פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים שלום רב, אני רוצה לראות את הסרטים שאני מוריד במחשב דרך מסך הטלוויזיה שלי בסלון.הטלוויזיה היא סמסונג 37" HD READY עם כניסות HDMI ו-S-VIDEO בין היתר.ברשותי PS3(אין לי DVD רגיל) המחובר לטלוויזיה.המחשב Q6600 2.4ghz כרטיס מסך geforce 8800gt לוח אם GA-P35-DS3Pהאם יש דרך לצרוב את הסרטים ולראות אותם דרך ה-PS3?אולי אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה?האם האיכות של הסרט תיפגם בטלויזיה?אשמח לקבל קישור למדריך בנושא.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים יש לך כמה אפשרויות1.אתה יכול לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל DVI TO HDMI ואז לראות2.אם אתה רוצה לראות סרטים דרך ה-PS3 אז אתה יכול לצרוב על דיסק או לסים על דיסק און קי או כונן קשיח חיצוני והסרט חייב להיות בפורמט AVI או ב-MP4 או DVD רגיל ואז אתה הולך ב-XMB לודיאו ושם יהיה לך את הדיסק או את מה שחיברת. אם זה דיסק אז אתה לוחץ וישר אתה תראה את הסרטים אבל אם זה דיסק און קי אתה צריך ללחוץ משולש ולעשות דיספלי אולל ואז למצוא את הסרט.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר אתה יכול לצרוב על דיסק או לסים על דיסק און קי או כונן קשיח חיצוני והסרט חייב להיות בפורמט AVI או ב-MP4 או DVD רגיל ואז אתה הולך ב-XMB לודיאו ושם יהיה לך את הדיסק או את מה שחיברת. אם זה דיסק אז אתה לוחץ וישר אתה תראה את הסרטים אבל אם זה דיסק און קי אתה צריך ללחוץ משולש ולעשות דיספלי אולל ואז למצוא את הסרט.מה זה XMB?בקשר לאיכות האם היא תיפגע?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים אולי תקנה סטרימר???משהו בסגנון כזה?? http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?module=onlinestore&pluginoption=catalog&task=info&item_id=5&main_id=0&category_id=
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר הצלחתי! תודה על העזרה.הדבר היחיד שהפריע הוא שהמסך הוא 37" והסרט לא ניצל את כולו. למה הפורמט של הסרט הוא 600/800 והאם אפשרלהגדיל אותו?
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר שתף אותנו במה בחרת השתמשתי ב-DISK ON KEY רואים מצויין, העניין היחיד הוא שחלק מהסרטים אני רואה על כל המסך ובאחרים התמונה מוקטנת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.