עבור לתוכן

מחשב נתקע לגמרי בהפעלת פיירפוקס על Ubuntu 8.04

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם....

יש לי בעיה דיי קשה עם Ubuntu גרסא 8.04 התקנתי אותו היום, הרצתי לו את כל העדכונים שהיו לו בהתחלה....

הבעיה היא כל פעם שאני פותח פיירפוקס ,אחרי דקה של גלישה המחשב נתקע לגמרי ואין אפשרות לעשות שום דבר חוץ

מללחוץ על הלחצן של ריסטרט. כשזה קורה הנורות Caps Lock ו- Scroll Lock במקלדת מהבהבות בלי הפסקה ....

וכמו שאמרתי המחשב תקוע לגמרי ולא ניתן לעשות כלום.

אני עורך קצת את ההודעה כי כנראה הבעיה היא לא רק מהפיירפוקס כמו שחשבתי....התקנתי על המחשב אופרה שהחזיק יפה לכמה דקות ואז הוא שוב נתקע.

אשמח לתשובה ממישהו שנתקל בזה ואיך ניתן לפתור את הבעיה.

תודה מראש .

פורסם

נסה להסיר ולהתקין מחדש

אני ממליץ להתקין על הווינדוס- פשוט וקל

פורסם
  • מחבר

1. להסיר ולהתקין מחדש את מה?

2. אתה מתכוון שאני יתקין את הubuntu על אותו HD עם הXP ?

עוד משהו שיכול אולי לעזור התקיעות קורות רק כאשר גולשים באינטרנט....וכמו שכבר ציינתי למעלה זה לא משנה עם איזה דפדפן

בעבודה שוטפת של המערכת עם תוכנות או דברים אחרים הוא עובד בסדר גמור.

פורסם

קצת סדר בבלאגן..

נסה להסיר ולהתקין מחדש

אני ממליץ להתקין על הווינדוס- פשוט וקל

הכוונה היא שתסיר את האבונטו- תמחוק... ואז תתקין מחדש. כנראה שיש לך איזה באג או בעיה בהתקנה. אם זה קורה שוב בהתקנה השניה כנראה שזה בעיה בדיסק במקרה ולא ביצאת בדיקה לקובץ ISO שהוא תקין- אתה יכול לבדוק את הדיסק אם הוא אכן תקין כשאתה טוען ת'דיסק של האבונטו בהתחלה- בחירה שלישית נראה לי אם אני לא טועה..

דבר שני- אם אתה רוצה פיירפוקס ל-WIN אתה תמיד יכול להוריד והתקין, אין טעם להישתמש ב-IE7 כשיש את השועל שהרבה יותר טוב וזריז לטעמי ועוד הרבה אנשים פה..

הרבה בהצלחה עם ההתקנה והכל! לעוד עזרה ופרטים אנחנו כאן! ;)

פורסם
  • מחבר

אני אנסה באמת להסיר ולהתקין מחדש את המערכת ואני אעשה גם את הבדיקה שהצעת.

לגבי הדבר השני שאמרת אני לא מבין מה הקשר...אנחנו מדברים כרגע על Ubuntu .... יש לי פיירפוקס לWIN .

פורסם

בכוונה שלי הייתי שתסיר את המערכת (אובונטו)

תכניס את הדיסק לכונן שהווינדוס דולק ולחץ install inside windows

זה פשוט, קל, מחלק מחיצות לבד וכל קובץ שיש לך בווינדוס אתה יכול לראות באובונטו

ולYogiBear אם אתה כל כך ממליץ על השועל למה לעזעזל משתמש בספארי? הרבה יותר איטי ומעצבן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים