עבור לתוכן

X-BOX360 התייעצות לפני קנייה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבנתי בגדול, גם מקריאה וגם מהמלצותיכם מה כדאי לרכוש.

עכשיו השאלה היא מאיפה, מה החסרונות בהזמנת הקונסולה מארה"ב ?

מלבד עלויות השילוח והמכס, השאלה שלי האם התפעול היומי שלה בעייתי יותר...

גם ככה אחריות לא תיהיה לי על המוצר שארכוש, אז אם כבר, אז כבר, לא ?

בנוסף, מה אתם אומרים על ההצעה הזו ?

http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=547 [br]פורסם בתאריך: 18.08.2008 בשעה 18:33:42

תגובה נוספת בשביל לעשות סדר בבאלגן:

(קצת מוזר שאני שואל שאלות ועוד אחר כך מתקן את אלו שעונים לי.. :nixweiss:)

ההבדלים בין פאלקון ל65NM בקצרה.

פאלקון זה שם של לוח אם, כל האקס בוקסים המיוצרים עם LOTNUMBER של 739 ומעלה הם פאלקון, אבל לא בהכרח 65 ננומטר.

ה65 ננומטר זה המעבד והחום שהוא מפיק מושפע מהגודל,פאלקון הוא לוח האם עם היטסינק משופרים, היטסינק זה קונסטרוקציית מתכת שמפזרת את החום שיוצר המעבד.

כל גרסאות ה 65 ננומטר הם פאלקון, אבל לאכל גרסאות הפאלקון הם 65 ננומטר.

זהו רק פאלקון, אבל לא 65 ננומטר, פאלקון לא פותר את בעיית ההתחממות במלואה, אלה רק ה65 ננומטר.

פורסם

לא אתה טועה, LOT # מתחת ל 743 שמצויד ב HDMI הוא Zephyr שמגיע עם מעבד 90NM וסינקים חדשים/HDMI.

הלוח של ה Zephyr מאוד דומה ל Flacon למעט המעבד(שמיוצר ב 90NM) ולכן כאמור Falcon = 65NM.

השמות הם שמות קוד לדורות של הקונסולה בשלמותה ולאו דווקא ללוח אם אם כי הרכיב שהכי משתנה הוא הלוח אם.

הדור החדש של קונסולות עם מעבד ב 65NM ללא HDMI נקראות Opus.

הדור הבא שמגיע עם מעבד ויחידת עיבוד גרפית ב 65NM נקרא Jasper ואחריו תבוא Valhalla(השם של הציפ) שתכיל ככל הנראה ציפ

אחד ב 65NM עם מעבד וכרטיס גרפי ביחד.

פורסם

אין שום בעיה לחבר ספק של 213W או 203W לקונסולה חדשה שצורכת "רק" 175W ולראיה החיבור אכן אפשרי.

לעומת זאת לא תצליח לחבר(פיזית) ספק חדש של 175W לקונסולה ישנה שצורכת 203W או 213W בנוסף אם יכולת

פעולה שכזו סביר להניח שתהיה הרסנית לספק ו/או לקונסולה.

בקיצור אין שום בעיה שתחבר את הספק האירופאי שלך שמוציא 203W לקונסולה החדשה שדורשת רק 175W.

היא לא תיהיה הרסנית הקונסולה פשוט תעלה עם RROD מה שקורה כל פעם שיש ספק שלא עובד כמו שצריך.

שום נזק לקונסולה עצמה לא יקרה, מה עוד שMS לא מייצרת ספקי 175W לצורכי החלפה.

פורסם
  • מחבר

לא אתה טועה, LOT # מתחת ל 743 שמצויד ב HDMI הוא Zephyr שמגיע עם מעבד 90NM וסינקים חדשים/HDMI.

הלוח של ה Zephyr מאוד דומה ל Flacon למעט המעבד(שמיוצר ב 90NM) ולכן כאמור Falcon = 65NM.

השמות הם שמות קוד לדורות של הקונסולה בשלמותה ולאו דווקא ללוח אם אם כי הרכיב שהכי משתנה הוא הלוח אם.

הדור החדש של קונסולות עם מעבד ב 65NM ללא HDMI נקראות Opus.

הדור הבא שמגיע עם מעבד ויחידת עיבוד גרפית ב 65NM נקרא Jasper ואחריו תבוא Valhalla(השם של הציפ) שתכיל ככל הנראה ציפ

אחד ב 65NM עם מעבד וכרטיס גרפי ביחד.

תמיד שמח לעמוד על טעותי.

החלטתי לרכוש קונסולה בארה"ב, לשלם עוד כמעט פי 2 מחיר בשביל "אחריות" זה יקר מדי בשבילי.

עכשיו רציתי לדעת, איפה אני יכול לרכוש ספק כוח מתאים לישראל ? והאם יש לכם המלצה לחנות שאוכל לשים בה "שיפורים" (שנותנים אחריות) למכשיר.

תודה.

פורסם

אתה יכול לקנות ממיר מתח מ 220/50 ל 110/60 בהספק נדרש שעולה בארץ בסביבות ה 300 ש"ח ומוסיף לך עוד קוביה בין הקונסולה לשקע

או שאתה יכול לרכוש קוביה אירופאית חדשה לחלוטין שמחליפה את הקוביה האמריקאית.

קוביות אירופאיות ניתן לרכוש בשני החנויות הנ"ל, לי יש ניסיון עם האמריקאית אבל שים לה שהספקים שלהם מחודשים בניגוד לחנות ההונגקונגית

ששם הספקים חדשים אבל נראה שאין להם מלאי כרגע בניגוד לאמריקאים.

החנות האמריקאית:

http://www.etech4sale.com/422604/microsoft-xbox-360-power-supply.html

החנות ההונגקונגית:

http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/360-psog220

אני לא חושב שיש חנות בארץ שתמכור לך אחריות על ה 360 ובכל מקרה אין שום צורך לקנות את המאוררים הנוספים שמוכרים כמו ה NYKO,

עד היום אין שום הוכחה חד משמעית שאומרת שהם בכלל עוזרים שלא לדבר על זה שבגירסאות הראשונות הם בכלל יכלו להרוס את הקונסולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים