש קצר יחסית לכבל של הפלאפון.

ובUSB האחורי הוא כן עובד עם הכבל של הפלאפון.

יכול ליהיות שיש השפעה בגלל האורך של הכבל והמתח שיוצא..?

(ד"א, זו לא בעיה, זה לא מפריע לי, סתם חשבתי שאולי זה מידע שיתרום לכם משהו לדיון.. :hi:)

פורסם
  • מחבר

אין דרך פשוטה.

אם אתה מודאג נסה לחבר דרך Hub.

[/quote

HUB ? הכוונה למפצל ?

פורסם

בתוך המארז יש גם כבל שמחבר בין ה-USB על הלוח לבין פנל החיבורים. כבל לא קצר.

אם החוטים יחסית דקים וארוכים, נוצר כנראה מפל מתח יחסית גדול שמוריד את המתח לרמה נמוכה מדי.

פורסם
  • מחבר

בתוך המארז יש גם כבל שמחבר בין ה-USB על הלוח לבין פנל החיבורים. כבל לא קצר.

אם החוטים יחסית דקים וארוכים, נוצר כנראה מפל מתח יחסית גדול שמוריד את המתח לרמה נמוכה מדי.

וזה יכול לגרום, לאחר חיבור של מכשיר שגם לוקח מתח לשריפה של הלוח אם?

פורסם

ובקשר להרדיסק הנייד - הכבל שלו קצר ומסוכך יותר מהכבל של הפלאפון כך שהוא מקבל מספיק מתח, רוב קופסאות

ההרדיסקים באות עם שני כבלים ע"מ לפתור את בעיית המתח - כבל אחד לחשמל והשני לנתונים. אני אישית נתקלתי

בזה כאשר ניסיתי להשתמש בכבל מאריך של USB לשימוש בכרטיס רשת אלחוטית וראיתי שלאחר שירשור 2 כבלים קצרים

לא מסוככים המחשב כבר לא מזהה את הכרטיס לעומת שלושה כבלים מסוככים שבהם המחשב כן מזהה. עם כבלים של חמש

מטר והלאה כבר מגיעה אזהרה שהם עובדים רק עם מכשירים בעלי מקור מתח משלהם ולא עם מכשירים שמקבלים את המתח

מהUSB. ולסיום: כרטיס USB PCI מספק מתח יותר יציב מהכניסות הקדמיות והאחוריות של הלוח אם ומאפשר חיבור כבל ארוך

יותר ללא שגיאה.

עריכה: לזה שמעלי - יש מנגנון הגנה ללוח שמזהה עליות מתח ומנתק USB תקול, נתקלתי בו כאשר חיברתי DOK שנרטב (ללא

ידיעתי) וקיבלתי הודעה על עליית מתח וניתוק. אני לא יודע אם זה מנגנון שפועל ב100% אבל צריך לדעת שהוא קיים.

פורסם

וזה יכול לגרום, לאחר חיבור של מכשיר שגם לוקח מתח לשריפה של הלוח אם?

לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים