עבור לתוכן

מחשב למשחקים, ללא OC, ללא ציוד היקפי או מסך, זקוק לשדרוג, עד 3600 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז אם היה מישהו שיש לו כסף לזה, וכאילו אין לו ממש בעיה לקנות Q66 והוא היה שואל אותכם מה עדיף? מה הייתם אומרים לו?

והוא היה אומר לכם שיש לו כסף ל-Q66 בלי בעיה וגם לקירור שלו.

• תגובות 59
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

~NewComputer~ אני מציע לך לך לעבור על כל הדיון הזה מההתחלה ועד הסוף ותקרא את דעותי ודעות אחרים לגבי שני המעבדים ותחליט לבד מי מהם לקנות כדי שתהיה שלם עם עצמך.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי אתם אומרים שבכל מקרה, כרגע, הרבה יותר עדיף E8400 על Q66.

אבל קשה לי להבין למה... כי זה כמו שאתה תגיד לי שעדיף טלויזיה 20" על טלויזיה 30".

זה פשוט לא נשמע הגיוני.... אשמח אם תסבירו לי את זה במילים מובנות כדי שאני ממש אוכל להגיד "הוא צודק! זהו!" :s05:

פורסם

תקשיב, ככל שלמעבד יש תדר יותר גבוה, הוא יותר מהיר.

הE8400 יש לו תדר של 3GHz עבור כל ליבה ויש לו שתי ליבות, הQ6600 יש לו תדר של 2.4GHz ויש לו 4 ליבות.

לכן, יישומים שעושים שימוש רק בשתי ליבות יפעלו יותר טוב על הE8400, ויישומים שעושים שימוש בארבע ליבות יפעלו יותר טוב על הQ6600.

המצב כיום הוא שאין כמעט יישומים שמשתמשים בארבע ליבות, לכן כיום הE8400 יספק לך ביצועים יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

אהההה סוף סוף הבנתי. :lol:

זאת אומרת שרק QUAD שיש לו 3Ghz ומעלה שווה לקנות אותו.

וכיום המחירים האלו בשמיים.

אם אני אכן אקנה עוד חודש את המחשב אז כנראה שעד אז המחירים עדיין לא יהיו סבירים ל-QUAD ואני אקנה E8400.

אבל אם אני אקנה עוד כמה חודשים טובים ואז המחירים של ה-QUAD היותר טובים ירדו אז כנראה שאני אקנה אותם. {:

בכל מקרה, כנראה שעוד כמה חודשים המחיר של E8500 ירד ואז אני אקנה אותו.

בנתיים, לפי מה שאתה אומר, ממש לא שווה לקנות QUAD ולכן אני החלטתי ללכת על E8400.

ובכך בניתי את המפרט הכי טוב שיכולתי במחיר המקסימלי.

תודה לכל מי שעזר!

אם יש עוד דברים שאתם ממליצים עליהם אחרת, אתם מוזמנים לדבר. :)

ושאלה אחרונה שיש לי:

מעבד E8400 או E8500 דורשים קירור מסוים? או שהקירור שהם באים איתו בתצורת BOX מספיק?

פורסם

מספיק אם אתה לא מתכוון לבצע OC.

פורסם

סוף סוף הבנת ~NewComputer~.

מעבדי מרובע ליבה של 3.0 הם גירסאות אקטרים ומחירים כמעט ולא יזוז.

המעבד ה Q שעדיין בגדר אפשרות הוא ה Q9550, מחיר ירד בשבוע האחרון מ 2600 ש"ח +, ל 1500 ש"ח ומהירותו 2.83 .

עדיין לתקציב שלך זה יותר מדי ולא משתלם.

ולא ממש הבנתי אותך, אתה קונה את המחשב עכשיו או בעוד מספר חודשים?

פורסם

עוד כמה חודשים? נראה לי הוא כבר ירכוש את ה-i7.

פורסם

בעוד כמה חודשים הוא ידפק.

יש לך מושג כמה i7 יעלה? עזוב מעבד- לוח אם תומך רק DDR3, זיכרונות DDR3....אנחנו מדברים פה על סכום של מעל 5000 ש"ח רק על שלושת החלקים הללו.

כדי מאוד שיקנה את המחשב בהווה.

פורסם

כשיצא הi7 ימשיכו למכור לוחות ומעבדים של הדור הנוכחי , רק באמצע השנה הבאה זה יגיע למיינסטרים.

פורסם

חחחחחחח 2.0 בדול קור זה כבר אוברקיל לWOW

אני משחק מלפטוף חרא בן שנה עם כרטיס מסך אונבורד ודול קור מיושן של @1.66

ורץ בלי קירטועים, ב1500 שקל אתה בונה מחשב שיריץ WOW חלק.

פורסם
  • מחבר

אבל הקטע הוא שאני רוצה מחשב שיהיה גם למשחקים עתידיים, לא רק ל-WOW.

לשנה, שנתיים הקרובות WOW, אבל אחרי זה משחקים אחרים.

דרך אגב, כנראה שאני אקנה את המחשב עוד חודש~חודשיים.

ולא הבנתי למה כדאי לי לקנות את המחשב בהווה ולא עוד חודש~חודשיים...

ההפך, המחירים ירדו עוד חודש~חודשיים, לא?

פורסם

אני לא אומר אל קנה עוד חודש חודשיים, אני מתכוון עוד חצי שנה למה יהיו אותם מעבדים והחדשים יהיו יקרים מדי.

מה שאני מייעץ לך, תבוא לפה שוב יומיים שלוש לפני שאתה קונה מחשב, יכול להיות שחלק אחד יהיה משתמלם יותר מהשני אז, הכל מתהפך נורא מהר.

פורסם

כרטיסי מסך ומעבדים יכולים להיות מאוד לא משתלמים חודש או חודשיים מהיום, התמחורים האגרסיביים בהם קובעים את כדאיות הקניה, כך שמהיום אתה לא יכול לדעת לעוד חודש או חודשיים.

פורסם
  • מחבר

סבבה.

אז אני קיבלתי את השינויים שאמרתם לי, החלפתי ללוח אם שאמרתם לי ולמעבד E8400 ואני אחזור לפה כמה ימים לפני שאני אקנה את המחשב.

תודה לכל מי שעזר! I will be back!

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים