עבור לתוכן

מחשב בתקציב של 3.5K - 4K בן אדם עם הרבה היתלבטיות

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברים ?

אני צריך מחשב לשימושי אינטרנט אמיול לא יותר מדי ואולי למשחקים קלים CS1.6 וכאלה ,

אני יודע שיש המון הצעות פה כי חיפשתי וקראתי, יש את מחשבי הDELL inspirion אבל לפי מה ששמעתי

ממישהו באיזה חנות מחשבים הוא אמר שהם מתחילים אחרי שנה לעשות בעיות אז הם לא הכי מומלצים והוא

המליץ לי על Lenovo אבל הם יותר יקרים ככה ככה שאני יכול לקחת מעבד טוב עם הDELL ואחד פחות טוב

עם הLEVONO מה אתם אומרים על הDELL אולי הבן אדם סתם ניסה למכור לי מחשב יותר יקר חחח :)

ומה לגבי הדיגמי GIGABYTE לפי מה שראיתי יחסית זולים עם אחלה מפרט ...

תודה.

עוד משהו ששכחתי לציין אני צריך שיהיה למחשב יציאית S-VIDEO או TV-OUT לחיבור לטלוויזיה

פורסם

על איזה דגם לנובו הוא המליץ לך?

לצרכים שלך מעבד נורא חזק זה ממש לא חיוני. יכול להיות שבאמת כדאי לך להשקיע יותר באיכות הבניה.

עם זאת, אין שום בעיה ספציפית שאני מודעת אליה ב-Inspiron 1525. איכות הבניה היא צרכנית אבל לא נמוכה במיוחד בהשוואה לדגמים אחרים, יש יציאת HDMI שזה יתרון ובעיקר אתה מקבל 3 שנות אחריות כך שגם אם יש בעיות לפחות יש מי שיתקן.

לדגמי XPS יש בעיה ספציפית שקשורה בחימום יתר בכרטיסי מסך מסדרות מסוימות של Nvidia אבל אני בספק לזה הוא התכוון שכן מחשב כזה יהיה מעבר לתקציב שלך.

לגבי דגמי Gigabyte, לא ציינת על איזה דגם מדובר אבל לחלקם יש בעיות עם Touchpad גרוע ואיכות בניה קצת נמוכה מהממוצע. סה"כ הם מציעים מחיר משתלם בשביל מה שאתה מקבל. זו בחירה טובה אם הנקודה שחשובה לך במיוחד היא מפרט מאד גבוה יחסית לעלות. הם מגיעים עם אחריות שנתיים שזה לא רע בכלל.

פורסם
  • מחבר

הוא המליץ לי על הN200 אבל לפי בדיקה שלי בשוק מגיע עם מעבד יחסית חלש יות לעומת הDELL

דרך אגב הרעיון שלי במעבד יותר טוב הוא שאני לא יצטרך עוד איזה שנה כבר להחליף את המחשב ,

מה הכוונה שלך באיכות הבניה?

פורסם

אין שום סיבה שתצטרך להחליף את המעבד עוד שנה בהנחה שהשימושים שלך לא משתנים. אנשים שצריכים להחליף מחשבים בקצב גבוה זה אנשים שיש להם שימושים כבדים על תוכנות שמתעדכנות (למשל גיימרים שרוצים לשחק במשחקים חדשים שיוצאים). סביר מאד להניח שאימיול לא הולכת לתת קפיצה הסטרית בדרישות המערכת תוך שנה :P העובדה שעברה שנה לא שינתה את המעבד שלך ולכן אם הוא עובד טוב עם ויסטה ואימיול היום הוא יעשה את זה גם בעוד שנה (לכמות ה-Spyware והזבל שאתה מרשה למחשב לצבור אני כבר לא אחראית :))

באיכות בניה הכוונה לתכונות שאינן קשורות ישירות למפרט אלא לשלדה בתוכה הוא בנוי. לדוגמא, רמת ההרכבה, החומרים והחוזק הכללי של המחשב, חוזק הצירים, איכות המקלדת וה-Touchpad, איכות הכפתורים, הארגונומיה והעמידות בכלל.

ל-N200 איכות בניה שאכן עולה על ה-Inspiron 1525 והמקלדת שלו מוצלחת. ניתן לקבל את הדגם הזה גם עם רזולוציה גבוהה אבל אני לא בטוחה שזה אפשרי בתקציב שלך. עם זאת, לדעתי האחריות היא רק לשנה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה רבה,

אני ניראה לי ילך על הDELL Insprion 1525 לא ראיתי תלונות על האיכות בנייה שלו למרות האיכות של LEVONO אין לי עדיין תקציב לאותו מפרט כמו שיש בDELL אצל LEVONO

פורסם

תהנה מהמחשב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים